BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Almanya'dan Türkiye'ye seyahat uyarısı

Almanya, referandumun kesin sonucunun bu ay sonunda açıklanacağını belirterek, vatandaşlarını "Gösterilerin olması ve büyük toplantılar yapılması ihtimal dışı değil. Kalabalıklardan uzak durun" diye uyardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
karadenizli

artık bitdi 15 temmuzun kyruk acıları sönmedi oyuzden mıllete huzurluszuluk yaymaya çalışıyrolar ama bu mıllet 15 temmuzdakı gıbı eline sadece bayrak alarak sokaga çıkmaz bilesiniz

Misafir

Avrupa ülkelerinde büyük şok! . RTE Siyasi muhalefete tahammül edemiyor!... Olağanüstü hal .. diyor!............. Ve Silahlı muhalefeti besliyor!

Misafir

ne kadar komplo teorisi seven bir milletiz her zaman mealen birşeler dediklerini düşünürüz ve bak ben nasıl bu işi çözdüm diye kendi kendimizle övünürüz. yav arkadaş almanya tam da belirtmiş olduğu şekilde demek istemiş olamaz mı?

AD SOYAD

Almanya mealen diyor ki: Türkiye'de ki bütün terör hücrelerimizi uyandırıyoruz. Gidip başınızı yakmayın. Aynı şekilde karşılık verecek güce kavuşamadığımız müddetçe daha böyle çok tehdit ediliriz.

Misafir

Kimse Gelmiyor!................. Var sayalım darbe girişimi gerçekleşti, Ne olacaktı? Ne değişecekti?

Misafir

OHAL Rejimi , sizi tutuklamak için herhangi bir hukuki gerekçeye ihtiyaç duymaz.

Misafir

Komik olmasınlar HDP bile seçim bitince baktı oyları erimiş hemen 180 derece döndü hayır diyen çoğu grup sessi kaldı CHP tek başına her gösteriyi düzenler ve her gösteride başı çekerse bununda bir cevabı olur teklik düzenine alıştığından CHP tek başına %49 oldu sanıyor ona göre adım atıyor aynı gün 2 saat içinde meclisten çıkıcaz sonra çıkmıcaz demeleride parti içi düzenin tamamen bozulmuş olmasından dolayı al takke ver kelam CHP 4.cü kapanmayı darbesiz yaşıyacak gibi hemde içten içe AİHM nin cevap verme lüksüde yok öyle birşey olsa brexit e karşı koyabilirlerdi ama buna biz bişey yapamayız derken türkiyeye parmak uzatırsa avrupanın bencil bakış açısı ispatlanmış olur gücüm yetene laf ederim bakış açısı tepe olur

  • 1