BIST 9.774
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.432,33

Akrebi göstermek…

Şu ana kadar AK Parti içinden hem Aile bakanımızın hem de Başkan Adayımızın açıklamaları ile ilgili bir açıklama, bir tenkit, bir düzeltme gelmedi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Vatandaş Abdullah

güzel yazı... ne güzel.."Gayretullah" derdine düşen ve bunu ifade eden yazarlarımız var.."Gururlanma padişahım, senden büyük Allah var" diyen bir kültürümüz var..Nasihat isteyen padişahlarımız var..ama şimdi kimin haddine iktidar partisinde vekil olup, aleyhte fikir beyan etmek..."padişahım çok yaşa" sağdan ya da soldan siyaset şakşakçılarla dolmuş..durum malesef bu nokta da..

karşıyakalı

maalesef haddini bilmezler sadece konuşmuş olmak için saçmalıyorlar.hele aile bakanı içler acısı.densizliğin sonu yok.aklı başında bir insanın bile söylemeyeceklerini bir bakan söylüyor.bence ak parti bu tür rezilliklerle ayağına kurşun sıkıyor.

hakan yaka

Aynen şu günlerde bir anda ortaya çıkan ve belliki yerel seçim öncesi Ak Parti'yi karıştırmak isteyen A.Gül ve A.Davutoğlu'na da parti yetkililerinden en ufak bir yorum veya açıklama getirilmemesi gibi !!! erçekten bizler bir vatandaş olarak bu tür olayları hiçbir anlam veremeden şaşkınlıkla izliyoruz...Gerçekten insanarların yanii duyarlı insanların kafaları karışık malesef!!!

✋✋

✋✋ Halen Kürt kimliği nedeniyle Selahattin Demirtaş, 58 belediye başkanı ve dokuz milletvekili cezaevindedir …

okkes

hataları söylersen fitneci ve hainsin, sorgulamadan biat edeceksin gibi yaftalar vurulur boynumuza.

selim

doğru yazılan yazıya şapka çıkarılır. saygılarımla destekliyorum yazı yerinde ve olumlu yazılmış

İBRAHİM SAĞLAM

ALLAH SİZİN GİBİLERİN SAYISINI ARTIRSIN İNŞALLAH.

  • 1