BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21

'Akşener teklifi kabul etti' iddiası olay oldu partiden açıklama

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı için teklif yapıldığı ve Akşener'in kabul ettiği yönündeki sosyal medyada dolaşan iddiayla ilgili önce İyi Parti sonra AK Parti'den açıklama geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Misafir

MHP ayrı telden çalarsa diye bu haberler, Mecliste maşallah alternatif çok, Koltuk için alayı kabul eder

DEMOKRAT

AÇ TAVUK MESELESİ BU İŞ..

erol aydıner

yardımcılardan birinin kadın olduğu söylendiyse, bu kişi tansu çiller o zaman.

Misafir

ondan kazandınız değilmi:)

tespit

bunlar gündemden düşmemek için her türlü asparagas haberi kendileri yayıyorlar...

vatandaş

böyle bir şey söz konusu olamaz

Misafir

he o da hemen atlayıp geliyordu!! tuğrul ve destici ile karıştırdınız sanırsam....

Misafir

o yobazları yanınıza aldınız sivas katliamının baş sorumlusunu yanınıza alırken aklına geldimi katliam??

Misafir

HADİ HAYIRLISI MEZKEZ SAĞ TOPLANIYOR DEMEKKİ BİRDE SAADET GELİRSE BAK İŞE OZAMAN

AKP İktidar Oldu Mertlik ...

AKP ne diyorsa gerçekler tersidir.

Misafir

Bugun SIVAS KATLIAMININ 25. yildonumu!!!neden bir tek satir yazmiyorsunuz.Araplar olunce gunlerce yas ilan ediyorsunuz,orada kac tane aydin yobazlar tarafindan canli canli yakildi,bu olay sizi hic ilgilendirmiyor degil mi?

Aç Tavuk

Aç tavuk kendini darı anbarında zannedermiş!

EFE

BİRİ NE DEMİŞ REİS BAŞKAN YARDIMCILIĞINI DÜŞÜNSE 80 MİLYONU DÜŞÜNÜR SAYIN AKŞENERİ DÜŞÜNMEZ. SİYASET CAHİLLERİ REİSİNİZ METİNERİ 2 DÖNEM VEKİL YAPTIKTAN SONRA ,SAYIN SOYLUYU BAKAN YAPTIKTAN SONRA VE SAYIN KURTULMUŞU BAKAN YAPTIKTAN SONRA SAYIN AKŞENERİ HAYDİ HAYDİ YARDIMCI YAPAR..REİSİ TANIMAMIŞŞINIZ DAHA.SATRANÇ USTASI ADETA...

Misafir

Türkiyede yaşamıyor zaten, marstan uydu ile bağlanıyor keMAL :)

Okur32

Önümüzdeki yerel seçimler için böyle taktiksel bir yapılanma olabilir.olmasinı asla istemem ama saği bir arada toplamak için yapila bilir Ancak Meralin oylarinin yuzde biri bile Ak partiye oy vermez.

Misafir

bu ülkede her şeye inanırım artık hele ,hele kılıçtaroğlunun seçimi kazandık duvarı yıktık demesinden sonra her şeye inanır oldum boşuna dememişler burası Türkiye diye olmaz denilen şeyler oluyor,adam 10 seçim kaybetmiş ben kazandım diyor daha ötesi varmı.

mniksek

DÜNYADA BAŞKA KADIN KALMAMIŞTE MERAL AKŞENERİMİ BAŞKAN YARDIMCISI YAPACACAK, BÖYLE BİR GELİŞMEYE ERDOĞANIN HARAKİRİ YAPMASI DEMEKTİR, TÜRKİYEDE BAŞKAN YARDIMCILIĞI İÇİN DÜŞÜNÜLEN EN SON KADINDIR AKŞENER...

SAMET

AKŞENERDEN BAŞKAN YARDIMCISI OLURSA AKP MHP NİN DESTEĞİNİ KAYBEDER.AKP BU RİZKİ ALIRMI ACABA.

Misafir

İSTEMEM YAN CEBİME KOY MİSALİ

A. Kar

Başkan Yardımcılığı için düşünülmesi gereken kişi (kabul ederse), mesele VATAN olunca her zaman elini taşın altına sokan, Sayın Develet Bahçeli'dir.

Ekrem Abi

Benim tanıdığım Reis hayatta böyle birşey yapmaz. Pili bitmiş, doğmadan ölmüş bir partinin yenik ve sönük bir liderini ne yapacaksın ki ?

53lü

Algı oluşturalarak merali aklamaya çalışmanın tam daniskası. Erdoğan birtakım yerlerle ilişkilendirilmiş , şüphe arz eden tutum ve davranışlar sergileyen bu şahsa en küçük bir iyi niyet beslemezken bu tür dedikodularla Erdoğanı küçültmek veya merali aklamak bir algı operayonu. Tabiki yerse.

MİSAFİR

REİS BAŞKAN YARDIMCILIĞI İÇİN SEKSEN MİLYONU DÜŞÜNÜR AMA BUNU DÜŞÜNMEZ YALANDIR ŞİŞİRME YAPIYORLAR ARKALARINDA ABD VE TERÖR ÖRGÜTLERİ VAR CHP FETÖ ORTALIĞI KARIŞTIRIYORLAR.AKŞENER CHPKK VE SADETİN KANKASI YENİ DEVLET SİSTEMİNDE ODACILIĞINDA BİLE YERİ OLAMAZ

  • 1