BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

'Akepeli Akademisyen'!?

‘Akepeli akademisyen’ diye bir niteleme bir dayatma var ülkemizde. Bunu incelememiz lazım biraz. Baştan belirtelim, bu ifade lafız açısından yanlıştır.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Tayyip'i Trump biler Kurtaramaz! RTE Trump'ı arıyor. Ben size söyleyeyim, bu dava Trump'ı aşan bir iş. ... Tayyip bitti!

Misafir

Müslüman AaaKeePee'liler Ona Reyis diyor!... Sorun Yok!...Evet O bir Siyasetci Değil Reyis!

Misafir

ya bu AKPliler biraz mantıklı olamazlar mı? bu çok mu zor? Erdoğanı yalamak için bu kadar mı saçmalanır? Sen de ABD diyorsun, aslı ise United States of Amerika'dır. Sen ne hakla böyle diyorsun o zaman? Kaldı ki AK Parti AKP dir kısaltmalardır bunlar. Ya boş ver, kime konuşuyorum ki, sonuçta trol troldur.

Komünist Öğrenci

.... yazısına yorum yapın!..Ne yazacağız?.. Okullarda öğrenciye şeriat eğitimini mi Çocuk istismarlarını mı, kadın cinayetlerini, tecavüzlerini mi, yoksa talan edilmiş yaşam alanlarını mı, adaletsizliği, hukuksuzluğu, harami saltanatını mı yoksa düşüncenin önüne kurulan kara duvarı mı, işsizliği, yoksulluk ve yolsuzlukları mı yoksa taşeronlaşma ile tüm hakları budanmış, köleleştirilmiş, iş cinayetleriyle katledilen emekçilerin durumunu mu yazacağız? Ne yazacağız?

Misafir

Akepeli tanımlamasında bence yanlıklk ok. AkPartili başka akepeli başkadır. Akepeli çıkar iöin ak parti safında gözüken menfeatci şarlatandır. Ak Partili ise vatan millet devlet ve ,mmet için bu siyasi hareketi destekleyendir.

haydar

Akademisyen dediğin az akıllı olur, herşeye balıklama atlayıp savunmaz, ama Akpnin herşeyini savunanlarda Akplidir yada menfaati olanlardır..

Misafir

Son dönemde… Büyük ihaleler –hiç de ivedi değilken– neden açık ihale değil, ilansız “davet usulüyle” yapılıyor?

Misafir

DEUTSCHLAND ÜBER ALLES!............KAHROLSUN DİKTATÖRLÜKLER!.. KAHROLSUN ZALİM İSLAMCILAR!........... NAZİLER!

Misafir

Türkiye'nin dış borç stoku 404 milyar dolar oldu..ASGARİ ÜCRET NET 1404 TL!..TEMMUZ 2017 AÇLIK VE YOKSULLUK SINIRI 1495 TL!..

Erol Baron

Beyni, bilgisi ve kültürüyle iktidara gelen biri başımın üstüne ammmmaa, dini, fukaralığı ve cehaleti kendine merdiven yaparak o mertebeye çıktıysa, benden ona zerre saygı yok ve onu hep cahil birisi görmeye devam edeceğim.

  • 1