BIST 9.795
DOLAR 32,46
EURO 34,91
ALTIN 2.433,15

Akdağ'dan Rusya'ya: İnşallah söylememiştir

SAĞLIK Bakanı Recep Akdağ, "İdlib'te sarin gazı kullanıldığı kesin" açıklaması üzerine Rusya'nın yaptığı tuhaf açıklamaya yanıt verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

benim Suriyeli kardeşim falan yok, ha insanlık adına merhametliyimdir, Müslümandırlar eyvallah her türlü yardımı yapalım ama kardeşim değildirler. Türkün Türkten başka dostu yoktur. öğrenin ve bilin artık.

Farklı Bakış

Rusya açıkça HERŞEYE MAYDANOZ OLMA DİYOR. Bizimki de SURİYELİ KARDEŞLERİMİZ DİYOR. Ya siz bu ülkede 40 milyonu bile hala düşman gibi görüyorsunuz.

Misafir

ibrahim erkal şüphesiz ki bir can...ailesi için de bir değer...Allah ona şifa versin! ancak bir bakanın ilgilenmesi ve bizzat onun için açıklama yapmasını gerektiren "devlet açısından önem taşıyan" bir kişi değil...

misafir

rusya devlet adamları tükiye gibi kafasına eseni söylemez bu açıklama rusya devletinin açıklaması ve vermek istediği mesaj turizim sezonu açıldı uçakları iptal edip rus turist göndeymeyiz sebze meyve almayız haddiniz bilin üstünüze vazife olmayan işlere karışmayın uçak kirizinde türkiye barışmak için kırk takla attı kaybeden taraf türkiye oldu tutarsız politikalar yüzünden türkiye zarar görüyor bakanlar düşünceleri analiz edilmeden basının karşınına geçip bol keseden sallıyor ve sonuçları bir kaç gün sonra çıkıyor beyler üç beş suriyeliye 75 milyon türk halkını ezdirdiniz dünya suriye için ne düşünüyorsa türkiyede onu düşünmeli artık suriye konusu kabak tadı vermeye başladı.suriye yüzünden türkiye en az 80 milyar dolar zarara ugradı ve bunun faturası halka kesildi.

Misafir

tabi sarin gazını sizden iy bilen yok, zamanında suriyenin teröristlerinin elindeki gazın Türkiyeden gittiği anlaşılmıştı.

Abdullah

Bilmediğimiz konuda yorum yapmayalım. Kimin yaptığını bilmediğimiz konuda da kimseyi suçlamayalım.

HAYIR DERİZ BİZ

Bİz de sizin için suç işliyorum varmı dediğinizde aynı şeyi düşünmüştük ama biz keşke söylemeseydi demiştik,Putinin cümlesinin sonu başı var.İbre ABD ye mi döndü.??

  • 1