BIST 9.695
DOLAR 32,52
EURO 34,82
ALTIN 2.427,55

Akşener'den tepki: Cahiller Atatürk'süz Çanakkale olur mu?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "18 Mart Çanakkale Zaferi haftasında, Çanakkale hutbesini Atatürk'süz okuttunuz. Be hey cahiller, Atatürk’süz Çanakkale olur mu?" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
abcd

Zavallılar Gazi M.K.Atatürk'ü her şeye malzeme yapıyorlar, iyi yaptıklarını zannediyorlar. Millet başkalarının sırtından özellikle Atatürk üzerinden siyasilere pirim yaptırmıyor bun görmüyorlar.

Misafir

Heydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

Çılgın Haşhaşi

Adamların derdi Atatürk hocam.Afrin kahramanlığıyla çanakkaleyi gölgeleme telaşı.E malum Başkomutan yüce Önder RTE Allah Allah nidaları ile Kolordu Komutanı ORG Dr Bahçeli ve Bozkurtları ile saldırdı boş siperlere ya.

Civcivci Kedi

Meral hanım , moral canım ,

Misafir

Hiç kimseye hiç sözüm yok sana yok bana yok hiç kimseye yok

Filozof

Onceler sozleri yasayacak deyiydim,simdiyse gozleri yasaracak deyirem

mahmut

bire cahil sana canakkalenin baş komutanı sorsalar bilmessin

has

ne yaparsan yap ekşener boşuna Atatürk'e sarılma aynı cehapeliler gibisin seni Atatürk'te kurtaramayacak siyaset sahnesinden silinip gideceksin

Burdayiz.

MHP'yi halktan uzaklaştıranlar ne güzel ayrılmış MHP'den, artık MHP çürüklerden kurtulmuş bir partidir, he devam CHP nin oylarına yallah yallah.

abcd

Atatürk maskesini yıllardır CHP takıyor, sen başka maske bul kendine topuklu efe.

Misafir

cumayı hangi camide kıldın

ses

Doğru diyor. Afrin de başarı için cumhurbaşkanımız meydana çıkabilirken. Atatürk niye çanakkalede gündeme gelmiyor.

Misafir

memleket bu bayanla İYİ olacak....

ufuk

Bu kadın konuşunca midem bulanıyor bağırsaklarım bozuluyo aklıma hemen klozet geliyor:))

dds

Kahraman mehmetcik, şanlı ecdadımız, vatan evlatları gibi bir sürü tanımlama kullanılmış. Direk Atatürk denilmemiş olabilir ama bu kavramların hepsini çok şükür Ulu Önder kendisinde bulunduruyor. Gereksiz polemik yapmayın. Atatürk üzerinden siyaset yapmayın.

k.k.k

Atatürk'süz bu ülkede hiçbirşey olmaz, olmamalı. Dış politikadaki milli birlik beraberliği maalesef içeride gösteremiyoruz.

SIVASLI

NE ANLATIYOR BU YA? HANGİ ATATÜRK, SDEN AİLECE GEZİCİYİZ DERKEN ATATÜRKÜN RESİMLERİ TÜRK BAYRAĞI İLE SENİN GEZİCİ HAİNLERİNCE ATAEŞE VERİLİYORDU, NEDEN BAHSEDİYORSUN BU MİLLET 28 ŞUABATDA SENİ ÇOK İYİ TANIDI. ATATÜRK GİBİ BİR DEĞERİİSTİSMAR ETMEYİN O BUYUK KOMUTAN KİRLİ SİYASETLERİN MEZESİ OLAMAZ.

  • 1