BIST 9.807
DOLAR 32,51
EURO 34,86
ALTIN 2.432,29

Almanya’da iki parti anlaştı! Şoke eden Türkiye maddesi

Almanya’da seçimlerin üzerinden 110 gün geçti. Halen yeni hükümet kurulamadı. Berlin'deki koalisyon ön görüşmelerinde mutabakat sağlandı. İki partinin anlaşmaya vardığı konular arasında Türkiye'yle ilgili madde şoke etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
Misafir

AB kendisi ve kendisi gibi olanların demokrasisi ve yine kendisi gibi olanların hukuk üstünlükleri ve yine kendisi gibi olankarın insan hakları

ss.sebo

Kesinlikle mültecileri serbest bırakmalıyız........

Misafir

Bunlardan bunu isteyen ve şuanda güzel ülkemi bu sözlerle bunlara meze yapanlara yazıklar olsun.her kimki taaa 70 yıl evvel Türkiye den Almanyaya emek işçisi sözleşmesine onay vermiş ve Müslümanı gavura köle etmişse ebediyen onlarada yazıklar olsun.kahru perişan olsunlar.

Misafir

Alamanya nüfusu kuzey kutbu buzulları gibi hızla eriyor.USDEPTBLOCK verilerine göre Almanya nüfusu her 45 sn de bir eksiliyor.Şöyle bir hesap yaparsak Almanya seçmen sayısı son seçimden bu güne en 75 bin kişi azaldı.

Misafir

hep diyorsunuz bizi almazlar yapin bakalim bu isteklerini görelim bakalim almazlarmi

Farabi

Adamlar yavas yavas acik sozlu olmaya basliyorlar.Yani,iclerindeki Turk- Islam dusmanligini apacik soylemeye basliyorlar. Bizimkilerde halen Ab cilik oyununa devam ediurlar.Yuh yani.Derhal AB bakanligi denen tiyatroyu kapatmali Turkiye.

Misafir

ŞAŞIRACAK BİR ŞEY YOK.söylediklerini yazıya dökmüşler.

Mert toker

Canın cehenneme almanya... teröre destek olan almanya bize öğüt vermesin

Kasım

Yıllardır Türk halkını bizim yöneticilerimiz uyuttu. Avrupada amerikada ülkemiz aleyhine kararlar alınınca bizimkiler orada ermeni lobisi, yahudi lobisi yunan lobisi var, seçmenleri var diyorlardı, Şimdi avrupada en çok seçmen Türk halkıdır hani ne oldu, ülkemiz aleyhine alınan kararlar değiştimi. Artık sayın yöneticilerimiz gerçeği söyleyin bizlere.

Turgay

Ne bekliyordunuz ki?Hemen makam arabalarını değiştirip diyecektim de hangi arabayı alsak üretici ülkelerle papaz durumdayız en iyisi Katar'dan deve getirelim.

sarp

hala almanyada çalışan eziklere de yazıklar olsun. kendine düşman bir ülkede yediğin her lokma haram olsun.

Misafir

merkel beni kandırdı.....!!!

  • 1