BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,45

Alperen Ocakları BBP ile bağları kopardı!

Gençlik teşkilatı Alperen Ocakları ve Büyük brilik Partisi (BBP) arasındaki köprüler atıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 38 Adet Yorum
neco

inşallah doğru söylüyorlardır yoksa bu akp nin rakiplerini parçalama oyunlarından biri olmasın

bumyamin

Bu ne saçma haber ya.

MEHMET ŞAHİN

AKP NİN ÇAKMA ALPERENLER DERNEĞİNİ HABER YAPMIŞSINIZ... ALPERENLER VAKFI HALA BBP NİN YANINDA ... SİZE KAPAK OLSUN... BİR ALGI YÖNETİMİ DAHA...

ALPEREN 66

Defolsun gitsinler...Çok şükür çürükler ayıklanıyo...satılık ucuz beyinler

Aklıselim

Bize siyasetçi lazım değil, özü sözü bir insan evladı lazım. Sonuna kadar Desticinin arkasındayım.

gerçek alperen

Atma Turgut kardeş din kardeşiyiz. Muhsin Başkanın eşi hangi çizgide? O da mı davayı sattı!

Doğrucu Davut

Muhsin Başkan hangi dönemde ve nasıl öldü(rüldü), soruşturma nasıl ve kimler tarafından kapatıldı. Asıl bunların cevabını vermeli Alperen Ocakları Genel Başkanı Av. Serkan Tüzün. Gerisi La Fonten'den Masallar...

Erenlerden

Böl, parçala, yönet. Hepiniz artık esas olan yerinize gider saltanattan faydalanır, TÜRKİYA da daha iyi yerlere gelir, ticaretiniz daha da iyileşir. Haydi rastgele, ama DİKKAT?

f d

para makam ve güç böyle bişey işte.

turgut

adım gibi eminim ki kesin desteklerdi.

musa

Eveett 2015 yaklaştıkça AKP'nin milliyetçi oyları bölme çalışması hız kazanacak.

ERDEM

YİNE BAŞARDI BİZM HALİFE BÖLDÜ ...PARÇALADI..ŞİMDİ DE YÖNETECEK...ALTERNATİFSİZLİĞE DEVAM.

ZMC

HELAL OLSUN GARDAŞLARIMA. GÜÇ PARA VE İKTİDAR HIRSINA ASLA TESLİM OLMAYACAK HAK TAN YANA DURUŞUMUZU ASLA BOZMAYACAĞIZ. İŞTE GERÇEK ÜLKÜCÜLÜK BU.

hak dostu

gidersiniz ak partinini pesinden artık. liderimiz dersiniz benim kadar sevmezsiniz Muhsin başkanı. cinayeti kim kapattı kardeşim kim.

alp-alp

vaybe akp bunuda başardı

önce vatan

oyuna geldiniz alperenler oyuna,,,,aslınıza,özünüze dönün,,çare MHP....

kağan

Aceba kim Muhsin Yazıcoğlunun çizgisinden çıktı. Bu yaşananların sebebi Sn Desticinin Ak parti Hükümetini desteklememesinde kaynaklanıyor. Peki Sn Muhsin Yazıcıoğlu yaşasaydı Ak partiyi desteklermiydi.

erdem

destici yollarını paralellerle birleştirince bu son kaçınılmazdı. paralel muhabbeti muhalefeti hallaç pamuğu gibi atıyor.

GÖKLER

bunlarla zaten bbp nin alakası yoktu ki Alperen Ocakları vakfı başkanı belli şu anda

vesselam

alperenlere desticiye selam olsun ki bende artık sizleyim. akp soktuğu fitne fesat ile bir yere varamayacak. pkk ya verdiği tavizle, algı ile değil alperenleri ancak kendi trollerini yutturmaya çalışıyor kendileri yutuyor. alperenlerein pkk ile saf tutanlarla veya apo yu savunanlara(arınç bknz ) aynı yerde olması düşünülemez...

Türkcan

BBP ve sn Destici cumhurbaşkanlığı seçimine kadar iyiydi de, cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihini RTE aleyhine kullandığı için mi kötü oldu? Alperenler; Dava adamı olun, AKP'nin oyununa gelenler olmayın!

yuvaya dönüş

AKP ye davet ediyorsan,rüya görüyorsun.Olan biten,yaşananlarla ülkeyi ne hale getirdiği belli AKP den kopuşları,aslına dönüşleri görmemek vatana hizmet değildir.MHP iktidar olacak ve ülkenin batışına engel olunacaktır.

TUNALI

AYNEN KATILIYORUM. ZİRA DESTİCİ'NİN AÇIKLAMALARI KAMUOYUNUN ÖNÜNDE CEREYAN EDİYOR.YIZICIOĞLU RAHMETLİNİN HATIRASINA VE ÇİZGİSİNE AYKIRI SAYILACAK HİÇ BİR DURUM YOKKEN SİZE NE OLUYOR!

halil kalemci

deklarasyona bir imza da benden. destici varsa bu dava yürümez.

Erganili

Yıllar önce Başbuğ tarafından kurulan ve sağ olduğu tarihte bile bunlar "Ülkü Ocakları"na karşı olarak Alperen ocaklarını kurmuşlardı. O tarihte bunu kurduranlar yine demek ki devredeler. ALperen Ocaklarına tek tavsiyemdir. Merhum başkanlarının kimler tarafından imha edildiğini araştırsınlar...