BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.425,32

AK Partili Ünal'dan CHP'ye sandık cevabı

CHP'nin seçim güvenliğiyle ilgili başlattığı tartışmaya AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan cevap geldi. CHP'nin meşruiyet tartışması başlatmak istediğini söyleyen Ünal, iyi niyetli her çalışmaya destek olacaklarını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
abcd

Sekiz maça çıktılar hepsinde sayı ile yenildiler. Bu son maçta nakavt olup ringlere çıkamayacak hale gelecekler.

ülkücü

MHP de 8 defa seçim kaybetti?Bu sözler Bahçeliye ayıp olmuyor mu?

Yerli ve Milli

MÜHÜRSÜZ OYLAR KABUL EDİLECEKSE SEÇİM YAPMAYA HİÇ GEREK YOK. NASIL OLSA YSK HER SEÇİMDE 15-20 MİLYON OY PUSULASINI FAZLADAN BASTIRIYOR. ÇAKTIRMADAN O 15-20 MİLYON OY PUSULASINI 25-30 MİLYONA ÇIKARDINMI AL SANA HAVADAN 10-15 MİLYON OY... BİR VATANDAŞ OLARAK ŞAHSEN BEN, BÜTÜN MUHALEFET PARTİLERİNİN SONUCU ÖNCEDEN BELİRLENEN BÖYLE BİR GARABET SEÇİME KATILMAYARAK İŞLENEN ANAYASAL SUÇA ORTAK OLMAMALARINI TAVSİYE EDERİM... BIRAKSINLAR TAYYİP ERDOĞAN İLE DEVLET BAHÇELİ KENDİLERİ ÇALIP KENDİLERİ OYNASINLAR, BAKALIM NE ZAMANA KADAR...!!??

nadim hatipoğlu

kimse hiç bir zaman geçersiz mühürsüz oy kullanamaz çünkü her seçim sandığında her seçim kurulunda her partinin mutlak görevlisi var her görevli seçmen listesi ile kullanılan oyları eşit olduktan ve onayladıktan sonra sayar her bir sandık müşahidine onaylı resmi tutanak verilir kimse işi sulandırmasın ALLAHCC. izni ile reisin kazanacağını anladılar yine yan çizmeye başladılar.korkunun ecele faydası yok.

BAKALIM NELER ÇIKACAK...........

B U NE MASUMİYET,GEÇEN SEFERKİ YSK NIN,MÜHÜRSÜZ SEÇİMİ OLDU,YANİ AKLA GELMEDİK ŞEYLER YAPILIYOR,NE KADAR ÖNLEM O KADAR İYİ,DEĞİLMİ ÜNAL BEY,NEDEN GERİLDİNİZ.DAHA ŞİMDİDEN MÜHÜRSÜZ OYLAR KABUL DEDİNİZ,ŞAİBE BAŞLADI YANİ,!!

Misafir

Kenan ÖZTÜRK adındaki CHP milletvekilini karşıt fikrinden olarak eleştirin...Ama siyaset uğruna onun şahsında muhasebecileri aşağılayan insan müsveddelerinin...

Misafir

Her şey beklenir,bu tecrübeyle sabit! Bu nedenle sandıkların şifreli ve zırhlı olması,sandıklar açılmadan tamamının Ankara da bir merkezde toplanması,şifre için katılan her partinin temsilcisi kendi şifresini açmadığında sandığın açılamamasını sağlayacak bir sistem geliştirilmesi şarttır.

Misafir

güzelim huzurdolu ülkemizi muhalefet mahvetmedi, siz mahvettiniz.haala aynada kendinizi değil başkasını görmeye çalışıyorsunuz. bari dünyadan utanmıyornsunuz allahtan korkun iftira atmayın. içinizde allah korkusuda mı kalmadı?

azerioğlu

dün muhasebeci kenan (biz konsolos öztürk biliyorduk ama neyse)diyorki sandık başkanları devlet memurlarına güvenmiyorum çünkü onlar hükümetin memuru.kendiside oysa daha düne kadar ak parti nin memuruydu ama chp den vekil olduğunu unutuyor memurlara hakaret ediyor.muhatabım değil hakareti kendine iade ediyorum chp herkesi kendi gibi sanıyor..chp dönemindeki gibi chp il ilçe başkanları aynı zamanda vali kaymakam belediye başkalarıda oluyorduya herkesi kendi gibi sanıyor.muhasebeci kenan diyorki karşısındaki pkk baskısısın olduğu söyleyince vay 2010 refarandumunda evetler 90-95 aralığında çıktı.be muhasebeci oku o seçimde hdp boykot yaptı oy vermedi zaten .kullanılan bir oy olsa çıkan yüzde yüz evet kaydedilir.sahi bu adam nasıl konsolos olmuş gerçi akıllı olsa deaşe esir düşmezdi.ayrıca madem baskı var kendisi nasıl seçilmiş sorulunca cevap veremeyip kıvırıyor.

Cenk Kara

Oslo görüşmeleri sonrası dolmabahçede devlet adına pkk ile masaya oturan adamlardan biri konuşmuş.

