BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.428,44

Almanya'dan sonra Hollanda da PKK'ya kucak açtı

Terör örgütü PKK yandaşları, Hollanda'nın verdiği izinle Lahey kentinde terörist başı Abdullah Öcalan'ın posterleri ve örgütü simgeleyen bez parçaları ile yürüyüş yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

Açılım süreci denilen ihanet sürecinde pkk ya BU HÜKÜMET KUCAK AÇMADI MI? Bebek katilinin şartları bakanlar tarafından ekranlarda okunmadı mı? TERÖRİSTSİN ayağına hakim savcı göndermediler mi? 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINDA pkk gövde gösterisi yaparak topuyla tüfeğiyle benim ülkemden geçmedi mi?... Hollanda Pkk ya kuçak açmışmış..Hadi ya!

kundemacı

Hollanda polisleri de sanırım Gezi olaylarında ki kahraman polislere imrenmişlerdir sanırım.

Misafir

referandumda evet çıkarsa ,çıkmış ve çıkacak dışişleri krizlerinin boyut ve etkilerinin ne olacağını tahmin edin.

TÜRK MİLLETİ

tüm avrupa, amerika, pkk, fetö.. HAYIR diyor.. PEKİ SEN HAYIR DİYEN VATANDAŞ, BU TÜRKİYE DÜŞMANLARI VE VATAN HAİNLERİYLE HANGİ MİLLİ MENFAATTE ORTAK NOKTADA BULUŞTUNUZ DİYE HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ? YALANLARLA DOLU Bİ PROPAGANDAYA ALET OLMA, KENDİ BAŞINA İYİCE BİR BAK ANALİZ ET. EĞER İÇİN BİRAZ OLSUN VATAN AŞKIN DA VARSA ZATEN "EVET" DİYECEKSİN.

Misafir

dünyada kasırga ektiniz,tayfun biçmeniz gayet doğaldır.yalakaların,bu tür ortalığa velveleye verme çabaları akp nin 10 yaş zeka gurubuna hitap eden davranışlardır.sessiz çoğunluk, galeyana gelmez.referandumun sessiz çoğunluğunun bir iyi,bir kötü tarafı var.iyi tarafı,artık akp rejiminin tehlikeli olduğunu gördü.kötü tarafı hdp ve kürtlerden başkaları asıl tehlikenin zihniyet bozukluğunda olduğunu kabul etmiyor.mhp muhalifleri, bahçeli faktöründen,chp laiklik faktöründen,yıllardır akp ye oy vermiş olan akp içindeki muhalifler dünya ile savaşmanın maddi çıkarlarını dokunduğundan başkanlık sistemine karşılar.içlerinde mevzunun zihniyet bozukluğu olduğu bilincinde olan sadece hdp ve hdp çizgisinde olan kürtler (türklere uşak olanlar değil) var.onun için, akp onları hedef tahtalarına koydu.bahçeli ve mankurtları da peşinden geliyor.onun için hdp vekilleri hapiste.onlara direnen tek muhalefet hdp ve onun çizgisinde olanlardır.

Sema YILMAZ

Bütün düşmanların kahru perişan olması için Eyyyy Vatanını milletini seven gerçek Türkler referandumda tüm Türk düşmanlarına inat EVET diyeceğiz. Bütün cihan bir olsa biz Türkleri ALLAH ın izniyle yenemezler.

Abdi

Ölçülü olmak iyidir. Yüzyıllık ileriyi görmek lazımdır. İbrat almak için geriye bakmak ama takılmamak gerek. PKK'ya kimler kucak açmadı ki... Mesela hendek kazarlarken kimler kucak açmıştı?

Misafir

Evet diyenler bu görüntülere iyi baksın. Türklerin kanını içeceğiz diyen şivan perver, Türkiye'ye bir kedi bile vermem diyen barzani ve bir grup terörist haburda davul zurna ile karşılanmıştı ve siz o zamanda tayyipçiydiniz?

Ayip ya

Mart 2015 de diyarbakırda hem de apo nun mesajı okunarak binlerce kişi pkk bayrağı taşımıştı unuttunuz galiba.. Devlet de seyretmişti...

HASAN BAL

BİZDEKİ İKİ YÜZLÜLÜĞÜ DE GÖRÜN PKK/HDP YE NEVRUZ KUTLAMASINA İZİN VAR AMA VATANPERVER MERAL HANIMA,SİNAN OĞANA HERŞEY YASAK BU VİCDANA,HUKUKA NASIL SIĞIYOR DA ELİN GAVURUNA GAVURLUK YAPIYOR DİYE BAĞIRIYORSUNUZ

HASAN BAL

SİZ AYNI ŞEYİ ÜLKENİZDE AÇILIM DENEN O SÜREÇTE YAPMADINIZ MI MİLYONLAR BU KATİLLERLE PAZARLIK OLMAZ DERKEN,SİZ ONLARI HABURDA AFFETTİNİZ,DİYARBAKIR MEYDANINDA KATİL SÜRÜSÜNÜN BAŞININ MESAJINI OKUTTUNUZ,TV TV GEZİP BUNLARI HOŞ GÖSTERMEYE ÇALIŞTINIZ ELİN GAVURUDA YAPAR

kerim

bütün dunya kürtleri tanıdı ve sizi dişladı cunku insanlıktan nasıbınızı almamıssınız işin özü budur bodrumlarda yaktıgınız insanların evlerini yıktıgınız fukaranın hesabını butun dunya sizden soracak başkan olmak icin istedıgınız kadar daha yıkın kimse size diz çökmez allah birgun herseyın hesabını sorar birakın muslumanlıgı siz musluman degil hiçbir dine mensup olamazsınız

ince ince

Sanki bugün Pkk sevici oldu gibi lanse etmek aptallık olmaz mı? Avrupanın bize bin yıllık düşmanlığı varken bugüne özel düşmanlığı varmış gibi algı operasyonlarına karşıyım. Dış Avrupaya karşı, Politikada siyaset üretememenin sonucu nedeniyle gözümüzün içine bakarak teröristlere hareket alanı sağlanıyor. Hükumet senderikce saldırılar daha da artacağına inanıyorum. Gerçekten de Ne Rusya Politikası, ne Amerika ne de Avrupa politikası başarılı. Sessizce İkinci Kandil yaratıldı, bir tarafında Rusya diğer tarafında Amerika tampon bölge oluşturdu. Biz Türkiye olarak bu bölgenin neresindeyiz? Kürdüstan Bayrağı asmalar falan,

Misafir

Bunlara Nazi demeye devam içlerini döksünler anlayalım

AKP MEDYASININ DERDI NE?>............. Kuzey Amerika'da Onlarca Universitede Kurt ve Turk ogrenciler NEWROZX kutluyor?... AKP'ye ne?

OHAAAAAAAAAAAA

Pesssssss Be!....... Nevruz (Azerice: Novruz, Kazakça: Kürtçe: Newroz, Özbekçe: Navro‘z, Türkmence: Nowruz); Afganlar, Anadolu Türkleri:Nevruz tarafından kutlanan geleneksel yeni yıl ya da doğanın uyanışı bayramı da terörist oldu....... .

Misafir

Almanya Büyükelçisi neden hala Türkiyede

  • 1