BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

AK Parti'den referandum sonrası ilk anket ironik sonuç!

Sabah gazetesi yazarı Okan Müderrisoğlu, AK Parti'nin referandum sonuçlarına ilişkin yaptırdığı anketin sonuçlarını bugünkü köşesine taşıdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Yusuf Alptekin

% 51'in tamamı akpnin oyu mu :) Eridiniz 2019da duvara tostlayacaksınız

yetmez amma hayır.

Bu referandum beyhude bir referandum du ? yine sandığa gidilse 80 milyon adına yalvarır yakarır yine hayır çıkması için avazımın yettiğince haykırırım. şahsiyetleri amansızca pofpoflasan ne çıkar. iç ve dış politik yanlışlarımız yüzünden geldiğimiz manzara ortada. reise istediğin kadar biat et istediğin kadar onu pofpofla.sıkıntı ve sonuç değişmiyor.

ez57xr8og

Oyyyyy Oy oy oy diyorduk. Gittik OY verdikkk, imdi ise OOOOOOOyyyyyyyyyyyyyyyy beeeaaaa OOOOOOyyyyyyyy diyor inim inim inliyoruz...

yalçın

ankara övme bir çok evetçi belediyede melih gökçekden memnun degil. hele hele taşra ilçeleri bu dönem büyükşehir sıfır. çalışmıyor hiç bir hizmeti yok.herşey anka park degil.

veli

yaşanan haksızlık ve hukuksuzluklara rağmen bu kadar şaibeli evet oyu alması hayret verici şu bir gerçek yaşanan bu haksızlık ve hukuksuzluklar devam ettiği sürece bir sonraki seçimlerde akp oyları yüz de otuzları geçmez buna inanın

Vatandaş

Gönderilen paraları belediyeler dağıtmadı cebe attı herhalde

  • 1