BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.307,34

AK Partili vekilden geri adım hataydı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun istifa kararı sonrası 'yüksek profil-düşük profil' açıklamasıyla hedef haline gelen AK Partili Aydın Ünal geri adım attı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Mehmet

Boş boş gevezelik yapma o zaman ağzından çıkanı tart öyle konuş

eren

geri adım atmayın canım benim bütün memleket tayyibin postalları altında ezildiginizi biliyor çıkarınıza memleket batıyor

Misafir

aydın ünal ın geri adım atması akp zihniyetsizliğini silip yok etmez.fikir-zikir meselesi.

hakan

medya cımbızla laf çekiyor, boş boş gündemi meşgul ediyor. 78 milyonun gündemi bu ülkenin daha güzel yönetilebilmesi ve daha güzel günler görebilmesidir. başka bir gündemimiz yok, sürekli kavga çıkarmayı bırak ey medya!

adem

sana ne lan profilden? sen daha cümle kurmayı bile beceremezken ne diye gündem hakkında ileri geri konuşuyon.

GERÇEK

ALLAH SÖYLETMİŞTİR.ZİKİR NEYSE FİKİRDE ODUR.GERÇEKLERİ SÖYLEMEK AYIP DEĞİLDİR.

misafir

Ne diyelim ? Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar...

hırsızlar

sayın vekil hepiniz öylesiniz bir gün birkaç gün sonra tersini söylüyorsunuz ilk defa doğru bir şey söylediniz yalnız hepiniz düşük profillisiniz

HORASANLI

Olmadan pişmeden, milletin denetim, tercih seçim gibi düzeneklerinden geçmeden lop diye gelir utanmadan o koltuğa kurulursan, edeceğin laf bu iştte. Sözüm ona danışmansın öyle mi?

hakan

ne oldu yorumlar çıkmaz oldu

M.

Sayın vekil, 7 haziran sonrasında Bahçeli'nin yapacağını söylediği eylemi, gayet "itinalı" şekilde ve düşük profilli olarak, kendisi yapmış bulunuyor.

hakan

eeeeeeeeeeeeeeeeehani ya söylemiyecen söyledimi arkasında duracan vekilim tabi oda yürük ister demekki sizde biraz yürek az gibi hani

Stratejik Görüş

Aslında söyledikleri doğruydu da, bu devirde her doğruyu söyleyip arkasında durmak yürek işidir.

KORKAKLIK BUDUR

GERÇEĞİ SÖYLEDİN,KORKUDAN ŞİMDİ GERİ ADIM,!BARİ LAFLARINIZI İNKAR ETMEYİN,ARINÇ ETMEZDİ HİÇ DEĞİLSE

SİVASLI

CEHALET Mİ DİYELİM LÜZÜMSUZ MU DİYELİM BOŞBOĞAZLIKMI DİYELİM KARARI SİZ VERİN.AK PARTİYE ESAS BU GİBİLER ZARAR VERİYOR AZ KONUŞUP DÜŞÜNÜP KONUŞMAK LAZIM.

samet

ahmet hocam bak refik lerden biri konuşmuş...

mıstık

Sayın vekili seçen seçmene sana verilen oy aslında kime verildiğini sorsanız alacağı cevap ülkemizin diğer seçmenlerinin dediği gibi Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Yani kendisine oy veren seçmen bile bu vekilin ismini bile bilimeden oy vermiştir ama bu kişiyi bilmeden bu kişiye vermiştir.

  • 1