BIST 9.091
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,65

Akın İpek'in iadesiyle ilgili flaş gelişme o isim görevden alındı

FETÖ Çatı Davası sanığı Akın İpek'in İngiltere'deki iade davasına gönderdiği bilgi notu nedeniyle geri çağrılan Türkiye'nin Londra Büyükelçiliği Hukuk Müşaviri Abdullah Murat görevinden alındı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

FETÖ nün siyasi ayakları ortaya çıkarılmadan hiç bir netice alınamaz. Siyasi ayaklarının ortaya çıkarılmaması, işin nerelere gideceği belli olduğundan hep sümen altı ediliyor, garibanlar günah keçisi olarak içeriye atılıyorlar.

Misafir

Reis adamı yedi, herkes biliyor ki Reisin haberi olmadan ve onayı olmadan bu işi kimse yapamaz, adamı harcadılar ama siyaset böyle bir malesef.

salih

O adli müşaviri kim işe aldı, kim atamasını yaptı; onlar hakkında gereken yapılmadıkça, hepsi hikaye...

Harbi delikanlı

Aktrollerden öğrendiğimize göre; iktidara gelir gelmez hemen PKK'yı palazlandıran, IŞİD'in kurulmasında rol oynayan, FETÖ'ye Devleti teslim eden, Diyarbakır'daki AKPKK mitinginde megri megriler eşliğinde ağlaşarak Kandil'den canlı bağlantı kuranlar, Güneydoğudaki bürokratları PKK'lılardan seçenler, Bebek katillerinin sürü başına "sayın" denilmesini isteyenler, hendek kazanlara yardım ve yataklık yapanlar ve bundan dolayı 753 şehit vermemize sebep olanlar AKP'liler değil de meğerse İyi partililermiş.

MİSAFİR

İNGİLİZ MAHKEMESİ MEVZU BAHİS O BELGE NEDENİYLE TÜRKİYEDE ADİL YARGILAMA VAR YÖNÜNDE KARAR VERİYOR BUNUN ÜZERİNE BURADAKİ DAVALARIN ÇOĞU BOŞA DÜŞÜYOR VE A.BAKANLIĞI ŞİMDİ O BELGEYİ İNKAR EDİYOR...BU DURUMDA NE DİYECEK İNGİLİZ MAHKEMESİ SİZDE ADİL YARGILAMA DA YOK ÜSTELİK BENİ YANILTTINIZ....YANİ SAHTEKARLIK YAPTINIZ

deli dumrul.

Ne demek resmi değil. basbaya resmi evrak. reisin haberi olmadan kuş uçmazken kıytırık müşavir kendi başına adalet bakanlığı mühürlü whatsapptan mesaj atmış. ve bunu ingiliz mahkemesi delil olarak kabul etmiş öylemi? Bi sakin olun yaa.

Gjjjchkb

Demek bu müşavirb 1. belgede sahtecilik 2. Vatana ihanetten 3. Yetkisini kötüye kullanmak suçlarından yargılanmalı, eğer yargılanıyordu bu devletin işi demektir!

seren

Demek ki belge gerçekmiş yazık o kadar insanı içeri attılar....

halk

yok zaten herkeste bunu iyi biliyor adil yrgilama yok adelet yok hak hukuk yok

AH VAH

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ADALET BAKANLIĞI O DAVAYA O YAZIYI GÖNDERİRKEN NE YAPIYORDU? RESMİ KAYITLARA GEÇEN BELGE YAYINLIYORLAR NE OLACAK ŞİMDİ?

Farruh

WhatsApp üzerinden mi? Çocuk mu kandırıyorsunuz?

  • 1