BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.506,03

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sert yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal,  yaptığı yazılı açıklamada,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ

AK PARTİ SÖZCÜSÜ MAHİR ÜNAL'IN YAZILI AÇIKLAMASINI DAHİ HABER YAPAN HABER SİTELERİ "İYİ PARTİNİN GENEL KURULU"NU HABER YAPAMIYOR. NE KADAR BAĞIMSIZ BİR BASIN OLDUĞUNUZA SİZ KARAR VERİN. SİZE SÖYLENECEK TEK SÖZ VAR ODA YAZIKLAR OLSUN, YAZIKLAR OLSUN, YAZIKLAR OLSUN.

merzifonlu

Suriyeliler giderek çoğalıyor şimdi Afganlılar da doluşmaya başladı.2023 e kadar hepsi 10 milyonu geçcekler.Adeta istila ediyorlar.Bunlar hala Kılıçdaroğlu şöyle Kılçdaroğlu böyle derdinde.

ecemur

"Türkiye büyüdükçe, güçlendikçe, demokrasisini ve özgürlüklerini korumak için terörle mücadelesini etkin şekilde sürdürdükçe Kılıçdaroğlu'nun mitomani hastalığı daha da beter azmaktadır" biri yalandan mı bahsetti?

kerim

pisikiatri ne yapsın kılıçtaroğluna onu ancak pensilvanya temizler gitsin sapığın dizinin dibine aotursun

Misafir

kim ne derse desin, chp oy almasa bile kemalist düzen varolduğu sürece chp hep gizli iktidardır, chp anayasası ile ülke yönetilir, akp bile 15 yılda yontula yontula laik demoktarik oldu.

VATANSEVER

ESKİŞEHİRDE CHP Lİ BELEDİYE FIRAT OPAROSYONU OLURKEN HER HAFTA KONSER DÜZENLİYORDU KİMSENİ SESİ ÇIKMADI

Hakkı A.

Kemal KILÇDAROĞLU'na oy vermeyi düşünmüyorum ama söyledikleri tamamen doğru, AKP'lilerin laflarının ise tamamen yalandan ibaret olduğu kanaatindeyim.

alp

kılıçdaroğlunu hiç sevmem ama doğru demiş hatta az demiş

has

yav bu kılçıktaroğlu çok zavallı ve hasta bir adam lütfen fazla uğraşmayın ve kendi haline bırakın bir zaman sonra zaten kendi kendini imha edip siyaset sahnesinden silinip gidecek

Misafir

Kilicdaroglu tek basina muhalefet yapiyor ona bile tahamulunuz yok,istiyorsunuz ki herkes sussun suan oldugu gibi iyi kotu hic bir seye sesini cikarmasin...

Ali

Bu adam namus kavramını çok kirletiyor. Namuslu olan başkasının namusuna saldırmaz

Misafir

KILICDAR OGLU KENDISI SÖYLEYIP KENDISI INANANDIR BIZIDE REZIL ETTI CHP BITMISTIR KIMSE OY VERMEZ BDB VERECEKLER

Vatandaş

akkuyu ya karşı çıkan biri,kazara başbakan oluverirse,yine mi karşı çıkacak,Türkiyenin gelişmesine neden karşı çıkıyorsunuz,kime hizmet ediyorsunuz ya....

MİSAFİR

BU ÜLKEDE KİM HASTA VEYA KİMLER HASTA AÇIK SEÇİK ORTADADIR ..BU MİLLET BU KADAR DA APTAL DEĞİLDİR BAYIM..

misafir

neden kimse eleştiriyi azmedemiyor herkes yalaka olmak zorundamı

Misafir

evet 2019 dan sonra reis makamı yolcu başkan makamına

Misafir

Reis seni çok seviyoruz ancak 2019dan sonra seni emekliye ayıracağız. Vakit geldi yolcudur abbas kimseye bakmaz.

Misafir

Kervan yürüyor herşeye rağmen yürüyor bu kervan durmak yok tam gaz bu kervanı yurutcez elbirliğiyle

Misafir

Mahir Ünal, Hepsi Doğru!.............Kemal Beyin yaptığı açıklamalar AKP'yi neden çıldırtıyor!.

gurbetcı

ya bu adam güya özgürlüğü herdefasında savunur sanane ya kılıcdaroglu sanatcılara karışıyorsun isteyen istediği yere gıder insanlara zarar vermedıgı sürecekötü bir yer olmadıgı sürece kötü bır sey yapmadıkları sürece isteyen istedıgı yere gıder ister sanatcı olsun ister olmasın biraz akıllı olun da söyledıklerınızle tezata düsmeyın ya oldugun gıbi görün yada göründügün gibi ol kılıcdaroglu

  • 1