BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,97
ALTIN 2.424,03

AK Partili vekillerden olay köpek dövizi!

CHP'li Eren Erdem'in Meclis'teki kavgada AK Partili Muhammet Balta'yı ısırdığı iddiaları Genel Kurul'u bir kez daha gerdi. AK Partili vekiller ellerindeki "Köpekler giremez" dövizini, CHP sıralarına gösterince tartışma çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
Türk de biziz Kürt de biziz kime ne!?

Isıran AKP'lilerdir. Yoksa ne diye görüntüleri engellemeye çalışsınlar.

Misafir

mecliste devletine sahip çıkan , atalarının izinden taviz vermeyenlere karşı, baskıcı saldırgan tavır sergileyenler,acilen kuduz aşısı yaptırılsın.

ALASÖZ

Yine bir algı oluşturma çabası büyük ihtimalle, çünkü yara ısırık yarası gibi durmuyor, çarpmıştır ayağını birisine vurmak isterken, belki de kürsünün altının çatlamasının sebebi bile olabilir.

Misafir

herkes resmini göstermiştir.Bunda alınacak ne var?

Misafir

Oraya Ataturk dusmanı giremez Vatan haini giremez Cumhuriyet dusmanı giremez asıl.

Yusuf Alptekin

HDPye neden göstermediniz o pankartı ? Çünkü 12 yıl çözüm süreci diye kardeş kardeş geçindiniz öyle değil mi?

Misafir

TBMM'de özel doktor var. Revir var. Ambulans var. Böyle bir açık yarayı Milletvekilinin TBMM doktoruna bildirmesi ve tedavi ettirmesi gerekir. Böyle bir yara doktordan neden gizlenir? Bir başka Kabataş vakası.

Misafir

Metin Uca'dan size ‘Ben şehit polisimiz Fethi Sekin için yas tutan vefalı köpeği, Pavlov’un şartlı refleksi gibi oy kullanıp başkasını suçlayana tercih ederim’ dedi.

muhafazakar

orumları okuyunca bakıyorum, pkk lıları haburda davul zurna chp karşıladı,osloda imralıda dolmabahçede chp görüştü, açtıkları koridordan 29 ekimde törenle chp geçirdi, yemek yakıt paralarını chp ödedi, çözüm süreci adı altında tonlarca patlayıcının ülkeye girmesini chp hükümeti sağladı zanneder, bir insan münafık olur ama siz münafıklıkta çığır açtınız.

misafir

Adam ayağına ne olduğunu bilmiyor o ısırdı bu ısırdı diyor. Zamanında Kabataşdaki bacılarına saldırmışlardı birileride gözlerimle gördüm demişti sonra ne oldu. zihniyet aynı zihniyet. ilerleyen zamanlarda ısırdığını ben gördüm diye çıkan olursa şaşırmayın.

Misafir

demokratik bir tepki olumlu görüyorum.kim ısırdı ise o nu da kınıyorum..isterdimki ,AKP li vekiller sarraftan rüşvet aldığı söylenen ve bu söylemin belgelerle de desteklendiğini görerek'rüşvet alan bakanlar giremez'deselerdi ve onları yüce divana gönderselerdi.diyemediler ,sanırım demelerine müsaade edilmedi.benim için orada bittiler.bana güven vermiyorlardı ,en son ,anayasa teklifini görmeden veya okumadan imzalayıp,sonra yedek vekillik(karşı çıkmaları doğrudur,ama imzaladıktan sonra değil) var diye su koyvermeleri de.ayrı bir yanlışları.bunlardan değil vekil,birşey olmaz.sadece verilen talimatlar doğrultusunda parmak kaldırırlar.

Misafir

TBMM'de özel doktor var. Revir var. Ambulans var. Böyle bir açık yarayı Milletvekilinin TBMM doktoruna bildirmesi ve tedavi ettirmesi gerekir. Böyle bir yara doktordan neden gizlenir? Bir başka Kabataş vakası.

Yarayı inceletin

Cesaretiniz varsao yarayı tarafsız bir bilirkişiye inceletin o zaman.Her şey ortaya çıksın.O yara daha önceden vardı.Usulsuzce dalavere ile oy kullananların lafına inanmayız.

ABDULLAH

Sen kimin vekilisin eren erdem? Bir kere Seni vekil olarak gösterip Atatürk' ün kurduğu bu yüce Meclise gönderen zihniyetin aklından şüphe ederim. Eminim ki gariban chp seçmeni de şimdi bin pişmandı senin gibi bir karektersizi Meclise gönderdiği için.

antalyali

Gökçen hanım sen git amerikalarda birilerini ziyaret et... sonra gel meçlise efkam kes.. pöh pöh pöh... antalya sana gereken cevabı sandıkta verecektir

gencolgu

İRAN İLE TÜRKİYE KARŞI KARŞIYA GELİRSE İRANIN SAFINDA YER ALIRIM DİYEN EREN ERDEM HERŞEYİ YAPAR HERŞEYİ BEKLERİM VATAN HAİNLİĞİNDE ÇIĞIR AÇAR ISIRMAK ÇOK AZ BİRŞEY ONUN İÇİN KESİNLİKLE KUDUZ AŞISI YAPTIRMALARI GEREKİYOR YOKSA EREN ERDEM GİBİ VATAN HAİNLERİ TERÖRİSTLER ÇOK VAR ORDA

memet

eren erdem kim milletvekili yaptı.eski rusyada konuşmaları var bir dinleyin.türk olduğunuzdan utanırsınız.

YAZIKLAR OLSUN.

AYNAYA BAK ELİNDEKİ KİM GÖRÜRSÜN. VERGİLERİMDEN SANA DÜLEN MAAŞ HAKKIM HARAM OLSUN. SENDE VEKİLMİSİN. BİRDE BAYAN OLACAKSINIZ. BAYANLAR MECLİSİ TOPARLAMASI GEREKİR. BU HAREKET GERÇEKTEN ÇOK ÇİRKİN. ÖNCE ETTİĞNİZ YEMİNE AYKIRI OLRAK HAREKET ETMENİZ İNDİR KALDIR İLE VEKİL İRADENİZ VARMI ONU SORGULAYIN BENCE.

Egeli Zeybek

Eren Erdemsiz ucubesi ve saygınlık ha ?? peh peh peh O ucube Erdem ismine kurban olsun Erdemsiz, hani Türkiye ile iran savaşsa hangi tarafa katılacağını ilan etmişti bu ucube ve meşrebini belli etmişti...

mahmut demirkolllllu

eren efendi kendi karekterini AKP lilere mal etmektedir. Eren efendi ergenlik yaşına gelmemiş çocuk kafalı zavallı bir sözde kişidir.Edebe davet ederm ereni.

KARATAŞ KADIOGLU

bir delege olarak bu tabela kabul edilemez.nasıl siz sizi seçenleri temsil ediyorsanız köpek dediginizde bizi temsil ediyor.herkes sözüne dikkat etsin kantarda topuz kaçarsa bizde şiraze kayar zannedersem korktugumuzu sanıyorsunuz büyük yanılgı sabrı tüketmeyin.

Misafir

bayanlara hiç yakışmadı

TEVBE TEVBE

BAYA DERIN ISSIRMIS GÖRÜNÜYOR..MILLET VEKIL LERINDE NE MARIFETLER VARMIS...VEKIL BÖYLEYSE MILLET NASIL??

mehmet

haberdeki döviz kelimesi ne alaka onu anlamadim ben?

karsli

ülke seviye katliami yasiyor...