BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.427,10

Akşener'e iki ilde büyük şok! Aday yapacak isim bulamadı!

İYİ Parti lideri Meral Akşener seçim kampanyasını bugün resmen başlatıyor... Ancak kampanya öncesi Akşener büyük bir şok yaşadı. Bayburt ve Hakkari'den İYİ Parti'ye milletvekili adaylığı için başvuru yapan çıkmadı...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 98 Adet Yorum
Misafir

Bazen espriden çok espri yapan komiktir ,evlad

Misafir

Bazen espriden çok espri yapan komiktir ,evlad

Misafir

Bazen espriden çok espri yapan komiktir ,evlad

Misafir

Sıfırın altı değil ama tek haneli olduğu kesin.

ahmed

iyi bi kapak olmuş ablamıza

hacı

helal olsun en uyanık iki il valla bravo

Misafir

Bayburtluymuş.BAYBURT ADAYI SÜLEYMAN BURÇ olduğunu bilmeyen Bayuburtlu.

HAKKİM

HADİ NAŞ SANA OY MOY YOK!!!

Misafir

beni aday yap teyze.vallahi de billahi de 2 0y garanti. benim ve eşimin oyu..

Bayburtlu

Ben bayburtluyum aday başvurusu olmadı kendi adamlarından çıkaracak paralel meral ama çakılacak

davut

Ula evladım, Bayburt tek vekil çıkartıyor. Zaten İl başkanı aday. 1 vekil kapasitesi olan yere kaç kişi aday olacak? Ahlakınız tamam sıfır da, IQ'nüz kaç? Böyle haber yapmak için sıfırın altında olması gerekiyor da

Misafir

Ne oldu da Türklüğünüzü hatırladınız?

Misafir

yok ya ne kadar akıllısın öyle. bu ülkede kim fetöcü olduğunu bu millet iyi biliyor. vuslat şarkılarını kim söyledi pensilkvanyaya kim gitti fettulahın dizinin dibinde kim oturdu devlete fetöyü kim yerleştirdi.

EREN

BAYBURT ADAYI SÜLEYMAN BURÇ TUR.YALAN HABER ÜZERİNE YANLIŞ YUNLUŞ YORUMLAR YAPAN TROL KAFALARA DUYRULUR AMA ONLAR DUYMAZLAR.

bingöllü muhammed

ya akp ne yapacak siz ona bakın güney dogudan akp ye oy yok en büyük şoku akp ye yaşayacak kürtlerin oyunu artık alamaz akp

Misafir

hah hahh ...Tespite gel tespite.Ne yiyip içiyorsunuz siz acaba..

Misafir

O Ak Partiye çalışır.Ne de olsa eski kankaları.Hepsi onun okullarında okudu onun ayağına gitti icazet alıp kolkola fotolar çektirdi.GEREKİRSE ÖLÜLERE OY KULLANDIRIN talimatını yerine getirdiler.

Misafir

Kölnden 61___Yalancıyı sevsinler mi ? :))

Misafir

Yargı yapışacaksa seçimi niye bekliyor neden şimdi o iddia ettiğin BAŞBAKAN OLACAĞIM sözü üzerine harekete geçmiyor?Yok öyle bir şey de ondan.En büyük fetöcüler hala Ak PArtide bir birlerini kollamaya çalışıyor.

Misafir

AİHM'E GÖNDERECEK HAKİM BULAMA,DİL BİLEN TOFFEL BELGELİYİ MÜLAKAT SINAVLARINDA ELEMEK HANGİ VİCDANA SIĞACAK?

Misafir

Meral Akşener hiç bir meydanda „ 15 temmuzda basbakan olacagim“ dememiştir.Bu trollerin yalanıdır.ISPATLAMAYAN ŞEREFSİZDİR dedi kimse de çıkıp al ıspatladım diyemedi.Böyle bir iddiası olan varsa alır elindeki belgeleri bilgileri gider savcıya verir.Ama yoksa anca buralarda yalan dolan zırıldar...KABATAŞ YALANI CAMİİDE İÇKİ İÇTİLER YALANI nasıl uydurmaysa bu da uydurmadır.

Misafir

ÇALINAN SORULARLA KADROLARA YERLEŞTİRİLMESİNE SES ÇIKARMAYANLAR DA ADALET OLUR MU?

Misafir

HAYATINDA KAÇ KİTAP OKUDUN MERAK EDİYORUM!...

Kölnden 61

15 temmuzdan önce meydanlarda dedigin „ 15 temmuzda basbakan olacagim“ sözünü unutmadik meral hanim, yargi elbette yakana yapisacak, suanda burda tüm türkiye kackini fetoscuklar canla-basla sizin icin calisiyor, neden acaba? Sakin yurtta sulh konseyi üyesi oldugunuz icin olmasin?

DİP DALGA GELİYOR...

İNSANLARI TEDİRGİN EDEN BAHÇELİ'YE TEK KELİME ETMEYENLERİN UTANACAKLARI BİR GEÇMİŞLERİ OLACAK.KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK AMA O BÖLGEDEN DE YÜREKLİ İNSANLAR ÇIKACAKTIR.