BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.424,56

AK Partili Şahin'den şok NATO yorumu

AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Türkiye'deki tüm darbeler ve muhtıraların sorumlusunun NATO olduğunu söyledi. Şahin, NATO'daki skandalın gerekçesini ise Rusya ile yakınlaşma olduğunu ileri sürdü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Kore'ye giderken Türkiye şeker çocuk... Şimdi tü kaka...Neden? Her dediğimiz yapılacak kalıbına itiraz... Yerin dibine batsın böyle müttefiklik!

emekli çifçi

ben 64 yaşında bir çifçiyim. 6 çocuğum ve kendim de dahil 7 kişi abd'si,ingilizi,almanı,fransızı diğer itleri ve nato köpekleri her zaman bizi ekin ekmeye zorlamışlardır. bu it sürüleri ile savaşmaya her daim hazırız,

Misafir

Gercekleri goremeyecek kadar kormusunuz neler oluyor etrafina bir bak bu haberi bile parti ve secime kadar indirgedigine gore dunyadan bir habersin biraz bati basinina bak Turkiyenin nasil saldiri altinda olduguna ve nasil beka mucadelesi icinde oldugunu gorursun

zeki

hımmmm. demekki bu seçimlerde NATO mağduruyuz. eğitim adalet ve ekonomiyi kim konuşacak bu seçimlerde..

Misafir

Anlaşılan Gelen Seçimlerde AKP gündeminde NATO Düşmanlığı olacak!...

Misafir

Haklı ama ortada NATO MATO yok ne NATO'SU NATO=ABD

Farabi

Bi darbede Turkiye yapsin NATO ya.Rus ne demiti? Turkiye siz NATO nun NA si kalir demisti.NATO nun askeri kanadindan ciklalim oncelikle,ne halleri varsa gorsunler bakalim.Turkiye deki butun Amrikan askerleride ulkedeyi terk etsin.

beyler beyi

sayın şahin çok çok doğruları söylemiş şahsen ben bunu kaç gündür aynı fikiri paylaşıyorum.

Misafir

bu bilinen bir konu da kurtulma nasıl olacak o bilinmiyor

kundemacı

Allah aşkına bu kişinin söylediklerini haber yaparak milletin tepkisini almayın.

  • 1