BIST 9.476
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.493,95

Alperen Ocakları BBP liderine karşı 'isyan' dedi!

Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin görevden alındığına dair yaptığı açıklamayı yalanladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 77 Adet Yorum
mehmet tamer taşdelen

Genel başkan yardımcılarının haberi yok(Hasan Hüseyin Bozok gibi-kapalı kapılar ardında karar aldı diyor- ARTIK KİMLE ALDIYSAN),alperen ocakları genel başkanının haberi yok, ESKİ GENEL BAŞKAN YARDIMCIN ŞİMDİ Kİ MKYK ÜYESİ METİN GÜNDOĞDU HABERİMİZ YOK (ÇATI ADAYI EKLEMEDDİN ÇETE ADAYI..DİYOR, BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ GENEL İSTİŞARESİNDEN İHSANOĞLU İSMİNİN ÇIKMASIASLA SÖZ KONUSU DEĞİLDİR ) diyor., GENEL BAŞKAN YARDIMCISI REMZİ ÇAYIR AGABEY TARAFSIZ KALALIM DAVA ARKADAŞLARIMIZA BU TAVRI ANLATAMAYIZ DEDİK DİNLETEMEDİK DİYOR...ESKİ GENEL BAŞKAN YALÇIN TOPÇU NUN DEDİKLERİNİ HADİ GEÇELİM ne istişaresi, kimle istişare yaptın paralelcilerle mi..ALPEREN OCAKLARI GENEL BAŞKANINI GÖREVDEN ALDIN..DELİKANLIYSAN GENEL BAŞKAN YARDIMCILARINI MKYK ÜYELERİNİ DE GÖREVDEN AL DA GÖRELİM...Sen o makama yakışmıyorsun..Her ne kadar baskın kongre yaptırmış olsan da o makamda oturamayacaksın.. EY DESTİCİ... o makam sana bir numara büyük..

VATANSEVER

Ya destici bitecek ya BBP bitecek.

sivas

chp nin çakma adayini destekleyen destici sen bizden degilsin.Büyük birlik partili olarak baskanin adayi beni baglamaz benim adayim Tayyip Erdogan

Deniz Şeyhler

Kendine Alperenim diyen biri BOP eşbaşkanına oy verip İsrail'i destekler mi ?

Furkan

Sayın rahmetli Yazıcıoğlunun kemiklerini sızlattınız be. Başkanın ölümü ile ilgili neler düşünüyorsunuz acaba alperenler..!!Saçmalıklara bakın chpnin adayı desteklenmezmiş sen adaya baksana..Sayın ihsanoğlu islam dünyasını bile temsil kapasitesinde değerli biridir... Ne yani CHP, BBP liderini önerseydi siz yine chp destekliyor diye desteğinizi çekecekmiydiniz? Neyin kafasındasınız siz ya. chpnin desteklediğini değil gidin o zaman bdp nin desteklediği adaylara oy verin.sizin gibilerede bu yakışır....

levent

kendi başkanının ölümüne göz yuman bir katile mi destek vereceksin be çocuk

keşke

keşke Demirtaş kazansa da insan gibi yaşasak

DOĞRUSÖZ

Sizden dava adamı olmaz Serkan Kardesim. Siz Alperen Ocaklarını yeniçeri ocağına çevirdiniz be. Rahmetli Muhsin Başkanın Konuşmalarını da dinlememişsin belli ki. Marka müslümanı, slogan milliyetçisi olmak kolay, dava adamı olmak elbette zordur. Sayın Genel Baskan mevcut koşullar altında en doğru işi yapmış görünüyor.

parelci

SEREFIN VE ADILIGIN NE OLDUGUNU BILIYOR MUSUN? KOTU LAF SAHIBINE AITDIR. SEN KIME CALISIYORSUN ABD, AB VEYA ISRAIL MI????

