BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,81
ALTIN 2.501,42

Almanya'dan şaşırtan açıklama! Gerekirse Türkiye'ye yardım edin!

Almanya Maliye Bakanlığı, Pazartesi günü açıkladığı aylık raporunda Türk Lirası'ndaki değer kaybının Alman ekonomisine bir risk oluşturduğunu aktardı. Almanya'da iktidar ortağı Sosyal Demokrat Parti'nin (SPD) lideri Andrea Nahles ise Pazar günü yayımlanan bir röportajında gerekirse Almanya'nın Türkiye'ye yardım etmesi gerektiğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
hasan ali

almanlara güven olmaz, süriyeliler icin söz verdigi 6 milyari daha vermedi

Misafir

Ama Almanya Türkiye'yi kıskanıyordu (3. Havalimanı olayı) Türkiye yi batırmaya çalışıyordu, bu ne şimdi?

Emin Can

Yeni dünya düzeninde dünya;tek kutuplu dünyadan,bölgesel güç merkezlerine evriliyor..Amerika,İngiltere ve İsrail ittifakına karşı;AB Türkiye,Rusya,İran,Çin ve geri kalan ülkeler..

Misafir

Turkiyenin AB ye alinmayacak olmasinin baslica sebeplerinden biri. Turkiye cok buyuk. Su anda Gurcistani AB ye almak icin konusuyorlar. Gurcistan vatandaslari su anda 3 ayligina vizesiz AB ye giris yapabiliyorlar. Cunku iseviler kendileri. Bizi hayatta almazlar. Girecegiz diye ugrasmaya gerek yok. Isimize bakalim biz.

Kerim

Yardima ihtiyacimiz yok. Biz bize yateriz. Devlet bir hesap acsin da devletime destek verebileyim. Yardim isteyecekse benden istesin. Ben parami bagislayacagim. Digerleri ise kredi verecek.

Misafir

Ne yardimi isleri gucleri dalga gecmek Suriyelilerin parasini odememek icin o kadar cirpinmadilar mi Saygilarimla Kenan Demir

Misafir

almanya,her yıl fransa nın 40 milyar euroluk bütçe açığını kapatıyor.almanya dahil,ab.ülkelrinin vatandaşlarından kesilen vergiler,merkel in hoyratça hibeleri ile çarçur ediliyor.40 milyar euro da türkiye ye verin bakalım.nasıl olsa, ab.vatandaşları parayı yiyemiyor,türkiye yesin.

Misafir

Türkiye'nin iflası başladı................ Avrupa'daki bankalar, bilançolarında temizlenmeyi bekleyen batık kredilerin 1 trilyon dolara yaklaşması ile paniklediler...............

Misafir

Türkiye'nin Avrupa'ya dış borcu 453 milyar dolar..... Paralarının Peşindeler .....

Vys

Euro para birimine dahil edin bizi

Misafir

Yeah veah gisganc alamanya gözlerimi yaşarttı.

Farabi

Tabi,Turkiye de en cok alman mallari tuketiliyor.Turkiye batarsa,Alman ekonomisi zarar gorur.Alaman kendini dusunuyor.Amma, genede bek guvenmeyin bu alamana.Nede olsa amerikan-yahudi isgali altinda.

müttefikciklerimiz

almanyanın bu yardımı gözlerimi yaşarttı.bu batılılar meğerse bizi çok seviyorlarmış.

  • 1