BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.439,91

AK Partili Külünk: 'Gençleri bekleyen en büyük tehlike deizm'

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, "Tedbir almazsak bu milletin evlatlarını bekleyen tehlike; Kur’ansız İslam, peygambersiz Kur’an, daha ötesini söylüyorum; Allah’ın yer yüzünde hiçbir şeye karışmayacaklarını iddia ettikleri 'deizm'. Tehlikeyi fark etmezsek çok değil, 15 yıl sonra bambaşka tehlikeyle karşı karşıya geleceğiz" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

3n büyük tehlike sen ve senin gibiler.

Murat mercan

Hadisleri inkar ve şüphe olayı bir emperyal projedir. Bunun ikinci aşaması kuranda tarihselcilik algısını müslümanlara yutturmaya çalışacaklar.

ataputcu

aynen chp yi anlatıyor bu partıyı en kısa sürede yok edilmeli

Misafir

hac umre insanları günahlarından kurtarmıyorki kimse inanmasın hacca git günahlarından sıyrıl oh ne ala bir dünya bu ipini koparan hacca umreye gidiyor ama dönünce fesatlığa hainliğe kötülüğe devam

A. Kar

Ortalıkta hadisçiler (!!!) sahte hadislerle cirit atarken, kuranı anlamını bilmeden okurken, Allah'ın ne dediğini bilmediği ve kimsenin de buna aldırmadığı sürede bu problemler çözülemez. Çözümü Kuran'da Allah söylüyor, akıl edip düşünen var mı diyor üstelik.

Misafir

Eğer bir cemaate saldırı varsa saldırı nerden kimden kimlerden hangi yerli yabancı ülkeden partilerden medyadan ona bakın. Bazen saldıran ile saldırılanın her ikisinin de ipinin aynı evangelistlerin elinde olduğunu görmedik mi?.

Misafir

Bakın şahit olduğum bir gerçeği anlatayım. Kadın 63 yaşında umreden yeni geldi başımı ortsemmi örtmesemmi diyor. Ben sadece tebessüm ettim hiç yorum yapmadım aile ortamında

Misafir

Cami cemaatına da bunlar ayrı bir cemaat diyor. Kabe cemaatı en güzeli. ümmetin tamamını kapsar

Misafir

Bunlar sizin yeni nesiliniz değilmi yani bay Külünk?

abbas

Adı bi şekilde uyuşturucuya bulaşmış oyuncu ve sanatçıların dizilerde sık sık görülmesi lise ortaokul seviyesindeki gençler için çok kötü örnek oldugu bir gerçek

hasa bal

fen lisesi açmıyorlar, meslek liselerinin orta kısmını açmıorlar, her mahalleye imam hatip ülke kalkınacak.bu imam hatip karşıtlığu değil aşırılığa tepki

baboş

sayın külünk doğru söylüyrsun cemaatların hepsi zararlı en iyi cemat cami cematı onun için cematların hepsinin takibe alınması lazım

Mercan

Oruç dediğin, abdest dediğin, namaz dediğin; iman varsa, var azizim. Hele sen şu imanı bozan şeylerden bahset bizede, abdestimiz tuta. Diye bir söz var. Ülkemizde ciddi ahlak sorunu var, eğitim sistemi alarm veriyor, öğretmen atanacak kişiler en düşük puana sahipken öğretmen olabiliyor, bu öğretmenlerin kalitesini artıracak bir akedemi bile yok. İnsanlar imanı tehlikede iken asansörde halvet olma fantazisine karşı uyarılıyor. Ah vatanım ah.

Gurbetçi

AKP toplumun ahlaki genleriyle oynadı ve ahlak dibe vurdu. Metin Külünk yıllardır Avrupa'da Türk toplumunu kriminilize eden faaliyetlerde bulundu. AKP'ye bağlı paramiliter bir Örgütlenme olan 'Avrupalı Osmanlı'lar' nedeniyle şimdi Avrupa'daki tüm Türkler suçlu görünüyor. AKP bunun Hesabını mutlaka vermelidir.

Misafir

En büyük Tehlike 1000 yıldan beri var olan Cemaatlardır

Misafir

paraya btapıyorda sen bile parasız yaşada göreyim hadi parasız yaşasana..LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR PARASIZ HAYATTA ÖNCE SİZ SEN İSYAN EDERSİNİZ İNANDIĞINIZ TÜM DEĞERLERE..

Budun

Fetonun kafir oldugunu soyledigimde !!! Dislandim ve yanliz kalmistim !!! Tukiyedeki butun lider din adamlari feto ile iyi iliski icin de Idi !!! Omer on gut efendi haric !

MISAFIR

Bu AKP nin cinet hali. Karsimda müthis bir yangin var. DEIZM _ATEIZM _ NIHILIZM

kürşad

Peki beyim kimin sayesinde.Ehli sünnet ile bu kadar oynarsanız,olacağı budur.Vebali sizin omuzlarınızda dır bilesiniz.Yok öyle,15 yıl ülkeyi tek başına yönet.Sonra da suçu başkalarına at.Yatacak yeriniz yok sizin.

osman

en büyük tehlike kapitalizm. insanlar paraya tapıyor.

  • 1