BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.436,17

AK Partili Turan'dan Kılıçdaroğlu'na: Bırak git artık

CHP'de yaşanan kongre tartışmalarını değerlendiren AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Kılıçdaroğlu'nun siyaseten artık bir meşruiyeti kalmadı. Delegelerin yarısı imza vermiş. Sen diyorsun ki 'Yok iki kişi eksik, yok üç kişi eksik.' Yahu istenmiyorsun, bırak git artık. Bu kadar adam istemiyorsa senin partide artık bir karşılığın yoktur" ifadelerini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
maalatyalı

SANA NE. SENİ NE İLGİLENDİRİYOR Kİ!!!!!!!!!!!

s.s

Bir tek Kılıçdaroğlu göremiyor gerçekleri. Tabii koltuk o kadar tatlı ki, bırakmak zor geliyor adama. 600 tane delege imza vermiş, halen daha bilmem kaç imza eksik diyor. İnsanda biraz utanma olur. Partinin yarısı benden mennun değil, beni istemiyor demek ki deyip, kurultaya gidip güven sağlaması lazımken, utanmadan halen orada oturabiliyor. Düne kadar Erdoğan'a sen diğer yüzde 50'nin de Cumhurbaşkanısın diyen insanın böyle davranması ne kadar da samimiyetsiz olduğunun göstergesi !

FİKRET BODUROĞLU

kim gidecek kim kalacak,genel başkan ve yönetimde kim olacak.buna CHP kurultay delegeleri karar verecek.bület turan da bunu biliyor.ama siyaseten birazda partiyi karıştırma belkide bölünme olması için tavsiye ve eleştiri yapıyor.söylediği doğru söz,600 den fazla kurultay delegesi SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ kurultay için(ZAMANLI YANLIŞ OLSADA ) geçerli imza vermişse ,tüzüğün ön gördüğü 622 imza yok diye ipe un serilmemli.seçimli kurultayı mevcut yönetim toplamALI.mevcut durum ortadan kaldırılmalı,parti içi siyasetten ,ülke siyasetine dönülmeli.böyle devam ederse ve bu durum uzarsa yerel seçimler de nal toplatırlar,toplum mevcut durumdan rahatsız..siyaset ,kişisel ego ve arzuları öteleyerek,aklı ve ortak aklı öne çıkararak yapılmalıdır.BEYLER KARAR SİZİN

adam

sen de birak git o zaman,son secimlerde tepetaklak oldunuz

misafir

bülent turan.başka bir partinin iç işine karışmak ve karıştırmak size yakışmıyor.size ne.böylelikle gündemmi değiştirmek istiyorsunuz.l6 yıldır bu ülkeyi siz idare ediyorsunuz.dolar almış başını gidiyor.ekonomi çökmüş .millet perişan.asıl gitmesi gereken sizsiniz.

aslıhan

Aga iyi de size ne?Ben de Kılıçdaroğlunun artık genel başkanlıktan gitmesi taraftarıyım ama parti bilir sonuçta.Başka sorun kalmadı mı ülkede dolar 5 i geçti ekonomi çatırdıyor yandaş medya toz pembe gösteriyor hükümet çare arayacağına CHP kongresinin,kurultayının,delegesinin derdine düşmüş.

Emekli Öğretmen

AKP'nin de Ekonomik siyaseten bir meşruiyeti kalmadığını söylesene!............

misafir

Sana ne be kardeş. Kemal beyden çok korktuğunuzu herkes biliyor.

  • 1