BIST 9.719
DOLAR 32,54
EURO 34,82
ALTIN 2.429,37

AK Partili Eker'den, İnce'nin Diyarbakır mitingine tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, CHP'nin cumhurbaşkan adayı Muharrem İnce'nin Diyarbakır'da düzenlediği mitingde HDP'nin bayraklarının yer almasına tepki göstererek, "Geçmişte Hakkari gibi benzer yerlerde o şekilde miting yapmıştı. Bugünkü Diyarbakır mitingi de büyük ölçüde HDP desteğiyle gerçekleştirilmiş bir mitingdir. Bunu bütün Diyarbakırlılar biliyor, bütün Türkiye'nin de bilmesinde yarar var" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

Sevgili hemşerim lideriniz yıllardır kürt halkı ile gönül bağı kuramadı ,kürt halkının oyundan başka gözü hiç bir şey görmedi. birisi geldi biz barışacağız diyip o gönül bağını kurmaya adayım dedi.faraza oradakiler hdp li olsun.o hdp lilerin ellerine Türk bayrağı verip oraya getirtip o bayrağı sallatabildiyse helal olsun o adama.

Misafir

Ince yapar Siz bakar, kiskaninca Camur atarsiniz.hehe

abcd

Niye kızıyorsunuz niçin anlamıyorsunuz. Geçen seçimlerde devleti salladık diye bir birilerini kutlayan, bu seçimlerde yıkmak için sözleşen bunlar değilmiydi.

abcd

Zamanın HEP ini şimdinin HDP sini gayrı meşru olarak doğran zamanın SHP si şimdinin CHP sidir. Bunlar büzüktaşlar.

abcd

Niye tepli koyuyorsunuz niçin kızıyorsunuz. Bunların tencere kapak olduğunu hala bilmiyormusunuz. Tencere kapaksız kaynamaz, kapak tenceresiz işe yaramaz.

Emir

Ağlama sesiniz taaa buraya kadar geliyor.Gidişat iyi değil,başka alternatif deneyin bence.ya seçimi iptal edin yada KHK ile bu seçime akparti hariç parti seçime giremez deyin

Kenan

Ince Anadilde eğitimi savunuyor, senin partin be ortağı MHP Kürtçe konuşanı Linç ediyor. Lice'yi anladık ama Sur, Nusaybin ve daha onlarca şehiri yerle bir eden, yüzlerce insanı adeta naklen canlı canlı bodrumlarda yakanlar kimdi? Mehdi Eker bence hiç girmeyecektin bu konulara.

  • 1