BIST 9.461
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.494,67

AK Parti'nin asıl meselesi bu!..

Geçtiğimiz günlerde Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir hakkındaki bazı iddiaları dile getirmiş ve kendisine şu soruları yöneltmiştim.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
Ahmet yılmaz

son derece doğru bir yazı olmuş. amasyada yaşayan biri olarak söylenenlerin doğruluğunu herkes biliyor

Misafir

AKP`NİN RECEP.İ MALTA TOPLANTISINA NEDEN DAVET EDİLMEDİ ............ NEDEN KOVULDU

bedrettin

sayın süleyman bey Muş belediyesini ne zaman yazacaksınız sabırsızlıkla bekliyor olacağım

Mukaddes Güler

Evet, hakikaten Ak Parti'nin (daha doğrusu milletin sevgilisi sayın Erdoğan'ın) baş belası bunlar. 10 seneden fazla Tarım Bakanlığı yapan Mehdi Eker'de tıpkı bu başkan gibi makamını hemşerilerini istihdam etme yeri olarak görmüş biridir. Lütfen araştırın sayın yazar.

Misafir

Bakanlıklardaki üst düzey FEToculardan hala is basında olan, AntiFETO görünen bilinen veya gizlenen FETOculara ne zaman sıra gelecek. Personelin sicilini iyi arastırırn, FETO referansı ile bir yerlere gelenleri, FETO yu ziyarete gidenleri acilen defedin herkes kimin FETOcu olduğunu cok iyi biliyor samimi olun ve 3 maymunu oynbnamayınb

Misafir

Bütün samimiyetimle, saygıyla, karşınızda şapka çıkarıyorum. Kaleminize, yüreğinize, cesaretinize sağlık.Allah güç versin.Güç versinki, güç bende diyen bazı insanlara (hakikati dile getirerek) haddini bildiresiniz.Ben doğma büyüme amasyalıyım.Reiz Recep T.Erdoğan halka ve Akp’ye yük olan değil, halka hizmet eden belediyelerle yola devam edçez dedi..çokta iyi dedi.Amasya Belediyesi halkın sırtında yüktende öte bir kambur.verdiğim oylar gözlerine dursun. Hizmet yok..! Çocuk ve oyun parkları serseri gençlerin yuvası haline gelmiş.Zabıtayı arıyorum, adam dalga geçiyor telefonda.Hiç bir hizmet yok.Bundan böyle oyda yok, eğer iyi bir aday koymazsa ilk defa Akp’ye oy vermiycem.

Osman Öztiryaki

Sayın Süleyman bey, Amasya'da Milletvekili Mehmet Naci Bostancı Facebook'taki paylaşımlarımdan dolayı beni mahkemeye verdi. Güya hakaret etmişim. Fakat hakaret içeren bir tek kelime bulamazsınız. Neden onlara değinmiyor sunuz?

faruk

kul hakkı sadece bunda var değilmi

Misafir

Devlet kurumları, 'yargı' ağı ve Ordu çökertildi... Üniversiterde Cadı avı başladı...... ve Darbe büyük başarıya ulaştı !

ali_bodur

Süleyman bey teşekkür, gerçekler dile getiriyorsunuz.Makam ve nüfuz kullanarak milletin parasını içedenler başı sıkışınca hemen karşısındakini tehdit ederler.Siz halk adına, sessiz yığınların sesi anlamında yolsuzlukları dile getiriyorsunuz.Ben Amasya’yı fazla bilmem,Samsun’a giderken sık içinden geçtiğim bir İl,daha doğrusu geçemediğim.Çünkü trafik felç,ne bir alt ne bir üst geçit.Yazık günah,benimde oy verdiğim Akparti iktidarının nimetleri nerede?Neden hizmete dönüşmedi?Son birkaç dönem Başkan olan zat’ın gözle görülür hiçbir hizmeti yok şahit olduğumca.Belediyecilik sıfır,insanları konuşturun bir dokunur bin ah işitirsiniz.Kısa bir mola esnasında bir dürümcü,elektronik su faturalarının Amasya halkından mükerrer tahsil edildiğinden bahsetti.Bu,Belediyenin su tahsilatları konusunda yeni bir yolsuzluğu olabilir,konuya el atarsanız eğer.Hürmetler.