Misafir

ILIMLI SAYGILI HOŞGÖRÜLÜ ÖTEKİLEŞTİRMEYEN ÖCÜ DEMEYEN KAPALI İNSANLARA ÖRÜMCEK DEMEYEN BUNLAR ŞERBET İÇER DEMEYEN BİR SOSYAL DEMOKRAT HER KESİMDEN OY ALIR AMA BU KAFADAKİ CHP ASLA VE ASLA ÇÜNKİ NEOLDUĞU BELİRSİZ KİMİN NE DEDİĞİ BELLİ DEĞİL AYRIŞTIRAN BİR SİYASET ANLAYIŞLARI VAR

HAKKI

BU ÜLKEDE chp nin SEÇİMLE İKTİDAR OLMA ŞANSI YOKTUR. İKTİDAR OLABİLMESİ İÇİN; YA DARBE OLACAK DARBEYİ YAPANLAR GEL BUYUR ÜLKEYİ YÖNET DİYECEKLER YADA TEK PARTİLİ BİR SEÇİM OLACAK ÖYLE İKTİDAR OLACAKLAR. PROJE ÜRETMEYİP,; TOPLUMUN KENDİSİNE, GENEL AHLAK DEĞERLERİNE HAKARET EDİP KÜFÜR ETTİKLERİ MÜDDETÇE İKTİDAR OLMA ŞANSLARI YOK.

MİSAFİR

CHP TÜRKİYE PARTİSİ DEĞİLDİR HİÇ BİR ZAMANDA OLAMAMIŞTIR HER ZAMAN SOLCUNUN TERÖRİSTİN YANINDA OLMUŞ HER ZAMAN DEVLETE DEVLET BAŞKANINA HÜKÜMETLERİMİZE DÜŞMANLIK ETMİŞ AĞZINA GELENİ SÖYLEMİŞ TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ KESEN BİR TAKOZ OLMUŞTUR

azerioğlu

chp liler günlerdir seçim güvenliği vay mühürsüz oylar diye mide bulandırmaya çalışıyorlar.Allah aşkına chp lilere soruyorum hangi seçimde anketlerde oyunuz 40-50 bandında gözüküyorda hile ile 23-25 oy alıyorsunuz.asıl oyunuz 40-50 olupda 23 lerde mi gösteriliyorsunuz.yok öyleşey.mühürsüze gelince esas nedir halkın iradesinin sandığa yansıması demi.vatandaş üzerine düşeni yapmış ee görevli işini yapmamış ee senin oyunu yok sayıyoruz hangi akla hizmet olur.belki sandık başkanı bilerek murdar demek için yaptı.chp nin derdi 46 seçimleri gibi açık oy gizli tasnif olursa anca hoplamaz.yoksam onlarda biliyor efendim bizim oy 40+50 lerde ama hile ile 23 aldırıyorlar diyebildikleri seçim varmı yok.

ısmet.

Dokuzuncu yuda kazanacaklarmış. Hah onun içinmi bulduğunuz 0,1 lik partileri bile koalisyona çağırıp birleşmeye yalvarıyonuz. vatan partisi de sizi destekliyomuş el altından ha. Saadet bile dalga geçiyor valla dün akşam çaktılar lafı akp li avukata cnn de.

Ömer bayram

iyide sn bakanım neden diretiyorsunuz bu şeker fabrikalarını neden satmayı bu kadar ısrar ediyorsunuz açıkça söyleyeyim bu fabrikalar satılırsa bizlerde oy alamayacaksınız ittifak kursanız dahi bir tokatlı olarak söylüyorum binlerce tokatlı akp li seçmen kardeşiminde fikri böyle bizler dayanışma içindeyiz.2000 sigara fabrikasını sattınız sesimiz çıkmadı ama bu rakı fabrikası değil kusurabakmayın bunun hiç bir açıklamasını kabul etmiyoruz bunuda göze aldık bu fabrikalar satılırsa bizlerden zerre kadar oy alma şansınız yok bunca zamana kadar sizleri destekledik artık buradan sonrasına afrine çıkartma yapmanız bile bizi sizlere oy vermeye ikna edemez. Açıkça konuşun neden milli fabrikalarımızı satıyorsunuz zarar ediyorlarsa her bürokrata danışmanlar için milyonlar ödeniyor bu fabrikalar zarar etmediği halde amacınız ne kusurabakmayınız inandırıcılığınızı kaybediyorsunuz.

Sedat

9yenilgileri olsa bari, chp nezaman seçim kazanmışki..9 yenilgi deyince, sanki om seçim önce kazanmışlarda,ondan sonra hep kaybetmişler gibi yansıyor. .Yani akp yine alttan alıyor. .Ben acı gerçeği söyleyim, chp tarihinde hiç bir defa bile özgür bir seçim kazanmamıştır. .Yani kk da haklı, ben olsamda olmsamda kaybedeceğiz zaten diyor, oluyum bari diyor. .Zaten boş iş

oflu

CHP gitsin afrindeki pkklılar için helva dağıtsın,malum meclise girince pilav dağıtmıslardı,vatanhaineri

akp li

En büyük Atatürkçü akp oldu. Vay beee...

Misafir

ATATÜRKÜN İSMİNE SIĞINAN ANCAK ATATÜRKÇÜLERİ SİLİP SÜPÜREN YOLLAYAN VE MARJİNAL PARTİ HALİNE GETİRİLEN BİR CHP

Gezi Yolu________________________________

Yargının en üst karar organları da Cumhurbaşkanı tarafından oluşturuluyor; Bu ülkenin adalet düzeni, tamamıyla, aynı zamanda AKP Genel Başkanı da olan Cumhurbaşkanı’na bırakılmış bulunuyor...

missfir

seçim günü ysk nın almış olduğu karar akp nin ne kadar adaletli bir parti olduğunu gösteriyor zaten birde doğruluktan bahsediyorlar

  • 1