BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.427,48

Ali Babacan darbe gecesi neredeydi sessizliğini bozdu

AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan, sessizliğini bozdu. NTV canlı yayınına katılan Ali Babacan, 15 Temmuz darbe girişimini değerlendirdi. Babacan 'Endişe durumu yok, dikkatli olmak lazım' mesajı verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Uzakdaki DOST

Seni ve seningibileri ,ALLAH,dan baska kimse ikna edemez senin ikna kabiliyetini yitirmissin dokdora gorun ferahlarsin.

olacak

(Böylece) emrimiz geldiği zaman, oranın üstünü altına çevirdik ve üzerlerine arka arkaya (Ana Kitap'ta) yazılı taşlar yağdırdık. Bu helak taşları, Rabb'inin Katı'nda işaretlenmiştir ve bunlar zalimlerden uzak değildir. [HUD(11)/ 74-83]

Misafir

Yaver yanında olsaydı yapardı.neyin peşindesin .bu adamlar planı yaparken kendileri karar vermez onu darbeyi planlayanlara sor .

Misafir

cumhurbaşkanı yaveri tam yanında en yakınında neden o yapmamış ŞAH ı alırsan ne vezirin ne kalenin atın filin nede piyonun hiç bir hükmü olmaz oyun biter neden o yaver yapmamış bu kadar asker jet helikopter ile patırtı gürültü yapılmış lütfen beni ikna edecek bir açıklama yapın. aksi halde kötü düşünmeye mecbur kalacağım.

GÖYA SAKİN

ENDİŞE DURUMU YOKMUŞ,NE DURUMU VAR,DAHA NE İSTİYORSUN Kİ İÇERDEN VE DIŞARDAN KUŞATILMIŞIZ,DEVLET TESLİM EDİLMİŞ,ENDİŞE YOK,..ENİŞTEYE KALMIŞ MEMLEKET,SENİN HABERİN YOK,

  • 1