BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,77
ALTIN 2.523,40

Aleyna'nın organları başka hayatlara umut oldu

Antalya’da trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ve yaşarken organlarının bağışlanmasını isteyen 17 yaşındaki Aleyna’nın kalbi, karaciğeri ve iki böbreği 4 kişiye can oldu. Aleyna Hatun Budanır, gözyaşları arasında son yolculuğa uğurlandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

Kur an da organ nakli ile ilgili birsey gecmiyor ki,bunu uyduranlar yobazlar.Allah yasaklamiyor!!!

Misafir

trafik CANAVARLARINI NE ZAMAN CEZALANDIRACAKSINIZ HEP SERBEST BIRAKIYORSUNUZ..YAYALARI DİKKATE ASLA ALMAYAN BU CANİLER EN AĞIR CEZAYI YEMELİ

Misafir

Deprem bölgeler nde, savaş bölgelerinde kimsesiz insanların ve çocukların organlarını çalmak için uluslararası organ mafyalarının türediğini, suriyeden avrupaya kaçan kimsesiz çocukların 100 binlercesinin akıbetinden haber olmayıp kayıp olduklarını bilseydiniz ve beyin ölümü gerçekleşti dedikleri bir sürü insanın tekrar hayata döndüklerini, en yakın örnek Deniz Baykal için de beyin ölümü gerçekleşti dediklerini ve milletvekili seçilip hayatına devam ettiğini düşünürsek (gariban birisi olsaydı şimdi organları dağıtılmıştı bile) Allah’ın organ naklini neden yasakladığını daha iyi anlayabilirdik. Gözü dönmüş insanoğlunun vahşetinden masumları korumak için yasaklamıştır.

Misafir

Her şeye gücü yeten Allah insanları imtihan eder, cennet ve cehennemle mükafat yada cezalandırmak için, sınavsız herkes tıp fakültesine, mühendislik fakültesine yerleştiriliyor mu? çalışanla çalışmayanı ayırmak için sınava giriyorsak, Allah’a iyi kul olanla olmayanı ayırmak için imtihan oluyoruz, Rabbim imtihanımızı kolay etsin, sabrını da beraber göndersin.

Misafir

Organ nakline gunah! diyen yobaza soruyorum;"Senin ailenden birisi bu kizin organlari ile hayata donseydi,yine gunah der miydin?"

Haluk

Allah rahmet eylesin aileye sabırlar versin. Evlad acısı çok zor.

Misafir

Herseye kadir olan guc, neden bu aciya musade etti ki??

Misafir

Rabbim celle celaluhu rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaallah. Ailesine sabır versin Yüce Mevlam.

  • 1