BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

AK Partili Orhan Miroğlu'ndan MHP'yi üzecek sözler

16 Nisan referandum sonuçları AK Parti açısından MHP ile yapılan işbirliği noktasında hayal kırıklığı oldu. Bunu açıklıkla dile getiren isim de Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu oldu. Bakın ne diyor Miroğlu;

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

MHP DEKİ İLLEGAL YÖNETİM MİLLET DESTEĞİNİ KAYBETTİ AKP DESTEĞİNİ KAYBETMEMEK İÇİN VARGÜCÜYLE YALAKALIK YAPIYORLAR ADETA YALVARIYORLAR BKNZ. HASAN ŞAHAN IN AÇIKLAMALARINA ANLARSINIZ !!!

mete71

Hala kaşımaya devam ediyor kürtçü güruh. Hala kürtçülük peşindeler. biz artık yeter hepimiz kardeşiz kürt-Türk kardeş diyoruz ayrım yapan kalleş diyoruz. kalleşliğe devam diyorlar Başbakan Cumhurbaşkanı bunu görmeli.

Hasan Şahan

MHP bunlara cevap vermemelidir..bu adamların vatan,millet diye bir dertleri yoktur,aman dikkat..

Avni

Orhan bey, PKK'nın terör örgütü olmadığını söyleyen biridir. Gerisi lafı güzaf.

bu kediyse et nerede bu etse kedi nerede

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip erdoğan yani Ak Parti karşısında Ekmelettin İhsanoğlu 16 parti destekliyor ve selahattin demirtaş bunuda pkk dhkp-c hdp ve ana muhalefetin terör sempatizanları destekliyor sonuç bu günkü ile aynı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğana çıkan oy %52,5 yani Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Partinin oyları olduğu düşünülünce Evet Hayırda da %51,4 oy çıkıyor yani Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Partinin oyları buda Nasrettin Hocanın fıkrada karısına sorduğu soruya benziyor hoca karısı verdiği 5 kilo et alıp vermiş karısı eti misafirleriyle beraber yemiş akşam olunca hoca et yemek istemiş karısı hocaya eti kedi yedi demiş hoca kediyi tartmış kedi 5 kilo gelmiş hoca eğer kedi eti yedi ve bu tarttığım kediyse et nerede eğer bu tarttığım etse kedi nerede sorusuna benziyor

gencoglu

çok yanlış konuşma olmuş önce kendine bakacaksın orhan bey boş boş konuşmayın MHP olmasaydı bu referandum geçmezdi

Mert Korkmaz

ak parti bu adamı ihraç etmeli bir an önce. daha önce de pkk terör örgütü değildir diye demeç vermiştir.

kt

devlet reyis acımıyor yine

Misafir

Bahçeli'nin evet dediği referandumla kürt devletinin temelleri atılmış görünüyor.

Misafir

AKP kanadındaki Kürtler - MHP iş birliğinden rahatsız olmuşlar belli...

Misafir

Referandum geçti nasılsa. Zamanlaması manidar.

kursat

bu sevinci kursaginizda taktiracagiz hic bir gercek mhp li cumhuriyetini ve ataturkunu satamaz bunu iyi bilin bu secimde yasal deyildir kabulde etmiyoruz.

Misafir

kurucu dönemmiş,ne kuracaksın.sen turşu bile kuramazsın.

  • 1