BIST 9.530
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.475,31

Akdoğan'dan CHP'ye rejim eleştirisi!

AK Parti Milletvekili Yalçın Akdoğan, yeni anayasa değişikliği teklifiyle ilgili CHP'nin eleştirilerine partisi adına cevap verdi. Akdoğan, düzenlemenin meşru düzende yapıldığını söyledi, ihanet suçlamalarına karşı çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Misafir

akdoğan sen kaldığın yerden devam et Dolmabahçe de o teröristlerle pazarlıklar yarıda kaldı

mevhibe inal

Amerikan Anayasa, Başkanlık Sistemi karşıtlarından WILLIAM GREYSON 1788 de, "BİZE HAYALETLER, KORKULAR SÖYLEYEREK, ÜLKEMİZİ FELAKETE SÜRÜKLEYECEK DAVRANIŞLARA YÖNLENDİRİYORLAR". diyordu.

VİCDAN

MEŞRU DÜZEN Mİ?! Önce Anayasayı ihlal et, Fiili durum yarat. Sonra bu duruma göre Anayasa düzenle! VE BÜTÜN BUNLARI YAPARKEN KELİMELERLE OYNA-AÇIK-ŞEFFAF OLMA.

açılımcı yalçın

açılımcı yine mi ortaya çıktın sen? şu an patlayan bombalarda, şehit olan asker ve polisin kanında senin açılım zırvalarının katkısı büyük.açılım açılım dediniz terör örgütlerine cephane ve eleman stoğu imkanı tanıdınız.yatacak yerin yok senin.

Misafir

Gücü sandıktan alıyordunuz da 7 Haziran seçimlerini beğenmeyip ülkeyi kan revan içine sokarak bugünlere nasıl getirdiniz onu anlat bize..Dolma bahçe de kasıntılı bir şekilde koltuğa yayıldığını günleri unutmadık..

millet

halk ın gücüne kimse engel olamaz

hakan baran

ALLAHINA kurban nasıl bı lıder tanımlaması dır bu

Mustafa

Rejim konusunda en kötü şeyleri CHP yönetiminde gören bu millet asla dağ başlarında gizli gizli Kuranı Kerim öğrenmek zorunda kalmayı tercih etmeyecektir. Türkçe ezan vb hilkat garibeleri, açık oy gizli tasnif rejim konusunun en dip noktasıdır.

Misafir

Gün gelecek torunları yalçık akdoğanın yüzne tükürecek.

Misafir

Bu yalçın pkk ile masaya oturan şahsiyetti değil mi?

Türk de biziz Kürt de biziz kime ne!?

Darbeleri kim püskürtmüş, kim darbe yapmış!? At izi it izine karıştı.

TRABZONLU HALİL

Bunlar sizin görüşünüz diyorsanız ben 50 yaşına gelmiş 70 yıllarda yokluklar yaşamış sonrasında kardeşin kardeşe kırdırıldığı zamanları az çok görmüş bir kardeşiniz olarak o yıllarda yaşadığımız acıları, yoklukları ve sömürülen devlet olma durumumuzdan kurtulmak için tek çarenin şimdiki iktidara güç vermemiz gerektiğini düşünüyorum.

TRABZONLU HALİL

"Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır mı demek istiyorsunuz?Darbe anayasası dediğiniz anayasa yüzde doksan yedi ile kabul gördü.Yeni anayasa yüzde kaçla kabul görür?" bu yorumu yapan şahıs aynen ak parti iktidarları yaptıklarının yapacakları için teminat olduğunu her zaman anlamayan kafalara çaka çaka anlatmıştır bu bir, Darbe anayasası dediğiniz o meşum şeyi askeri diktatör kenan evren bu millete dayatmayla kabul ettirmiş aksi takdirde ülkeyi çok kötü günlerin beklediğiyle tehdit ederek zoraki kabul ettirmiştir bu iki, Yeni anayasaya gelince 80 yılda ülkeyi darbelerle, sıkıyönetimlerle ve yoklukla idare edenlerin anayasası zorla kabul ettirilen bu millet şimdi güçlü bir Türkiye idaresi için topyekün "EVET" demeli ve başkanlık sistemine sahip çıkarak bu ülkeyi düzlüğe çıkartmanın yolunu izlemelidir.

Misafir

türk milleti olamaz......... Kişilerin eğitim seviyelerine göre kimileri müslüman olur...

millet

hani dogalgaz fiatı düşüyordu yaktınız milleti

halk

dolmabahçe rezalitini unutmadık bilin

halk

dolmabahçe ne oldu unutmadık

yüzdeyüzmilli

Hersey hikaye. Cehepenin karin agrisi biliyorlar ki koalisyonlar dönemi bitecek ve iktidar olamayacaklar asla. Tabi bir alcakca askeri darbe daha olup darbeyle basa gelmezlerse!!! Tarihte oldugu gibi!!! Yoksa sonsuza dek muhalefet. Tüm gercek bu gerisi hikaye!!! Hadi aksini iddia edin yalan deyin!!!

DELİMİNE

ALLAHIM BU NASIL İŞ, Hükümet adına suriye yi karıştıran, ESAD ı yıkmaya çalışan fetö..

Türk de biziz Kürt de biziz kime ne!?

FETÖ'nün TSK kumpasları ne oldu? Neden araştırılmıyor!?

Misafir

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır mı demek istiyorsunuz?Darbe anayasası dediğiniz anayasa yüzde doksan yedi ile kabul gördü.Yeni anayasa yüzde kaçla kabul görür?

Misafir

AKDOĞAN SEN HİÇ BİRŞEY BİLMİYORSUN OLAYIDA SAPTIYIRSUN

Misafir

FLASH______ TRUMP BASIN TOPLANTISI CANLI YAYIN! .... TRUMP İMPARATORLUĞU'NUN ... kontrolünü çocuklarına bırakacak TÜRGEV benzeri bir VAKIF Kuruluyor!...

  • 1