BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,68
ALTIN 2.518,51

Akşener aldığı duyumu açıkladı! 'Umarım doğru değildir'

İYİ Parti lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, Konya'da vatandaşlarla buluştu. Akşener, Erdoğan'ı ve ekonomi politikalarını çok sert bir dille eleştirdi. Bir de duyum aldığını belirten Akşener, Konya Organize Sanayi'de kriz nedeniyle 935 işçinin işten atıldığını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 47 Adet Yorum
Misafir

fetonun yamamasına nereden duyum geldiğini çok araştırmaya gerek yok nede olsa kendisi de örgüt mensubu...

ttk

kemalin boş dosyaları gibi, bu kadınında duyumları var. İlk 15 temmuzdan sonra başbakan olacağını duymuştu. Zamanla silahlı eğitim kampları..Şimdide bu haberler. teyze gaipten sesler duymaya başladığında yapılacak pek bişe kalmamıştır.

Misafir

KONUŞMALARINI TAM DİNLERSEN(TV LER VERİRSE)ANLAYABİLİRMİSİN BİLMİYORUM!...

Misafir

YAHUDİ CESARET MADALYASI KİMİN VAR?

Misafir

BİLDİĞİN BİR ŞEY VAR İSE SEN AÇIKLA KARDEŞ BİZ DE BİLELİM,AMA KURU SIKI ATTIĞIN BELLİ.

tr

yayınlamayan vermeyen medya utansın

Misafir

Ne duyum alıyorsanız doğrudur,biz İstanbuldayız maaş alamıyoruz? bölük pörçük alıyoruz,aile geçindiriyoruz nedir bu vahset ya,açız açççç biz açken suriyelinin diğerlerinin ne işi var memleketimde.niye para veiriler defolsunlar aç kalırsam ben ne yapayım ? birileri cevaplayabilirmi ?

azerioğlu

he he diyek ne yapalım.ablamızımı kıralım geçende tokatta milis grup kurulmuş diyordu şimdi sesi çıkmıyor.garibim ne yapsın siyaseti kolay sandı.bedavadan dyp den bakan oldu mhp den hep garantili 1.sıradan vekil oldun terlemeden.proje anlatmadan .şimdi başkan vaad olmayınca mahalle dedi kodusuna başlamış.

Burdayiz.

Vay be, kı nereden duydun, şok olduk:)chpli ince ortağın öyle demiyor, zarar eden herşeyi satacağım, durduracağım diyor, ne olacak şimdi:)

aslan

kadına bak duyumla iş yapıyor ulen zaten konyadasın adamını gönder öğren çapsız karı

serkan

Niye alandan foto yok

Misafir

Ya bende bir duyum aldım 7 kocalı Hürmüz buymus

Misafir

araştırma yok bilgi yok özeleştri yok hemen fetocu. a haberin muhabirini kadının kapısının önüne koy iki evrak yaktır yüzünü kapatarak yayın yap. yapıştır kadına fetocu diye sonra da geç oruç tut müslümanım de kadının hakkını yemeyin günahtır ya. nası bi müslüman iftira atabiliyor aklım almıyo ya

Misafir

fetonun boş tenekesi sende hevesini al bakalım o meydanlardan yok olup gideceksiniz adınız bile anılmayacak artık...

Hakikatler

Aldığı duyum kesin kendi uydurduğu bir duyumdur şam şeytanından her şey beklenir. Bunlar vatanı kurtarmaya değil bunlar vatanı satmaya bu vatanı avrupaya peşkeş çekmeye geldiler, bu zihniyet vatanımızın kalkınması ı istemeyenler, amaçları var olanı yok etmek, ülkenin avrupa tarafından yönetilmesi, o devir çoktan geçti şam şeytanları,sizin kendinize faydanız yok,bu vatana bu millete nasıl olacak,

Misafir

la ne biliyomda uyduruyon

Misafir

VATANDAŞ İSİMLİ YORUMCU FETOYU BESLEYEN BÜYÜTEN BU GÜZEL ÜLKEMİZİN BAŞINA BELA EDEN HER KİM İSE ALLAH BELASINI VERSİN

vatandaş

sen duyumlarına devam et nasıl olsa arkanda fetö var sana bolbol duyum verirler

Uygurlu

Başımıza bir kadın başbakan geldi. Tansu Çiller. 3 anahtar vaad etti ama bir gecede milletin cebindeki parasını yarıya indirdi. Esnafın çoğu iflas etti. Bir çoğu ödenmeyen borçlar yüzünden hapse girdi. Bazıları intihar etti.

mehmet akif

Ne oldu çokmu sevindin milletin işsiz kalmasına ? Bu devlet onlarada bakar... Senin gibilere dahi maaş verip bu meydanlarda konuşturuyorsa bu hükümet gerçekten merhamet sahibi. Sen ve senin gibiler şunu iyi bilsinki inadına erdoğan , ölümüne erdoğan ... Erdoğanın bu ülkede daha çok yapacağı iş var. Sen git senin maşa tutucuların siyonistlere bunu söyle.sende seçimden sonra doğru emir aldığın patronlarının ülkedine hadiiiiiii anca gidersin.

Sivasli

Yorumcular Gelecege yatirim yapilmisti Cevik Birin Tasmasi da Pensilvanya Papazinin elindeydi Bu Yirtik karinin Tasmasida Bu Günlerin Ise yaramaz Kahraman Kadinini yaratiyordu bunlar Hain Papazin Usaklari.

Misafir

Allah’ım sen bizi bu insafsız makam mevki için gözü döne döne yalan söyleyen insanların eline düşürme Allahım sen fırsat verme

KONYA..42

Sayın Akşener ,Alacağın oy oranını açıklıyorum Türkiye geneli % 5 dir..iş aş hayda baş,fazla atma din kardeşiyiz.

Misafir

Açsın bir fabrika o atılan işçilere iş versin milletin işe paraya ihtiyacı var boş laflara değil...

Misafir

Yakında yok olacaksın Takma kafana