fth

cehepe yemi satar keko

bu kadar

kırık destinin chpden aldığı rüşvet ortaya çıkınca kim kimi kullanıyor ortaya çıkacak nasıl olsa.Muhsin başkanın değeri 4 milyon dolar ey alperenler!

diyarbakırlı

Helal olsun adam gibi adam Serkan başkan... Adam olmayanlar anlamaz seni...

kayserili

SERKAN EFENDİ.KOÇUM SEN MUHSİN YAZICIOĞLUNUN ŞAHSINI VE FİKİRLERİNİ ANLAYAMAMIŞSIN.PARTİ İLE ZITLAŞMA.BÜYÜKLERİNE İTAAT ET.RAHAT ET.böyle şan şöhret peşinde dolaşma.ne yapacaksın?ülkeyi bölen satan peşkeş çeken R T E denen adama mı oyunu vereceksin?MUHSİN BAŞKAN BU ADAMI HİÇ Mİ HİÇ SEVMEZDİ.bunu biliniz gardaşlarım.

ercanyilmaz

hepiniz serefsiz hepiniz adisiniz hepiniz akpkk ya calisiyorsunuz

komedi

ak gençlik genel başkanı olsun bu genç çok meraklı akp politikaları ve alperen anlayışı aynı pencerede olabilme ihtimali varmıdır rahmetlinin kemikleri sızlıyor yazıklar olsun!!!! israil ne zaman natoya alındı kim aldı!!!! kim sayesinde alındı!!! israil g.doğudan ne kadar toprak satın aldı füze kalkanı nezaman kim için kuruldu!!! vsvsvsvs israile kafa tutan ustaaaa gülelim eğlenelim...

kudret

cnn kürt

Sehid Muhsin Baskan

Ben Alperen üyesi olarak, kesinlikle RTE oy vermem.

durmuş

Serkan sana yakışmadı ülkücü alperen kendini satmaz akp ye ve melihe kaça sattın kendini yazıklar olsun biraz olsun dik dur

Ocakları kapanır.

Muhsin Başkana asıl ihanet eden bunlar. PKK meselesinde CHP MHPyi dinlemeyenlere karşı ülkenin bölünmez bütünlüğü çok ciddi tehlikeye girdiği bu zamanlarda CHP MHP birleşmelidir. Birleşmezler ikisininde vatan sevgisinden şüphe. Çünkü vatanın bütünlüğü ideolojilerden önce gelir.

Bunlar mı Alperen.

Muhsin Başkan gitmiş Alperenlik bitmiş. PKK ile kanka olanlara oy verecek kadar düşmüşler. Yahu Rahmetli ölmeden demiş. Bundan Cumhurbaşkanı olmaz demiş.

yaman Türkoğlu

Alın size bir şovmen daha merak etme aslanım rte seni izliyordur. Ordan tıpış tıpış ayrıldığında akp de yerini hazırlamıştır. Orada ayaklar altına alınmış milliyetçilğide savunamazsın artık çaycılık mı yaparsın bilinmez

Muammer

Rahmetli reis de bütün siyasi hayatını,30 yılını bi çırpıda hibe etmişti inançları,doğruları uğruna.Bu kardeşim de de o haykırışı görüyorum.Doğru bildiğini haykırma...Rabbim ve biz davdaşlaın yanındadır reis.BBP iktidar kavgası deği,kızıl elma,ilahi kelimatullah kaydigısı güder.Mazlumun ve yanında olanlardan ayrımasın Rabbim.Bugün bu görev Erdoğan'da gibi görünüyr.Vicdanları yoklayıp yazın/çizin.Davan davamızdır reis.dua eder,dua beklerim.

mehmet fatih

destici de imamlıktan gelme arkadaşlar nedir bu imamlardan çektiğimiz

bekir

Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün çok kısa süre içerisinde akp tarafından ödüllendirilir. gerçek bir alperen ne arkadaşlarını ne de partisini satmaz.

hashasi

SIZ KIMIN PROVOCOTORI SINIZ? ISRAIL MI? CIA MI? YOKSA FBI MI?