BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.491,50

Akaryakıta ÖTV düzenlemesi bugünden sonra fiyat artışları...

Akaryakıta ÖTV düzenlemesi sürücüleri sevindirecek. Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre, benzin, motorin, LPG ve petrol bazlı ürünlerde meydana gelen yüksek fiyatlara karşı özel tüketim vergisinde düzenlemeye gidildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Misafir

seçimden sonra parsel parsel zam gelecek demekki

Misafir

Rafine maliyet çıkışı 1,5 değil sen hangi ülkede yaşıyon....

Misafir

Müjdeye bak ! Herhangi bir ilke yok. Maliyet artarsa karından düşecek, maliyet düşerse karını artıracak. Fiyat sabit. Bildiğimiz muz cumhuriyeti vergi dahi keyfince belirlenecek.

Musti

Oy için yapılan hiçbir şeyin önemi yok ,

yağmur

kargayı boya bülbül diye sat değişen hiçbir şey yok

Misafir

VATANDAŞA YANSIYAN NE OLACAK KOCA BİR HİÇ YİNE SOYULAN SÖMÜRÜLEN VATANDAŞ OLACAK OLUYOR HEPSİ GÖZ BOYAMA TAKTİKLERİ

Misafir

Sanki vatandaş yakıt alır gibi her gün başka bir araba alıyor da ÖTV indirimi yapacaklar...Öylesi var ki ömür boyu bir arabayla yetiniyor,çünkü ona gücü yetiyor ancak...İnsanların akıllarıyla dalga geçmeye kalkışmayın!

asb

seçim öncesi teselli mi? meral akşener demişki bizde yol, köprü yapacağız ama müteahhittin değil Milletin olacak. ki Meralci değilim. ama asıl yönetmek budur. benden geçim sağlayan bir devlet!! Devlet neyle geçiniyor?? olanı sattınız? iyi mi oldu? geliştirmek yerine yediniz..

gerçekler

ulan bu kadar borçlandınız,ne varsa sattınız,köprüleri yolları tünelleri yap işlet devretle yaptınız(yani devletten para çıkmadı).bu kadar para nereye gitti.millet bu soruyu sorsun.mahvettiniz lan ülkeyi.

Bir cani kalmis verecek

Vefa bir semt adı,müjde bir çorap markasıymış bu yalan,dolan dünyada

Misafir

erdoğan iktidarı ekonomide havlu attı.akaryakıta önce ayda bir zam yapıyorlardı.sonra ayda iki,üç,dört defa zam yaptıalr.sonra haftada bir iki,üç zam derken şimdi akaryakıt zamlarını hergün yapmaya başladılar.akaryakıta zam yapılması demek,iğneden ipliğe her ürüne ve vergilere zam yapmak demektir,dövizlerin artışalrı demektir.borç deliği büyüyor,gelir düzeyi daha da küçülüyor.lokmalar ufalıyor.kemerler sıkılıdıkça sıkılıyor.memlekti sömürenler daha da zenginleşiyor.fazi lobileri,servetlerini tırlarla götürüyor.fukara vatanadaşlar, daha fakirleşiyor.bu bozuk düzenin çarkı;sömürücü sınıfın lehine, vatandaşın aleyhine dönmesi;herhalde,erdoğan ın ekonomiden anlamasından olsa gerek.erdoğan,iyi ki ekonomiden anlıyormuş(!)ya analamasayd,ı halimiz nice olurdu,hiç düşündünüz mü?

gereksiz

bunlar sadece bos hareketler. laf kalabaligi. indir bakim sen bi 1,5 Liraya. Müjdeyi görelim.

Misafir

ne reis aşkıymış. balık baştan kokar

Misafir

seçim olmasa yapılır mıydı acaba. TAMAM TAMAM

Misafir

İndirim yok fiyat sabitleme yapılıyor.

Misafir

zor gerçekten çok zor. Hiç halimizden anlar gibi değil. Ner dersek diyelim ulaşamadık sesimizi duyrulmadı. Hep ne istedilerse onlar yapıldı. Reise inandık ama teşkilatları reisi sattı.

Misafir

BİZ UCUZ BENZİN ALAMIYORUZ. NEYE BAKACAĞIZ ? SONUÇ NE ?

Turgay

Seçim de kaybetme korkusu sen nelere kadirmişsin be. Adamlar Allah'tan korkmuyorlar senden korktukları kadar.

Baba dostu

Fikret boduroglu nerde yargiliycaniz kopeklini yaptin fetomu israildemi

Doğan

Müjdenizi sevsinler.

Misafir

Ay ne olur müjde vermeyin.korkuyorum...

reis

Secimden gecene kadar halka dayı diyorlar.Secimden sonra goserirler ayıyı dayıyı!!!!

ali

benzin 6,5 olmuş.beyefendiler marifetmiş gibi müjde veriyorlar.benzin 4,5 tl iken niye yapmadınız...millete girmiş gireceği kadar

vys

gene mi müjde :)) yaw abartmayın sizde, bu tip haberler müjde falan değil.

mem

ÖTV düzenlemesi deniliyor ama ne kadar indirim yapılmış açıklanmıyor. Yapacakları 2 kuruşluk indirim... Sonra meydanlarda bakın dış güçler oynuyor biz indirim yapıyoruz derler. Şimdi Bana açıklama yapılsın bilen biri varsa örneğin benzin şu an 6,5 TL ama rafine çıkış fiyatı 1,9 TL ve şu an satış 6,5 bu fark neden kaynaklanıyor. KDV yüzde 18 ÖTV yüzde 25 olsa toplam vergi yüzde 43 olması lazım. 1,9 TL 43 vergi eklenirse düz rakam 3 TL olsun peki kalan 3,5 neyin vergisi yani kısaca rafineden çıkan yakıta vergi uygulanır sonra aracı vergili fiyata bir daha vergi uygular pompa istasyonu karını vs ekler bir daha vergi uygular ve olur 6,5 TL yani benzin aracı karları ile 2,5 olsun devlet 4 TL vergi alıyor. yani yüzde 160 vergi