BIST 9.722
DOLAR 32,49
EURO 34,95
ALTIN 2.423,25

Alişan'dan Meral Akşener'e olay sözler!

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in, ünlülerin Hatay ziyareti için "İktidara gelirsek o sanatçılara selam vermeyeceğiz" sözlerine Alişan'dan yanıt geldi. Alişan, "İktidara gelirseniz bizi Türk vatandaşlığından çıkarın" diyerek İYİ Parti lider Meral Akşener'e cevap verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 39 Adet Yorum
Misafir

ben katalgulli plan proje ile koalisyon kurmayacagım diyen de fetoş apla meral chp den 15 vekil klabul edip taklaya gelen yine fetoş apla meral..sevsinler

Misafir

tabii ya ne demezsin..şimdi siz satılık fetoşculara desemki..verenk acıkladı elinde fetoş ricası kagıtı mektubu ile " fetoş ricasıdır.syn ciller ltfn merali alın " :)) buda eskileri karıştırmak olacak emi len ? sevsinler

sancar

bu 8 nisan da söylendi, yandaşlar şimdi eski defterleri karıştırıp bugünün haberi gibi sunuyor. algı ya başlandı.

ADAD

ALİŞEN ASKERLİK YAPTIMI ACABA. BENİMKİ MERAK SADECE. YAPMADIYSA ÖNCE ASKER OLSUN. UZAKTAN GAZELE GEREK YOK. BUNLAR MASAL

Misafir

Giderken arkana bile bakma

Misafir

Ali şan senin o eleştirinin niçin yapıldığını anlaman mümkün değil.Meral hanımın Türk askerine verdiği değer seni Hataya götürenin 10 katıyla çarpman lazım.

Misafir

Devletin başında partili başkan olursa buna benzer olaylar çok olur.

Misafir

seni arabistan vatandaşı yapacağız

inler

kendini sanatçı sanan zat...

misafir

Aksener diye birini bizde yok sayariz yaşasın tayyip

Misafir

Bir sen eksiktin şaklaban....

kundemacı

Şiwan Perver ile Megri, Megri çeken adam şimdi de Hatay' da "Yaylalar" çekiyor. Bu işin savunulacak zerre kadar bir tarafı yok. fakir fukaranın vergileri ile alınan uçakla haşhaşiler gezdirilecek. Birde utanmadan çıkıp konuşacaklar.

Vatandaş

Ne güzel ifade etmişsin, eskiden konser veriyorduk böyle şeyler olmuyordu diyorsun haklı ve çok doğru olarak. Bir de şimdi niye oluyor diye düşünsene!!! Ama buna da cevap ver.

Misafir

Dün megri megri diyorlardı, bugün yaylalar yaylalar... Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Cümbüş Partisi.

Misafir

Bu iş en başından saçmalık ve yanlış... Şarkıcı,türkücü,artist,futbolcu takımın askeri birliğin içinde ne işi var? Parti farkı olmaksızın her devirde iktidarlar onlardan nemalanmaya çalışıyor,onlar iktidarlardan...Herkes işine baksın!

Misafir

Meral Akşener de İktidara gelirseniz bizi Türk vatandaşlığından çıkarın diyenbu adama hiç şüphen olmasın demişti.Bunu haber yapmamışınız!!!

serdar

cumhurbaşkanı ile askere ziyaret edenlere selam vermeyenlere biz yüzüne bile bakmayız. Alişan sen rahat ol bunların ne hain olduğunu bilen biliyor. kendi şahsi pisliklerini kapatmak için milleti bataklığa çekecek kadar alçalmışlar bunlar.

Misafir

iyi de bu dediklerinin hepsi akp de var zaten bonzaici

Misafir

Yarın Apo çağırsın onada gider topluma faydası olmayan biri Alişan ülkede olsana ne olur olmasa ne olur ülke neyi kaybeder

Misafir

Güle güle hadi bakalım

MIZRAK

BAYAT BOŞ BELEŞ HABERLER BÖYLE BİR HABERDEN BİLE UMUT BEKLEMEK ÇARESİZLİĞİN ÇAN SESELERİNİ ÇAĞRIŞTIRIYOR YAZIK BİR SANATCIYI YEM OLARAK KULLANMAK YAKIŞMIYOR

Misafir

alişan, akp yalakası olarak kalmayı yeğlemiş.erdoğan ın peşinden sevakin e gitsin,ona uşaklık yapsın.uşaklık alişa a pek yakışıyor.sonradan olma, uşak alişan olacağınıza;anadan doğma, özgürlük savaşçısı olun.

Misafir

sanat hayatı bitmiş birinin özel hayatı ile gündeme gelme çalışmalarına son örnek

solmaz

laf konuştu bal kabağı.

TÜRK MİLLETİ

BİZ TÜRK MİLLETİYİZ, TÜM FETÖCÜLERİN OY VERDİĞİ PARTİYE OY VERMEYİZ, TÜM PKK LILARIN OY VERDİĞİ PARTİYE OY VERMEYİZ, DHKPC'LİLERİN VE TÜM TÜRK-İSLAM DÜŞMANLARININ OY VERDİĞİ PARTİYE DE OY VERMEYİZ.. BİZ TÜRK MİLLETİYİZ OYUMUZ DA SAFIMIZ DA BELLİ..CUMHUR İTTİFAKI.. KAZANIP VATANIMIZI DAHA DA GÜZELLEŞTİRECEĞİZ..