BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41

Almanya'dan bir garip S-400 açıklaması

Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Martin Schaefer, Türkiye'nin S-400 siparişiyle ilgili tuhaf bir açıklamada bulundu. Schaefer, 'ciddiye almıyoruz' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
.

Bekleyip görmek lazim,belki var bir bildikleri...

Misafir

NATO BU FÜZELERİN ALINACAĞINA İNANMIYOR.BUNUN RIZA SARRAF OLAYI İÇİN ŞANTAJ AMAÇLI KULANILDIĞINI BİLİYOR.

gencoglu

Yunanistan s-300 kullanırken nato sistemleri zarar görmüyor ama biz alınca mı nato ya entegre olunmuyor hadi ordan korkunun ecele faydası yok naziler

Trabzonlu Halil

sırf hava olduğunu söyleyen sende sırf paranoyasın haberin var mı? o füzeler geldiğinde muhaliflerin alayına girecek

Misafir

HANGI AGA;YA YAKLASALIM ? IKISIDE DÖGÜYOR

Farabi

Alamanda kendini oyle avutmaya calisiyor demekki.Avunsunlar bakalim,yarin birgun S400 ler Turkiye ye geldiginde ne diyecek bu Alaman?

Misafir

Türkiye kendini Nato dan koruyor. ...ne çıkarsa Nato dan ckiyor

Hans

Alman dogru söylüyor, CB blöf yapiyor, türkiye s400 almaz, alamaz

Misafir

cok dogru konusmuslar,sirf hava...

Misafir

Almanlar bizden vaz geçemez,Hollandalılar bizde vaz geçemez bu iki iyi biliyor ki bu gün AB adı altında yatağa girdikleri kendilerini sokabilir.Ama Türkiye'nin böyle bir hainlik yapmayapını bilitorlar.Türkiye ile aralarındaki çekişmeyi Ringde boks yapan iki boksör olarak görüyorlar.Maç ringden sonra bitiyor çünkü zulüm yok işkence yok yağma yok aynen maç sonucu ne yaşanıyorsa o.Almanların böyle garip bir açıklama yapmasıda bu sebele.Fransızlar franszız konuya önemi yok haklarıdır hava savunma sistemine sahip olmakla dediler.Almanlarda iş te böyle geçiştiriyor.

Almanyadan

Almanya’dan şok karar! 6 bin Türk sınır dışı ediliyor...

MÜMKÜNDÜR!!!

GÖRECEĞİZ BAKALIM,BENCE DE ALMAYACAK,AMERİKAYI BAZI KONULARDA SIKIŞTIRABİLMEK İÇİN.Mİ ACABAĞA.??

MUSTAFA TURAN

Doğru söylemiş. Sadece laf bağır çağır milleti avut. İcraata gelince sıfır. Oraya gürle buraya gürle ama ihaleleri almanlara abd ye ver . ABD ye gürle trump bağırınca telefona sarıl. Sonra trumpla konuştuk de

Misafir

Amerikan askerlerini , Kore savaşında sıkışmışlar ve onları kurtaran Türk birliği olunca , Amerikanlar bizzat NATO ya gidip bizleri aldırmışlar. Bu durum da bizim üretim yapamayan , dışa bağımlı bir ülke haline getirdi. Yani tohumu Menderes attı.

  • 1