BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.429,41

Altan Tan: Bahçeli çıksın açık açık söylesin!

28'inci Meclis Başkanı bugün seçiliyor. MHP lidei Bahçeli'nin "80 geçersiz oy kullanılacak" açıklaması ibreyi AK Parti'nin adayı İsmet Yılmaz'a çevirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 44 Adet Yorum
UMUT KARADENİZ

BAHÇELİ MHP NİN BAŞINDA DURDUĞU SÜRECE BUNDAN DAHA İLERİ GİDEMEZ ERKEN SEÇİM KAPIDA

MERT

MHP NİN KASETLERİ VAR OLDUĞU TESPİT EDİLDİ.

Zülfü

MHP den medet beklemeyin,MHP bu ülkedeki kanserhastaligin hücresidir,45 senelik parti yüzde onun etrafinda dolasip durmus,söylemlerde hep ayni. MHP kökeni mafiya,cete yeralti dünyasina dayaniyor,o meclisde MHP sirasinda bir sürü katil insan var yahu siz ne bekliyorsunuzki MHP den.

adil emanet

Bahçeli bu manevraları ile ne kadar usta bir politikacı olduğunu ispatlıyor!!! Hani sizin oralarda bir tabir vardı sayın bahçeli;kiriştek ne idi.

Ahmet

%60'lık hödükler koalisyonu çöktüüüüüüüü..... Bu millet AK partiyi tek başına iktidar yapmadığı için bin pişman. AK partiye oy vermeyen müteahhit bile bin pişman, sanayici bin pişman, Hadi hep beraber seçimeeeeee. O zaman boyunuzun ölçüsünü alırsınız.

Ahmet

La takoz, tam ismin gibi takozsun galiba. AK parti 13 yıldır gökten zenbille mi düştü. Sayın hıyar, AK parti çatır çatır halkın oyunu alarak geldi. Sizin tuttuğunuz partiler ve siz de adam olaydınız da millet size de oy vereydi. Bir de utanmadan demokrasi taraftarıyım diye atıp tutuyorsun, hödük....

Takoz

ali efendi, önce kendin edepsizlik yapma! AKP demokrasi düşmanı olunca AKP'ye karşı olmak elbette demokrasidir. Bahçeli'nin vekillere oy verecekleri adayı söylemesinin neresi doğru.

ali

yani Burda bazi edepsiz aciklamalar yaziliyor.akparti karsiti olmak,demokrasimidir.ben bahceliyi sevmem ama dogrusunu yapmistir.chp lilerle onun uzantisi olan sol pkk partisi ile bir araya gelmek,iyi bir örnek degil.kaldiki pkk li seytanlar in aslinda mecliste yeri yok.birde onlarla bir hareket etmek,cok büyük saygisizlik olurdu.

emre can

Akp ile kolisyon yapsın yapma diyen mi var ama sayın vekil çok haklı açık açık desin akp ye çalişiyoruz neden kıvırtıyor ki. Doğru diyorsun sayın tan.

Vatandaşş

CHP=HDP=PKK=DHKP-C olmuş bu altan tan denilen omurgasız hala konuşuyor. çok iyi oluyor bu millet çok iyi görüyor kim kimle ittifak yapıyor

harici

MHP ye yalnizca ZAVALLI DENİR.. cunku secim dönemi ve sonrasi yok yolsuzluk yok saraya karsıyız yok bakanlar demekle olmuyor.. pratik adim lazim sonuçta MHP nin geldigi nokta AKP'ye şakşakçılık.. bak oy vermiyorum goruyorsunuz ya koyun seçmenim diyor.. ama oy vermemesi kimi yarıyor ????? AKP'ye.. onun icin bu açıklamalar bosuna ve siz bir daha bu 80 milletvekilini zor görürsünüz... demedi demeyin..

Takoz

Maalesef mertçe değil de dansözce davrananlar var. Ben dansözlere oy vermem inşallah.

vanlı

AKP yle kursun çözüm illetini Bu pkk lı ...bitirsin

kemal

zavalılar bütün dünya yanındayken kürtlerin hepsi yanındaken 3 5 çapulcu dediğinde 90 larda silahsız insanlara saldırıldı kökünü kazmadınız budan sonramı kazarsınız o baba öldü

nokta

NE O BEĞENMEDİNMİ CANIM DEMOKRASİ SADECE SİZEMİ VAR

ÇiçekAbbas

Demokrasimi dedin ?. Kime dedin , bahçeliyemi :))

aaakıl

zoruna mı gitti .....

misafir

Bu tutumuyla bu günleri çoooook ararlar

dede

akp ile koalisyon tabiki yapacak.ama şartları var sizin gibi pkklılar cezalandırlacak,çözüm süreci saçmalığı sona erecek..eli kanlı teörsitlere MHP oy mu verecek sanıyorsunuz

trtr

eee napacaktı pkk ile chp ye mi oy verecekti..tabi ki geçersiz oy kullanacak.

1isi

Binlerce şehidi unutup pkkya oy verene denir

Celik

Dogru söylemis,yahu Bahceli hanki kafaya hizmet ediyor,bumu millyetcilik? bakin AKP nin bütün kirli dosyalarini MHP kapatacak,Bahceli tipis tipis Erdoganin talimatlarina uyacak.

koalisyoncu dayı

Sizin kökünüzü kazıyacaksak neden olmasın akp ile koalisyonun kralını yaparız biz

mervan solmaz

bu çok bilmişe biri haddini bildirsin...

mhp

bahçeli muhatap almadıkça çıldırıyorlar.az kaldı hepinizin sesi kesilecek.