BIST 9.455
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.499,25

Akdağ'dan flaş çocuk istismarı düzenlemesi açıklaması

Çocuk istismarı düzenlemesiyle ilgili son dakika açıklama Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'dan geldi. Akdağ, 10 gün içerisinde paketin Meclis'e sunulacağını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Hakkı A.

Zinayı suç olmaktan çıkartın, sonra 9 yaşındaki kız bebelerle evlenilebilir diye fetva verin ondan sonra ayıkla pirincin taşını.

Hakkı A.

Kendisi Meclisteki oylamada Anayasayı çiğneyen birinden mevzuat yapma çalışması...

Misafir

Akp istifa ederse sorun morun kalmaz. Ne kadar bela varsa hepsini ülkeye getiren bunlar.

Misafir

sadece çocuklara yönelik taciz ve tecavüz suçları için değil,yetişkinlere yönelik olanlara da caydırıcı ve en ağır cezaların verilmesi gerekir.taciz ve tevacüzlerin kendinize ve yakınlarınıza yapılığını düşünerek davranın.ceza önergesini ,buna göre düzenleyin.ayrıca darp,tehtit,şantaj,hırsızlık,dolandırıcılık,yolsuzluk,rüşvet,karşılıksız çek vakaları,ihalede fesat karıştırma,adaletsiz ve hukuksuz davranışlar,boşanma,nafaka gibi konularda cezai ve yaptırımlarda ,aile içi ve dışı şiddet vakalarında kesin çözüm alıcı ceza ve yaptırım dizenlemesi de acilen yapılmalıdır.

Misafir

Herkes idama takmış.

Misafir

HIC MILLITI KANDIRMAYIN,BUNU KESINLIKLE YASALASTIRMAZSINIZ CÜNKÜ BU NANEYI YIYENLERIN HEPSI SIZIN TAYFADAN.

Misafir

Müslümansanız,inancınız varsa,imanınız varsa,namazı dosdoğru kılıyorsanız ve Hz.Ömer adaletinden haberdarsanız,adaletin gereği neyse onu yapmak zorundasınız...Yapmanız gereken tek bir şey var! Nakşibendi cemaatinin Ensar Vakfında onlarca erkek öğrenciye tecavüz edenler idam edilecek mi edilmeyecek mi?

Ünal yıldız Sivas

İdam cezası gelmezse 2019 seçiminde idam cezası söz veren parti ye oyum

Rehber

İdam olmazsa işin ucunda 20 yıl da 30 yılda fayda vermez.

Serkan

Daha öncede yazdım.Bu çocuk tacizi haber yoğunluğunun sebebi yasa çıkarıp kahraman olmak.Uygulandıktan sonra bu suçlara 30 yıl hapise kadar cezalar var zaten.Klasik Akp işgüzarlığı...

  • 1