MEHMET KESKİN

Elinize, yüreğinize sağlık Sayın ÖZIŞIK, hükümetimiz ve partimiz bu çürük insanlardan temizlendiği gün, Ak Parti dünya durdukça tek başına iktidar olacaktır. Yeterki içimizdeki cerahatı dışarı çıkartıp yok edelim. Saygıyla,

Laz Ali

Süleyman Bey Allah sizden razı olsun dosdoğru yorumlarınız için. At izinin it izine karıştığı bu ortamda kısmen de olsa atlar cezalı ,itler ise gezmedeler. Fetö ,yaptıklarının cezasını iki dünyada çekecektir.Ancak, Fetönün fetö olmasına bilerek yada bilmeyerek yıllarca katkı sağlayan hükümetler neden sorumluluklarını adam gibi yerine getirmediler de bu hallere düştük .Merhum Erbakan,Aytunç Altındal gibileri yıllar önce dinler arası diyalog safsatalarını ifşa etmediler mi?Hal böyle iken bunun ceremesini gerçek suçluların yanında neden mağdurlar da cezalandırılıyor. Bu memleketin bu duruma düşmesi , kimlerin yaptıkları yada yapmadıkları yüzünden oldu ise hepsini Mutlak güç ve adalet sahibi ,ehkemülhakimin olan Allaha havale ediyorum.Süleyman Bey sizin ihraç kriterleri ile ilgili yorumlarınızı ilgi ile takip edeceğiz.Saygılar.

Doğrucu Davut

Süleyman Bey. Biz yıllardır bu insanları TORPİLİ, ADAM KAYIRMACILIĞI, HAKSIZLIĞI ORTADAN KALDIRSIN ADALETLİ BİR YÖNETİM yapsın diye seçiyoruz. Ama ne oluyor, bal tutan parmağını yalıyor. Bütün sosyal tesisler, kafeler, işletmeler bu tip insanlarca yakınlara peşkeş çekiliyor. Gücü eline geçiren yönetim kademelerine kendinin istediğine itiraz etmeyecek bukalemun tiplerle dolduruluyor. Ama artık maymun gözünü açtı.REİS'in ekmeğinden nemalanma dönemi bitti.

ünal özer

iyi yapıyosunuz sayın Süleyman Özışık,gerçekler gizli kalmamalı ki artık kalmıyor. biz bu belediyelerden chp dsp anap dyp döneminde aynen bu şekilde çektik, bişeyler düzelmeye başlamışken bu tiplerin aynı tas aynı hamam felsefesi ile devam cesareti cahil cesaretidir. bravo millet sizinle

Misafir

Teşekkürler, Süleyman bey.

Kerem

Aaaaaaaaaaaa doğruları yazmaya başlamış bu gazeteci....

DELİKURT

İYİDE SÜLEYMAN BEY SADECE SUÇLU ZAYIF OLANA YÜKLENMEK YAKIŞMIYOR SİZE BU SIRALADIĞINIZ SORULARI BAŞTA ANKARA İSTANBUL VE BÜTÜN BÜYÜKŞEHİR VE İL BELEDİYE BAŞKANLARINA KURUM TEMSİLCİLERİNE SİYASİLEREDE SORABİLİYORMUSUNUZ SORAMAZSINIZ TABİKİ

Misafir.

Bana göre 1.sorunun cevabını aldıktan sonra özür dileyip susmalıydın.

Hakan

Süleyman bey günaydınlar, ufak ufak uyanmaya başladın mı? İyi de böyle tek tek bitiremezsin ki.

MİSAFİR

ONURLU İNSAN BALIĞIN KOKTUĞU YERDEN TEMİZLİĞE BAŞLAR KUYRUKTAN DEĞİL. SAYIN GAZETECİ YAZILARINA ONA GÖRE YÖN VER..

Erol Baron

Ben size güveniyorum sn Özışık, AKP'li Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir'e değil. Peşini bırakmayın.

Misafir

Sorun Koru!... Abdül Hadi Ve Onlar gibiler..............Ergenekon kumpasını başlatan ilk yazıyı KOD adıyla yazdı!.... Fehmi Koru, 2001’de Taha Kıvanç kod adıyla yazdığı yazıda, ‘Ergenekon belgesi’ne yer verdi. 12 gün sonra Aksiyon dergisi belgeyi kapak yaptı. FETÖ’cü savcı Öz, iddianamesini bu belge üzerine kurdu!

  • 1