BIST 9.525
DOLAR 32,70
EURO 34,77
ALTIN 2.521,13

AK Partili eski milletvekillere yeni görev

AK Parti'de devam eden 6. Olağan Büyük Kongre süreci kapsamında belirlenen 28 il başkanlığından 6'sına eski dönem milletvekili atandı. İl başkanlığına atanan milletvekillerinden üçünün aynı zamanda AK Parti il başkanlıklarında kurucu olma özelliği taşıması dikkati çekti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

Ölçülerin alt üst olmasına neden olan kişiden bir kerecik olsun “Yahu ne yapıyorsunuz, elfaz-ı küfür sayılan laflarla beni de kendinizi de zor duruma sokuyorsunuz” diyemiyor. Aleyhinde sarf edilen tek bir cümleye karşı etrafı yangın yerine çeviren Erdoğan kendisine Tanrı muamelesi yapanlara tek bir kelam etmedi; etmiyor. Hatta o da o coşkun söylemlere katılıp “Rahmetimiz gazabımızı geçmiştir” gibi Cenab-ı Hakka ait bir cümleyi kendisine yakıştırabiliyor?

Misafir

" Ama önümüzde daha iki seneye yakın bir süre var. Bu süre içinde hastalık var, ölüm var. Kendisi için risksiz bir ortam oluşursa... Hastalık? Ölüm? Risk?

Misafir

Gül'e vasıfsız diyen arkadaş, Sev sevme,tanıdğın gördüğün birçok adamdan bilgi görgü tecrübe eğitim iş yaşamı devlet adamlığı konusunda çok daha üstündür. Ben hiçbir zaman sevemedim ama, şu baskılara tek bir cevap vermemesi verirse de kullanacağı üslup ( başkası olsa pazar ağzını kullanırdı hemen) olgun bir karakter olduğunu gösteriyor.

Cuk oturmuş

Bir basit vatandaş, kendin yazmışsın ismini ve cuk oturmuş. Gerçekten çok basitsin, yaxdıklarınla ıspatlamışsın, bravo 👏👏👏

Misafir

Emeklilikte yaşa takılan biri olarak artık size oy yok.

Misafir

vizyonu olmayan zamdan başka bir şey vermeyen parti normal o kadar zamlarla devleti bende yönetirim....

Misafir

vefa, topluma olur.parti çıkarları toplumun çıkarlarından önemli değildir.

bir basit vatandaş

AKP de kazanlar kaynıyor. Herkes bir, birinin kuyusunu kazıyor. Bu metal yorgunluğu filan değil, resmen metal çürümesi, kokuşması. Bu metal artık kaynak tutmaz, hurdaya atılır.

Misafir

aman ne seref aman ne seref baksaniza ülke iki dakikada kalkindi.

Misafir

Sayın Cumhurbaşkanım her gün partinin bir il teşkilatında bir ilçe teşkilatında ya da gençlik şöleninde... E tabii bakanlar da peşinde. Allah aşkına bırakın şu parti purti işlerini de birazcık da devlet işlerine bakın yahu.!!!

Misafir

DEMEKKİ ESKİLER DAHA VEFALI ESKİLERİ HATIRLAMAK YENİDEN GÖREV VERMEK ONLARIN DAHA VEFALI OLDUĞUNU GÖSTERİYOR BÜROKRASİDE DE ÖYLE OLMALI SIRTINI DÖNECEĞİN GÜVENECEĞİN BÜROKRATLAR OLMALI YENİ DÖNEMDE

kuşku

il baskanlığının bu kadar önemsenmesinin hikmeti ne ola

ÖTÜKENLİKURT

ADAM YOK Kİ! Dönüyorlar dolaşıyorlar aynı adamlara görev veriyorlar! Bakanlıklara bakın anlarsınız! En büyük adam kaynağı FETÖ mensuplarıydı, okumuş - yazmış devleti tanıyan... O kaynak da kurudu 15 temmuz darbesiyle, kaldı molla keresteciler, kabzımallar ve hırdavatçılarla başbaşa... ADET TÖRE KALMADI, DEVLET DÖNDÜ KALBURA / MÜSTEŞARLIK GÖRÜNDÜ, GARSONA VE NALBURA... Şimdi gülün bakalım, yarın atamalarda bu dediğimi görünce kulaklarımı çınlatın!

fikret boduroğlu

2019 da kazanamasanız.döneminizin sorgulanması,suçlu görülenlerin ,gerekli yasa değişikliği de yapılarak bila istisna yargılanması ve hesap vermesi gündeme gelir.oy'umu bu amaçla kullanacağım ,.

hakan

attan indirip eşeğe bindirmişler.onuru olan bunu kabul etmez.sende bırak istersen o koltuğu

Misafir

Ne yaparsanoz yapin , tek adamoiga oynayan kisiye oy yok; dedikleri hep dogru, yanlisi hoc yok, hep hakli ve yanindakilaer o hep dogru o hakli diye onayliyorlar; hakli olan be dogru olan tek sey Rabbimin kelamidir

  • 1