BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Almanya'dan yeni Türkiye açıklaması!

Alman Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert, ''Şansölye, Türkiye'ye silah ihracatının genel olarak durdurulmasını reddediyor'' diyerek Almanya'nın son günlerde yaşanan tartışmada hangi noktada olduğuna dikkat çekti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

Onca savaştan sonra bile Almanya şu an Avrupanın lideri olmayı nasıl başardı sizce?Asıl sorulması gereken bu işte.Ben size kısa bir örnek vereyim. Savaştan sonra kalkınma planı yapıldı.Her bireye günlük 3 yumurta bir ekmek ve 2 patates veriliyordu. Toplum o 3 yumurtanın ve patatesin birini iade etti. Sırf ülke ekonomisinin kalkınması için ve ağırlıklı olarak teknolojiye yatırım yaptı devlet. Bir de bizimkilere bakın.'Benim memurum işini bilir,bal tutan parmağını yalar,hamili kart yakınımdır v.s'

Misafir

merkel;almanya nın,partisinin,avrupa birliği nin başında başlı başına bir sorundur.kaypak siyaseti,yanar döner söylemleri,türk işbirlikçiliği,erdoğan hayranlığı,sorunlara olan duyarsızlığı,koltuk düşkünlüğü,almanya nın ve avrupa birliği nin problemlerine karşı umarsızlığı ile almanya nın siyasi tarihine kara leke olarak geçmiştir.almanya seçmenlerinin dikkatine.saygılar.

Burdayiz.

Adam olsunlar, yoksa Türkiye dize getirmesini bilir:)

Farabi

Misafir tam donekmis,zaten yazdiklarindan biraz anlasiliyordu dogru durust birisi olmadigi.Bu devirde halebn birileri komunizmi savunuyorsa,demekki aklindan zoru var. Amma,Almanya ya gelince,para her kapiyi acar deyimi dogruymus,kendini gene ispat etti.Hemde,satmadiklari silahlari artik Turkiye teker teker yapmaya basladi ya.Korkularida biraz ondan,bence.

Misafir

Ben Eski bir Sağcı Müslüman Yeni Komünist olarak diyorum ki!... Emperyalistler Berlin'e ... Yaşasın Komünist Rusya

YÜÜRRRÜÜÜ

ANCA GİDERSİN MERKEL APILAAA SU KÖPRÜYÜ BÖLDÜ BİZ TÜKRÜĞÜMÜZÜ YALAMAYIZ

AD SOYAD

Cahillerin Hezimeti Partisi yayın organları yine çamur atıyor.

Göksel

Türkiye'nin düşmanı yok!............Türkiye Halklarının düşmanı yok!... Erdoğan Türkiye değildir!

Misafir

Almanlar bizden vaz geçemez,Hollandalılar bizden vaz geçemez.Türkiye onların bu gün AB adı altında birlikte olsalarda o ülkelere karşı sigortasıdır.Tarihlerinde hep bir birleri ile savaşmışlardır bu ülkeler.Onlarda biliyor bu cici günler bir gün bitecek .TÖTON'larla TAPINAK'ların savaşı kıyamete kadar devam edecek, yanlış yorum yapmıyor isem maide 14.ayetteki aralarında kıyamete kadar sürecek kin ve düşmanlık bıraktık ayeti buna işaret ediyor.

Misafir

Türkiye Cumhuriyeti bir Devlettir... Tayyip bir devlet değildir!..

Misafir

ALDATMA VE KANDIRMA PARTISI YAYIN ORGANLARI GENE KANDIRIYOR?... Ne demek silah ihracatının GENEL OLARAK durdurulması... Nedir özel Durumlar?...

  • 1