BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,90
ALTIN 2.426,33

AK Parti'den MKYK sonrası flaş açıklama büyük kongre ne zaman?

AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, MKYK toplantısının ardından açıklama yaptı. Atalay, AK Parti kongresinin 12 Eylül tarihinde yapılacağını belirtti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
EMRE KARTAL

MHP CHP'yi desteklemiyor. Görev vermenin mantığı yok. Vakit geçirmeden seçim yapılmalı. bırakın dedikodu yapmayı..aklın yolu bir..tabi aklı olana..

fatih

milletle dalga geçtiler yuh olsun

ders alınmalı

Parti olarak halkın sesine kulak vermek gerekli,adamcılık yapılmamalı,gereksiz kompleks ve çıkışlardan artık büyük küçük herkes kaçınmalı,yoksa iktidar olunmuyor

aaaaaa

hah hah hah hah rabbim senin gibi akılsızlardan bu ülkeyi korusun

aaaaa

geç bile kaldı ülkeyi bu kadar sıkıntıya sokdu parti lideri olamadı emir kulu olmayı sectı yok olacak

dadaş

güzel hayalmiş

salim

Anayasa gereği Cumhurbaşkanı Kılıçtaroğluna hükümet kurma görevi vermek zorundadır. Kılıçtaroğlu en az 2 yıllık CHP+MHP hükümeti kurarak, diğer partilerle kurumsal görüşme yapmadan, doğrudan milletvekillerinin bireysel desteğini istemelidir. Erken seçim istemeyen AKP ve HDP li vekillerin çoğu bu hükümete güvenoyu verebilir. Zaten iktidarı kaybeden AKP hızlı bir dağılma sürecine girecektir. İlerleyen sürecte bu koalisyonun desteği daha da artacaktır.

Deli Balta

Herkes delirmiş demişsin de başta deliren baştaki olmasın sakın?

demde de....

Emaneti iade etme zamanı geldi Kiziroğlu....Reyiz'in kuklası olursan alacağın yol ilk Kurultay'a kadardır...Trihte seni hatırlayan da çıkmayacak yazık.

Hasan

Davutoğlu en azından CHP ile koalisyona hazırdı. Ancak RTE bunu istemedi. Amaç tek başına bir şekilde iktidar olup yolsuzluk ve vatana ihanetle alakalı soruşturmaların önüne geçmek. Bunun için de gerekirse ülke bölünebilir Suriy'de savaşa sokulabilirdi. Davutoğlu CHP ile koalisyonu RTE'nin de yanına kattığı İsikşafi görüşmeler tiyatrosundaki Turism bakanı üzerinden bilgileri aldı ve anlaıamaması için direkt büdahil oldu.Bir sonraki adımda AKP başkanlık seçiimlerinde Davutoğlu'nu eleyip daha rahat kontrol edebileceği Binali Yıldırım kıvamında bir adayı şeçtirecek ve bu aday le seçme girecek. Bunları yazın bir kenara, bir kaç ay içinde planın nasıl tıkır tıkır işlediğini göreceksiniz. Seçimlerden sonra ülkeyi savaşa girmiş görürseniz şaşmayın. RTE'nin yüce divanda yargıandığı günleri göreceğiz.

Merdane

Hayrunnisa Hanımla, Başbakan Erdoğan'ın eşleri Emine hanımın birbirlerini sevmedikleri nefret ettikleri sır değil. Gerginlik iyice arttığında saç saça, baş başa kavga edebilirler...

irtifada

Gül Erdoğan’ın payandası da olabilir, belalısı da… Gül’ün çekildiği köşede, potansiyel lider olarak, Erdoğan için tehlike arz edeceği gerçeğini belirlendi…

AKP\'ye Oy Yok.

Hükümet Kurmaktan Kaçan AKP'ye Oy Yok.

Mert K.

Gezi Yolu______________12 Eylül Gününden itibaren Erdoğan için yeni bir sorun başlıyor: Başbakanlık konutunda kim oturacak?

BOMBA!_____________

AKP'nin kurucu kadrosunda yer alan HDP'li Dengir Mir Mehmet Fırat bomba iddialar ortaya attı. Ahmet Davutoğlu'nun gideceğini yerine Abdullah Gül'ün geleceğini söyledi.

Seda SANATLI

HERKES DELİRMİŞ!!KİMİN NE YAPTIĞI BELLİ DEĞİL,ÜLKE TIMARHANE GİB BİR AKLI BAŞINDA O KALDI ZATEN ONU DA DELİRTMEK İÇİN UGRASIYOLAR DA RABBİM KORUSUN CUMHURBAŞKANIMIZI.

aktay00

daha iyi yalan söyleyecek, herkezi kandırabilecek bir başkan seçin... Davutoğlu 1 partiyi kandırıp koolisyon yapamadı...

  • 1