BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.433,02

Akşener Bahçeli'ye açtı ağzını yumdu gözünü...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Cümbüş ittifakı” önerdi, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Sayın Bahçeli habire insanlara neler yapmaları gerektiğini söyler de kendisi eylemsiz doçent olarak hayata devam eder” diye karşılık verdi...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 53 Adet Yorum
Türk

Sende fetonun bir numara elemanısın inanmazsanız fetocular a sorun oyunu kime verecek diye sor hepsi Akşener diyor fetocular boşyere oy vermezler bi bildikleri varki Akşener diyorlar

Misafir

Vatan sevgisi öyle mi? Niye menfaat demiyorsunuz, Söz konusu menfaat ise vatan bile teferruattır teferruat !!!

Misafir

Metinere oy verecegime Tanrikuluna oy veririm..

misafir

Meralin etrafı gözünü Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı bürümüş kişilerle dolu bir parti kurdu. Hani siz devletçiydiniz chp ve hdp ile mi devletçi olacaksınız? Siz sadece zavallısınız. Hadi İtiraf edin. Sayın Bahçeli yanında iken de mi içinizdeki düşmanlık vardı da dışınıza vuramıyordunuz. Yüzde 20 oy alacağız diyorsunuz ya. Sanırım bu hayal sizi ilk seçime kadar götürecek ve 3 ü 5 i görünce düşüp bayılacaksınız benden söylemesi. Gerçek Bahçeli taraftarları yeniden partilerine yeniden Bahçelinin etrafında kenetlendi. Çünkü onlar vatanını milletini Allah için seviyorlar. Mesele Vatan ise gerisi teferruat diyorlar. Ya siz? hdp ile chp ile mi teferruat diyeceksiniz. Gündürmeyin beni.

Misafir

O senin zavallılığından

Hakkı B.

Sayın Bahçalı her olaya kendi düştüğü çukurdan bakıyor. İdare etmek lazım.

Misafir

Ne kadar çok aday o kadar şenlik olacak onlar çalar sen göbek atarsın, başka işe yaramazsın.

misafir

Hep gündemde kalmak için çaba sarfediyor ama maalesef boş bir teneke misali. Sanırım İlk seçime kadar böyle gidecek. Meralin etrafı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan düşmanı kişilerle dolu yoksa şimdiye kadar çoktan yok olup gitmişti. Şimdilik bu düşmanlık üzerine yol alıyorlar ama benden söylemesi fazla ileri gitmesinler gittikleri her yerde sorun yaşayabilirler.

Halil Kalemci

HDP ile İyi Parti seçimlerde anyayı görecekler. Anıtkabir'e iman tazelemeye gittiğini söyleyen bu kadına imanlı millet oy vermez.

abcd

Bu kadın Türk siyaset tarihinin en büyük balonu. Şu anda bu balon hava kaçırıyor ama sürekli şişiriyorlar. Bu balonun patlamasıda büyük ses getirecek.

MİSAFİR

YÜZDE 10 BARAJI 12 YE ÇIKARILMALIDIR TERÖRİSTLER MECLİSE GİRMESİN

MİSAFİR

SİZ BAHÇELİNİN KESİP ATTIĞI TIRNAK OLAMAZSINIZ ZAVALLILAR .ABD SİZİ CHPKK YA KAYNAK YAPACAK SP İLE HEP BERABER TÜRKİYEYİ YIKMAYA ÇALIŞACAKSINIZ ALLAH SİZE FIRSAT VERMESİN .BAHÇELİ SİZİN OYUNUNUZU GÖRDÜ İYİKİDE ATTI MHP DEN SİZ BEŞ KURUŞ ETMEZSİNİZ

aybalam

yakinda bunu iceri alirlar, günleri sayili

adem

meral hn sen kazan ben bu memleketten giderim

nadim hatipoğlu

vatan için din için MÜSLÜMAN TÜRKİYENİN GELECEĞİ İÇİN YAPILAN BU İTTİFAK kendi partilerinin manfaatından çıkarından önemsiz gören iyi parti yöneticileri insanlar gibi partilerde fani AMA VATAN BAYRAK DİN BAKİ bunu anlayın yeter.

misafir

Bahçeli Güllü yü bulmuş sıra Baryam da.Acaba o kim?

Misafir

TAM BİR İFTİRACI PİSLİKSİN SENDEN İYİCE TİKSİNDİM

mniksek

KAPLUMBAPA ÇIKMIŞ KABUĞUNU BEĞENMİYORDİYE BİR SÖZ VAR, AKŞENER BAHÇLİYE SÖZ SÖYLEYECEK EN SON KİŞİ, SOLCU MEDYA KEDNİSİNİ ŞİŞİRİYOR SÜREKLİ ANKETLERDE %10-15 ÇIKARTIYORLAR AKŞENER BU HABERLERİ GERÇEK SANIYOR, AKŞENER DEMİŞTİKİ BİZ CHP İLE İTTİKAY YAPMAYIZ, AK PARTİ İLE İKİNCİ TURA KALIRLARSA CHP Yİ DESTEKLERİZ DİYE, SOLCU ARAŞTIRMA ŞİRKETLERİ O HAFTA İP Yİ %4 E İNDİRMİŞLERDİ, ASLINDA İP %1,5-2 LERDE...

Misafir

cok korkuyorlar coooooooooook.. bakiyorum, ak-troller Meral Hanima karsi ALGI operasyonu yapiyorlar.. Ayni elden cikan aleyhte yorumlar, yemezlerr !!!

nadim hatipoğlu

sayın bahçeli tam on ikiden vurmuş çok büyük ses getirdiğine göre tam isabet sayın bahçeli tam isabet.

fikret boduroğlu

%10 seçim barajı ,nitelikli dolandırıcılık düzenlemesidir.BARAJ olmamalı.

Misafir

mehmet metinere ensariogluna oy veriuyorsun hiç gocunmadın

Misafir

senin gibi insanlara yakışıyor o isim neden denemiyorsun

kimsesiz

sayın bahçeliyi muhatap almamak kadar normal bir şey yok çünkü bahçeli artık iradesi saraya bağlı bir zat ve tamamen sarayın sözcüsü konumunda artık bir partinin genel başkanı değil.

HAS

MERAL SEN VE ORTAKLARIN KAYBEDECEKSİNİZ BOŞUNA UĞRAŞMA