BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58

AK Parti'den MHP'ye ittifak jesti!

AK Parti, aday göstermeyeceği illerde de sahaya çıkarak Cumhur ittifakının adayı için çalışacak, bazı programlar ortak yapılacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
İnternet

20 yorumu yazan sadece iki kişi yalnızca isimler değişik. Birde yorumu yazan bol bol tıklamış yorumlarına. Milleti kendileri gibi ahmak zannediyorlar.

Misafir

bunlara oy vermeyin.

Misafir

intibak zammı verilirse benden de oy yok !

Oguzhan

Adana, mersin, manisa, aydin, afyon, isparta, karabuk, kars, bartin, igdir, erzurum, çorlu, iskenderun, alanya gibi yerler mhp ye birakilmali.

Misafir

Şener sen filmi gibi köyü satarım haaa. Deyin bakalım. Bu millet soze oy vermryecek. #Eyt yoksa tümden erdiniz. 31 mart gelsin görelim.

Misafir

Türkiye kazanacak teşekkürler Karagün dostu diye buna denir

Misafir

Bahçeli Memeleketinde bile kaybetme korkusu yaşıyor ve jest bekliyor ne hale düştü bu parti

Misafir

mhp cumhur ittifakı için çok şey yaptı. Ak Parti kaç tane il verirse versin azdır.

KEŞKE ERKEN GENEL SEÇİM OLSAA HEMENN

ÖNCE HAZİRANDA ERKEN SEÇİM,, NOOLUYOR DEDİK BU NE ACELE,TABİİ PİYASALAR SUSPUS,VARDIR REİSİN BİR BİLDİĞİ DEDİK, SONRA KRİTİK BAŞKANLIK SEÇİMİ OYLARDA ERİME GÖRÜLDÜ VE İMDADA MHP YETİŞTİ,,SONRA PAPAZ KRİZİ EKONOMİYİ BİTİRDİ,SURİYELİLERİN İSTİLASI DERKEN MART SEÇİMLERİ,,ESKİDEN AKP ALAYINA GİDERDİ MHP DAHİL,,ZÜRRİYETSİZ DEMİŞTİ HATTA MHP BAŞKANINA..ŞİMDİ İSE MHP DE MHP GEL MHP GİT MHP,, BU ŞUNU GÖSTERİYOR,, OYLAR HIZLA ERİYOR,, ARTIK TEK İKTİDAR YOK,, SEBEBİ ÇOK BASİT,, HALKI TINLAMAMAK..

Misafir

Secimden sonra. Ama hangi secim oldugu belli degil sadece. :-))

Misafir

emeklilerin intibak zamlarını verin yoksa oy yok

Harbi delikanlı

24 Haziran seçimleri öncesi verdikleri sözü tutmayanlar il il, ilçe ilçe Türkiye'yi bölüşüyorlar. Hangi yüzle Milletten oy isteyeceklerse!?

MİSAFİR

Şer odaklarına karşı Cumhur İttifak

gariban

İyi Güzelde Seçim Meydanlarında verdikleri sözü seçmenlerine karşı jest yapılmayacak mı hani her şey güzel olacaktı enflasyon ve faizler düşecekti ya

Salih can

Ne güzel ülkeyi yönetirken birbirlerine kıyak geçiyorlar ... nede olsa babalarının malları .... yiyin beyler yiyin aksırıncaya ,tıksırıncaya kadar yiyin ...

30 MARTTA GÖRÜŞELİM,ESKİ SEVDİKLERİM..

YAHUU SANKİ EKMEK PAYLAŞIYORLAR,, BAŞIMIZA BELAA ETTİĞİNİZ SURİYEYLİLER VE PAPAZ EMMİDEN SONRA GÖRÜRSÜNÜZ İKİNİZDE TOKADI MARTTA.. HİÇ UMURSAMAYIN HALKI SİZZ,,, VARSA YOKSA SEÇİMMM...HAAAA EĞER TÜRKLER OY VERMEZ BİZİ CEZALANDIRSA BİZDE SURİYELİ 5 MİLYON KİŞİYE T.C VATANDAŞLIĞI VERİRİRİZ DİYORSANIZ O BAŞKA.. AMA UNUTMAYIN SURİYELİLER ÇOK KAYPAKDIRRR... 100 TL YE GİDER HPD YE OY VERİRLER..

MİSAFİR

kendi aranızda el sıkışın bakalım.vatandaşın elini sıkmadığınız sürece ,cumhur ittifakı felan fistan hikaye bunlar,bakalım el mi kazanacak yürekmi sandıkta görüşecez.

Adanalı

Adana da millet sözlüden bıktı bir daha seçilirse artık 6 ayda bir maaş verir müteahittleri soydu soğana çevirdi şehir tam bir köy oldu her tarafta mafyacılık oynuyorlar sözlüyü istemiyor adanalı Sayın C.Başkanım lütfen Adanada bir aday çıkartınız Adana halkı sizden bunu bekliyor... Adanaya acilen kayyum atanmalı...

Misafir

Ceza indirimi inşallah gündeme alırlar mahkum aileleri bir umut bekliyorlar

Misafir

Şer odakları Ülkemizi parsel parsel paylaşmaktalar.

MİSAFİR

Şer odaklarına karşı Cumhur İttifakı

  • 1