BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

AK Partili aday 'topçu tepeden indi' deyip siyaseti bıraktı

İZMİR'de, teknik direktör Özalan'ın AK Parti'den 2. bölge milletveki adayı gösterilmesine tepki gösteren aday adayı Sarı, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı. Sarı, 'Bir topçu tepeden inme gelip, davası için yıllarını veren tüm teşkilattaki arkadaşları yok sayarak listenin en ön sırasına yazılıyor' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

yazından dolayı tebrik ediyorum. sade vatandaş olarak biz bunları görüyoruz ama devleti yönetenler göremiyor. yada görmek istemiyor. ne iştir anlamadım.

Fahri URHAN

İsmail Sarı sen siyaset biliyor musun ki emziği alınmış çocuk gibi ağlıyorsun. Yazık emeklerini de hemen atmışsın ortaya bu da büyük ayıp. Kaldıramıyorsan çekil kenara siyasetçi olarak gerçek siyasetçilerin güneşine gölge olma. ok dasti?

Misafir

Helal olsun. Popülariteden faydanalıp hedef iktidar olmak. Başka gaye yok.

SOLMAZ

HELAL OLSUN. DEMEK Kİ İSTİFA EDECEK ERDEMLİ KİŞİLER DE HALA VAR.

Köroğlu

Alpay Özalan'ın milli marşı okuması halen daha hafızamdadır. Vatanını ve milletini seven bir kişidir. Ayrıca, belediye başkanlığını kazanamamış adam, kime laf sokmaya çalışıyor? Önce kendine laf soksun, belediye başkanlığını bile neden kazanamadığını araştırsın

Misafir

Saray Bakanı Fakıbaba “Antep fıstığı sıkıntısı tatlıya bağlandı” dedi, tatlıcılar boykota devam kararı aldı

Abidin

Daha belediyede başkan olamamış niye mv adayı olamadım diyor...Kendi bölgende başaramamışın şehirde nasıl başaracan mübarek

TRIBÜNLERE OYNANIYOR

valla bir secmen olarak herkesin aday olma hakki var, buna itiraz etmiyorum ama söz konusu ülkemin ve milletimin gelecegi olunca; topcu, popcu, türkücü, isadami, calisktigi kurumda basarili olamamis üst düzey bürokrat, bilim adina hic birsey üretememis yabanci dil dahi bilmeyen prof. payeli ögretim üyeleri ve askerligini yapmamis, yeni tüylenen, lise'de okuyan 18 yasinda cocuk vekil adaylarinin olmasina karsiyim. siyaseti ekonomistler, siyasetciler, hukukcular ve ülkemin ve milletimin önünü acacak iyi donanimli insanlar yapsinlar. avrupa'nin hicbir ülkesinde bizdeki gibi topcu, popcu vs.. aday olmaz. herkes haddini bilir ama bir bizimkiler haddini bilmez. alpayin ve kenan sofuoglunun adayliklarini yanlis buluyorum.

Misafir

Süleyman Özışık bir el atsın bu olaya...

Misafir

memlekette boyle siyasiler kaldımı diye etrafıma bakıyorum

KAPTAN

NE TEPEDEN İNMESİ BİLDİM BİLELİ TÜRKİYEYİ EN İYİ ŞEKİLDE YURT DIŞINDA TEMSİL ETMİŞ DÖRT LİSAN BİLEN MİLLİYETCİ VE MUHAFAZAKAR BİR ARKADAŞIMIZDIR..

Yusuf

Boş yapma hepini aynısınız

Misafir

Doğru esas mesai harcayan insanlar görmezden geliniyor. Ünlü, mv çocuğu deyip aday gösteriyorlar. Alpay Özalan tff başkanı olacak veya teknik direktör olacak mv onun yapacağı iş değil.

  • 1