BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04

Akşener'den 'eski' atağı! AK Parti, MHP, DSP, ANAP ve DYP...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu akşam geniş bir siyasi yelpazeden eski bakan, vekil ve bürokratlarla 'istişare' toplantısında bir araya gelecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Öğrenci

AK partiyi MHP ve HDP/PKK CHP yi biliyoruz da DSP ANAP DYP bunlar ne iş yaparlar. Bunlarda Türkiye de parti falan mı.

MİSAFİR

BİZDE GÜZEL BİR ATA SÖZÜ VARDIR..ESKİLERE RAĞBET OLSAYDI--BİT PAZARINA NUR YAĞARDI DİYE ..BANA GÖREDE ARTIK ŞU YUKARIDA SAYILAN PARTİLER ÇOKTAAAN ESKİDİLER..YANİ YENİ ZEKALARA --YENİ GELİŞİMLERE --YENİ ATAKLARA GEREKSİNME OLMALI TÜRKİYEDE..

Hakkı A.

"Eski" demek "tecrübe" demektir. Eskisi olmayanın yenisi olmaz. Tecrübelerden istifade edilmeli. Ak Partili dostlar tecrübeden yararlanmadıkları içindir ki ha bire kandırılıp duruyorlar.

abcd

Eskiye rağbet olsa bit pazarı süper alış veriş merkezi olurdu. Bahsettiği zatlar devletin kamburu olmuşlar, kendileri kazanmış devleti sürekli zarara uğratmışlardır.

hakan

hanımefendi mhpdeyken hiçbir siyasi faaliyet içinde bulunmuyordu. ekmek elden su gölden oy bahçeliden ülkücülerden... kendi partisini kuracağına, mhpde iken bu kadar çok çalışsaydı mhp iktidar olurdu zaten...

mniksek

BASINA KAPALI OLMASA TV KANALLARI CANLI VERECEKDİ, 2019 SEÇİMLERİNİN BİR AN ÖNCE YAPILMASINI SIRF İP İÇİN İSTİYORUM, AKŞENER KENDİNİ BİRŞEY SANIYOR YA, DENKİ ARKASINDA MİLYONLAR VAR, 2019 A KADAR MEDYATİK OLARAK NE YAŞARSAN, ONDAN SONRA CUMBURLOOP SİYASET ÇÖPLÜĞÜNE...

sami boztepe

eskilerde keramet vardır desem niye eskiyip kenara atılmışlar diyeceksiniz o yüzden bir şey demiyorum

Hasan

Akşener'in ideolojisi nedir bilen var mı ? İdeolojisiz çok parti gördük biz. Hampadan rampa partileriydi hep. Tarihte kara lekeden başka birşey olamadılar.

misafir

Şu karıya siyaset yaptırılacak ya hayretler ediyorum. Çekin ipini.Başlamadan bitsin

ESKİLER ALIRIM...

Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı demiş atalarımız. Eskilerden medet umar hale geldiysen, çaresizsin demektir!!!

VATANDAŞ

BİT PAZARINA NUR YAĞMIŞ DİYE BİR ATA SÖZÜMÜZ VAR. ANAP, DSP DYP DİYE PARTİLER VARMI Kİ MERAL HANIM BUNLARDAN MEDET UMUYOR.

volkan

istişare İYİ dir.Devlet tecrübesi olan insanlardan faydalanmak lazım.

has

akşener kimi toplarsan topla değil 300 binlerce kişiyi topla hava alacaksın hava

sivaslı

siyaset mezarlığından medet umuyor, ne olduğu hangi düşüncede olduğu bellisiz planı proğramı ufku geleceği belli olmayan bir tabela partisi,

Misafir

teyze boşuna üzme kendini.evine git.var ise torunların ile uğraş..

Misafir

Ilk Basta borclarini ode..Durustlukten bahsediyorsan Hak Hukuk diyirsan.Borclarinizi odeyin guven kazanin...

  • 1