BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.429,46

Almanya'da feci olay! Türklerin arasına daldı...

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti'ne bağlı Altena kentinde, bir kadın sürücünün cami çıkışındaki vatandaşlara çarpması sonucu 5 Türk vatandaşı ağır yaralandı. Olayın kaza mı yoksa bir terör saldırısı mı olduğu araştırılıyor..

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

Aynen katılıyorum. Gelip yaşasınlarda görelim bol keseden atmalarını. Almanya devletinden aldıkları yardımla yasarlar sonrada dönüp, neyse hayır mübarek günde demeyim gari gerisini.

SAKARYALI

İnce, dinci muhafazakâr Sakarya'da Erdoğan'dan fazla insan topladı.. Kent meydanı hıncahınç doluydu

Mert mert

Avrupa demokratik mi sanıyorsun? Demokrasi denilen şey kendilerine geçiyor. Krallıkla yönetilen ülkeler aslında. Biz ise tam demokrasiye geçmeye kalktığımızda hemen diktatör yaftası. Dileyen özgürce monarşik avrupa ya iltica edebilir. Ama orada tuvalet temizlerken şikayet etmek yok tamam mı?😁

kundemacı

Ben Almanya' da ya da Avrupa ülkelerinde yaşayan Türklere şöyle bir önerim var. Her seçimde Avrupa' dan gelen oylar sanki bir siyasi partinin Avrupa teşkilatlarından geliyor gibi hep ayni siyasi partiye çıkıyor. Gelsinler o çok sevdikleri siyasi partilerinin yönettikleri ülkede yaşasınlar. Türkiye' de diktatörleri iktidar yapmak için uğraşacaksın; sen Avrupa'da demokratik bir ülkede her türlü insan haklarından yararlanarak yaşayacaksın. Yok öyle yağma. Türkiye'ye yaptığınız bu ihaneti canınızla ödersiniz.

  • 1