BIST 9.088
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,36

Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır!..

ABD'nin Türkiye üzerine bütün tuzaklarının tek gayesi şimdide Reis'i devirmek.Ama bilmezler ki göklerden gelen bir karar vardır.Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, AKP içindeki önemli isimleri işaret ederek, "sessizce Erdoğan’ın 'bitirilmesini' bekliyorlar!"

Erol Baron

Tüm bu belalar RTE'ye M.Kemal'i sevmeyi öğretti ve bunca düşman ve fakirlik içinde bu sınırları nasıl koruyabildi diye düşünmeye sevketti şüphesiz.

Misafir

Bu kadar boş ve bir okadar da uzun saçmalanır.

Misafir

CARİ AÇIĞI' O KAPATMIŞTI! AKP'Lİ BAKANLAR ZARRAB'A İHRACATIN ŞAMPİYONU ÖDÜLÜ VERMİŞTİ

Misafir

Yazınızın ana fikriyle aynı düşünüyorum.28 şubatta etkin olanlarla,simdikiler aynı gurup.Ceplerinden başka bir şey düşünmeyenler.Sanirim peygamber dönemindeki zenginler gibi mevkilerini kaybedeceklerini sanan şeytan uşakları Allah'a teslim olan korkacak bir şeyi kalmaz.Durmak yok yola devam.Yilmadan Erdoğan'ın peşinden gideceğiz.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Misafir

Sen misin "Dünya 5'den büyüktür" diyen!.. Saray Reza Zarrab davasını BM'ye taşıyor!

Misafir

BOP eşbaşkanı kim? Zarrab televizyona Türk bayrağı ile birlikte kahraman edasıyla kimlerin sayesinde çıktı? Ne oldu da iftiracı zarrab oldu?

gencoglu

Hangi bagimsizliktan bahsediyorsun?Mercimeginden tahilina kadar herseyi yurt disindan almaya mahkum birakilmis bir ulke var ortada.Turk milliyetciligini ayaklar altina aldik diyen bir parti mi ozgurluk mucadelesi veriyor?Cocuklarimiza andimizi okutmayan,genclerimiz hergun daha da Arap kulturune yakinlastiran,T.C. ibaresini tabelalardan silmeye curet eden bir parti mi yapiyor mucadeleyi?Turkiye Cumhuriyeti ni kuran,Turk halkina bagimsizligi asilayan Ulu Onder Ataturk e "ayyas"diyen,hergun anitlarina saldirilmasina,hakaret edilmesine goz yuman bir parti mi?4 bakanin rusvet davasinda yargilanmamasi icin hayir oyu verenler mi dik duruyor.Kime neyi anlatiyorsun osman efendi???

Misafir

Sıtkı Ayan, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonları başlamadan bir gün önce, 16 Aralık'ta AKP hükmetinin verdiği cumhuriyet tarihinin en büyük ikinci yatırım teşvikini alan ve o dönem 11.5 milyar liraya İran doğalgazını Almanya'ya taşıyacak bir petrol boru hattı inşa edeceğini duyuran iş insanı.

  • 1