BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

AK Parti'li Ünal'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki!

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP'li vekillerin İYİ Parti'ye geçmesiyle ilgili Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki gösterdi. Ünal, "Bugünün Güneş Motel vakasıdır. İlke ittifakından bahseden Kılıçdaroğlu siyasi bir onursuzluğa imza atmıştır" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 116 Adet Yorum
sevrul camcı

en büyük onursuzluk hileyle seçim kazanmaktır.ötesi yok..

bir basit vatandaş

Kurduğunuz TUZAK tutmadığı için kuduruyorsunuz. Daha da kuduracaksınız.

perran can

a haber’de bile yüzlerin epey düştüğünü görmemiz umutlarımızı daha çok arttırdı...

Misafir

Ama Mhpden 40 vekilin akpli gibi takılması mübahtır.Ayrıca seçilmiş vekillerin ve belediye başkanlarının istifa ettirilmesi hele seçilmiş bir başbakanın(davutoğlu) görevden alınıp yerine başka birinin ( binali yıldırm) getirilmesi çoook uygundur demi?

Misafir

Çünkü IYI bunlara Yusuf yusuf yaptırdı.

nasıl yani

MHP den de 5 vekil IYI partiye geçti.Bu konuda sözünuz?? yok tabii olamazda zaten.

FER

Akp sözcüsünün bunları demesi iyidir. yıllardır olması gereken bu.Chp bir hamle yapmalı ve karşıdaki parti, Chp'yi konuşmalı ama bundan evvel hep tersi oluyordu. Akp bir laf söylüyordu veya icraat yapıyordu chp ise eleştiriyordu. aslında her eleştiri biraz da karşıdakinin reklamını yapmaktır. işte şimdi hamleyi chp yaptı, savunmada kalmadı. gündemi kendisi belirledi. önemli bir hamleye karşılık söylenen çaresiz cümle.

RAHATSIZ OLMUŞLAR

Mhp'yi iç etmiş bir partinin sözcüsü söylüyor bunları. siz pacman gibi 40 milletvekilini yerken iyiydi de şimdi mi kötü oldu.

ecemnuır

''Sözde demokrasi adına demokrasiyi ve o milletvekillerini seçen millet iradesini yok saymıştır. Anlaşılan milletvekillerini, çağırılıp gönderilen bir aparat zannetmektedir'' falan demiş şimdi. bunu diyen adam akp milletvekili ha. Kendi seçilmiş başbakanları Davutoğlu, saray'ın emri ile istifa etti, Binali bey geldi. bunların hiçbirinin sesi çıkmadı. dinime söven müslüman olsa...

erener

Lahanaya gelince kıt kıt sapına gelince meee değilmi.yok öyle dava.Rabbena hep bana olmaaaaazz..

orcun samer

"lütfettik, biz istediğimiz için seçime girebilecekler" diyemeyecekleri için afallamışlar ohhh.

orcun samer

Akp sözcülerinin Chp'li 15 milletvekilinin iyi parti'ye geçmesine neden böyle tepkiler verdiklerini anlamadım! iyi parti %3 oy almayacak mıydı? ne oldu şimdi?

ne demiş

''Seçmeninin 1 kasım genel seçimleri'ndeki tercihini hiçe sayarak 15 milletvekilini emrinde olduğu iradenin talimatı ile başka bir partiye göndermiş...'' Mahir bey. Seçmenin 7 hazirandaki tercihine niye uymadınız, sen ondan bahsetsene.

ecemnur

Bunu arkadaşın mensup olduğu parti de vekiller zorla istifa ettirilip, gözyaşları içinde belediye başkanları istifaya zorlandı.. Hatta ağlayarak bir başbakan da görevden alındı seçilmiş başbakan.Bu arkadaş hala ne anlatıyor.

Misafir

Hakiki bir Müslüman ASLA siyonist BOPcu birinin peşinde koşmaz. Allah'a gerçek manada iman eden bir Mümin ASLA halkın iradesini mühürsüz oy pusularıyla seçim hilesi yaparak kul hakki yiyenlere Oy veremez.

KIRIKKALELİ

ÜLKÜCÜ OLARAK BAHÇELIYLE GURUR DUYUYORUM.FETOCU VE HDP İLE AYNI SAFTA YER ALAN AKSENEREDE YAZIKLAR OLSUN.ÜLKÜCÜ HAREKAT ENGELLENEMEZ.MALESEF YANLIŞ YOLDASINIZ CHP NIN SONU GELDI.KILICTAROGLU 6-0 LIK YENILGININ RÖVANŞI ALACAĞINI DÜŞÜNÜYOR YAZIK...

KIRIKKALELİ

ÜLKÜCÜ OLARAK BAHÇELIYLE GURUR DUYUYORUM.FETOCU VE HDP İLE AYNI SAFTA YER ALAN AKSENEREDE YAZIKLAR OLSUN.ÜLKÜCÜ HAREKAT ENGELLENEMEZ.MALESEF YANLIŞ YOLDASINIZ CHP NIN SONU GELDI.KILICTAROGLU 6-0 LIK YENILGININ RÖVANŞI ALACAĞINI DÜŞÜNÜYOR YAZIK...

Misafir

Chp ye bu kadar sövüp saymayın hatırlatırım baykal olmasaydı reisiniz meclise bile giremiyordu.

MİSAFİR

PEKİİİ ..BAYIM..SİZLER --MHP --İLE BİRLEŞİP BU ÜLKEDE VE SİYASİ HAYATTA HİÇ OLMAYAN BİR ŞEYİ YAPTIĞINIZDA --BUNUN ADI NE OLUYOR ? NE DEMİŞLER ? ÖNCE İĞNEYİ KENDİNE --SONRADA -ÇUVALDIZI -KARŞIYA BATIR ..

Misafir

Mhp ve akp olarak bu seçimi neden öne almakta çok aceleci oldunuz hani seçimler zamanında olacaktı ne değişti de seçim kararı aldınız bilelim

Misafir

doğru. halkın kendi iradesiyle ilgili partiye oy vererek seçtiği vekillerin futbolcu transferi gibi başka partiye salınması uygun değildir.

Misafir

korkunun ecele faydası yok, gidiyorsunuz.

Misafir

akp şaşırdı kaldı bunu beklemiyordu ilk golu yedi

KARADENIZ

cehapeyi sandiga gömmekten bikmistik ..artik İPini cekme zamani...puu haaa...

Konuk

Ünal Kilic'in cani cok yanmis olmali!