BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.433,34

Altan Tan'dan AK Partili Bostancı'ya bomba yanıt!

HDP'li Altan Tan, AK Partili Naci Bostancı'nın "HDP'de ayrışma olabilir" açıklamasına cevap verdi. Tan, 'AKP eski Türkiye yolunda giderse dağılacak' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
sf bh

Yeni bir oluşuma kimse cesaret edemez artık,CHP den ayrılan Emine Hanım a bir bakın,seçmen Emine Hanım ı anlayamadı,yada onlar kendilerini anlatamadılar.

Mersin\'li

Bunlar MHP-Akparti koalisyonunu istemiyormuş, demekki bu koalisyonda bir hayır var. Mutlaka kurulmalı, hemde 4 yıl sürmeli:))

nd rm

Dünyalıklarını toplamışlarsa dağılır.

Vedat

iyi bir sag orta yol Partisi ciksa basindada iyi ekip olsa hem MHP yi hemde AKP yi bitirir bu kesin,iste bu ihtimal cok büyük yani orta sag Parti geliyor.

HİLAL\'DEN BİLAL\'E KÜPE

DUYULAN O Kİ BAHÇECİYE BİR KOLTUK BİRAZ DA PİSKEVİT VERİLECEKMİŞ. BÜYÜK EKRAN TV' DE, BİLAL-İ HABEŞ FİLMİ EŞLİĞİNDE GÖZYAŞI DÖKECEKMİŞ.

72 batman

vay isme bak mazlum kürtler :) sizmi mazlumsunuz yakarak yıkarak öldürerek mi mazlum oldunuz kendinizden olmayanı hizbulahçı ışıdçi diye suçlamayıda iyi öğretmişler size çevremde çok şükür çevremde ışıdçi yada hizbullahçı hiç olmadı ama hdpli çok oldu ve ne kadar pislik olduklarını çok iyi bilirim

72 batman

vay isme bak mazlum kürtler :) sizmi mazlumsunuz yakarak yıkarak öldürerek mi mazlum oldunuz kendinizden olmayanı hizbulahçı ışıdçi diye suçlamayıda iyi öğretmişler size çevremde çok şükür çevremde ışıdçi yada hizbullahçı hiç olmadı ama hdpli çok oldu ve ne kadar pislik olduklarını çok iyi bilirim

salhor

Takoz, bön olma. MHP, Türkeş'in katıldığı CKMP'yi ona bırakıp MP'yi kuran Bölükbaşı'nın bir kıyağı olarak peydahlanalı, 50 sene oluyor. Sen doğmuş muydun o sıralar? Sayısız çelik gibi sağlam aile ve sayısız çelik gibi Müslüman-Türk genci bu partinin istismâr ettiği ülküler uğruna can verdi, darmaduman oldu; hayatı kaydı, hapislerde çürüdü, yuvası yıkıldı, evladı sefil oldu... ilânihâye. MHP büyüyormuş. Uyuma! MHP, hepimizi istismar etti ve genç nesilleri devletin yerine koydu. Trajedilere sebep oldu. Sonunda da gitti, can düşmanı Ecevit'e köle oldu. Şimdilerde ise flörtü gene CHP. Binlerce kere yazıklar olsun.

onurlu kürmanc

refah partıyı terk etmesinin nedeni din adı altında turancılık yapıliyordu. ondan refahı bıraktı. hdp li ise kandi özüne dönmüş. hepimiz hdp liyiz. var mı itirazın. sizde bir kere onur varsa kürtlerin oyu peşinde koşmazsınız.

mazlum kürtler

niyeki gitsin tayibe. adam 16.cı sırada da olsa seçiliyor. kürtlerin göz bebeği. siz tayip sevdasınınız sanıyorsunuz ki herkes sizin gibi

Samsatlı Lucianos

kimbilir belki Allah sana da niye insanlıktan nasibini almadın,insanlığa bu kadar karşı çıktın,insan olmaya direndin diye sorar

mazlum kürtler

sen kimsin 72. hizbullahçımısın. kaldıkı ak partiliye de söyleyecek bir lafın yokmuydu. yoksa onlar efindileriniz mi. ki öyledir.

72 batman

bu adam hem şeriatçıyım diyor hemde koministim diyen solcular ateistler lgbtciler zerdüştlerle birlikte kol kola yürüyor. bu ne ayak altan tan

YANLIŞ ANLAMAK

ALATAN TAN YİNE ŞERİATÇI DİYE BİLİNİYOR. EZİLENLERDEN YANA FARKLILIKLARIYLA BİR ARADA OLDUKLARINI SÖYLÜYORLAR

Toprak Sahin

Yalan söylüyorsun bu mübarek günde. Sayin Altan Tan Seriatci oldugunu herzaman heryerde söylüyor. Onu dünya alem Seriatci/Dindar Kürt diye taniyor.

Takoz

AKP bir çıkar topluluğudur. İktidar biterse dağılacakları kanaatindeyim. MHP ise bir ideoloji partisidir ve Devlet Bahçeli'ye rağmen büyümektedir.

hasan

bu adam refah partisinde idi.şeriatcıyım diyo duşimdi pkk lı olmuş.zerdüst olmuş.

hayri dursun

HDP den 25 kişi ayrılıp mecliste gurup kuracak sonrada ak parti ile koalsiyon kurulacak, aha buraya yazıyorum ... vesselam

sabır

Çok sürmez gerçekler elbet ortaya çıkar. sabır ile bekliyoruz. kim mazlum kim zalim görülecek.

Haydar

Al Tan Tan Recep Tayyip ERDOĞAN Erbakan'a senin için"Bu eskimiş kumaştan bir nane olmaz"dediği için muhalefet yapıyorsun. Eğer Tayyip gel desin 9 takla atarak gelmezsen.....

Katılıyorum

Aynen senin desteklediğin parti gibi..

Mehmet ÖMEROĞLU

Altan Tan, Partiniz Şiddet,Nefret, kan , kin ve ölümden beslenen ve ULUSLARARASI Düzenin /ÜST AKLIN taşeronluğunu yapan bir partidir.

_kuLaLi_

değneğin bi ucunda akepe diğer ucunda hdp ülkemizin işi zor...

zelal

kalemine sağlık

Altan tana soru

Muhafazakar kılığına bürünmüş Altan Tan senin partin modern Lut kavmi, modren sodom ve gomore olan LGBT ile kolkola yürüdü destek verdi , yarın Allah sormaz mı sen bu azgın topluluğa üye miydin aynı safta mıydın diye . O zaman da espirili bir cevap verirsin herhalde.

  • 1