BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,16

AK Parti'nin önemli vekili söyledi bir sonraki seçimde CHP...

Murat Çelik, bugünkü yazısında ismini vermediği AK Parti'nin önemli isimlerinden birinin dikkat çekici açıklamalarını köşesine taşıdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Farklı Bakış

UYUM DERKEN UYUMSUZLUĞU TERCİH ETTİK. Cumhurbaşkanının partisi TBMM de birinci parti olmazsa SİSTEM TIKANIP KALACAKTIR.

Misafir

Çocuk kandırıyor gibi :)

Ülkücü

Biz başkanlık istemiyoruz tek adamlık istemiyoruz ne AKPli bir başkan ne de başka partili bir başkan. Cumhuriyetin sürdürülmesini istiyoruz.

Abdullah

Günaydın yani. Biz başından beri ne diyoruz!?

mustafa

doğrudur...gerçekten de olabilir...ancaaak 2019dan sonrayıda berbat edecek bir adam bulur bunlar..bunların iktidar olamaması sistemle ilgili değil adamlarıyla ilgili..baksanıza ellerinde birer dilelekçe koyunun tuza koştuğu gibi ysk ya koşuyorlar..burya nasıl geldik buradan ileri nasıl geçeriz diye düşüneceklerine tencere tava ve avrupalı gavurlar millet gıcık oluyor...

adalet

bu milletvekili referandumdan önce neden söylemedi bunları

dsds

Tarafsız tarafsız diye bir kelime dolaşıp duruyor ortalıkta ama anlamını kimse sorgulamıyor..yahu yönetici/yürütücü adam/organ tarafsız olabilir mi? hakem mi bu ki tarafsız olsun? ayrıca taraf ne? hangi taraf ülkedeki tüm siyasi partiler ufak tefek eksiklikler olsa da (teröristler hariç) ülke çıkarları doğrultusunda hareket ediyor..yalnızca yöntemleri düsturları farklı..chp tarafımı akp tarafımı? ikisi de Türk yahu..

beyler beyi

bu ülkede chp muhalefette kaldığı sürece terör bitmez . çünki tüm terör örgütleriyle bağları var.dhkpc si tikkosu dev solu dev yolu pkk sı.

arnaani

chp nin iktidara yakınlaştırılması akp nin türk milletine attğı kazıktır,yine tanrı uludur diye okutulacak ezanlardan şapka giymediği için asılacak insanlardan akp sorumludur uyanın ak troller

Misafir

sözüm ona chp'nin ağzına bir parmak bal çalmaya çalışıyor "siz şimdi susun, bak siz de iktidara gelebilirsiniz" diyor. hukuku katledin, tek adam rejimini inşa edin, bütün muhalefeti baskı altında tutun ondan sonra da bir daha ki seçimlerde siz de başa gelebilirsiniz deyin. he he biz de enayiyiz. seçim meçim artık hikaye, tek adam rejimi ve parti devleti şahane....

karmaşık izahlarla akıl karıştırmayın,

Bunlar sizin fikirleriniz gerçekler öyle değil,yalın birşey varsa oda tüm yetkilerin tek adamda olduğu ve onunda partili olup tarafsız olmadığıdır.

  • 1