BIST 9.692
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.496,52

AK Parti'den flaş Diyanet İşleri Başkanı açıklaması görevden alınacak mı?

Kadir Mısıroğlu'na yaptığı ziyaret nedeniyle büyük tepki gören ve MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener'in derhal görevden alınmasını istediği Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ile ilgili AK Parti'den açıklama geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 56 Adet Yorum
Misafir

Diyanet camiasını karalamaya çalışan zavallılar sesleniyorum çürük elma her yerde vardır. Bu görevleri sizler üstlen in çocuklar ınız üstlendim birde sizleri görelim hodri meydan ..laf salatalar.

Misafir

İKİSİNİ AYNI KEFEYE Mİ KOYDUN,???AFERİN...

ZİHNİYET BUDUR.

EYY BAHÇELİ MEMNUNMUSUN BAKALIM.???

Misafir

Stat ve cami niçin yapılır.Tımarhaneler dolu.

M. Emin Yılmaz

DOĞRUSU: Ali Erbaş çok silik ve etkisiz... Bizim mahallenin muhtarı bile ondan etkili... İmam ve müezzin kalitesi dip yapmış, onların eğitimiyle ilgili hiçbir adım yok. Camilerde görevliler cemaatten birilerini veya birkaç Suriyeli'yi bulup onlara namazları teslim ederek camiye uğramıyorlar. FAKAT... Şu anda görevden alınması en az 3-0 mağlubiyet sayılır. KK kim oluyor ki, 10 seçim kaybettikten sonra kendisi derhal hemen şimdi istifa etmesi gerektiği halde Diyanet reisine laf ediyor?

Misafir

İşte Bu yüzden. fazla şımaran iktidara cevabı sandıkta vereceğiz İnşallah.

Misafir

İşte Bu yüzden. fazla şımaran iktidara cevabı sandıkta vereceğiz İnşallah.

ÜLKÜCÜ GENÇLİK

ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ SAYIN bahçeli !..SEN HALEN ORDAMISIN !..YAZIKLAR OLSUN SENİN GİBİ SİYASETÇİYE..

Misafir

Arşivler açık bu kadar yazıyı açık olmasa nasıl yazılacaktı. Misafir efendi

Gerçek

Evet.diyalog ile ilgili çalışmaları zamanında bir grup tarafından takdirle takip ediliyordu

Ahmet ÖZDEMİR

BİR DE HALKIN NABZINI YOKLAYIN BAKALIM. HALK BU KONUDA ALINMASINDAN YANA DİYE DÜŞÜNÜYORUM.İNSANİ OLARAK GİDİP ŞEHİT CENAZELERİNE KATILSIN. YUNANİSTAN'IN KAZANMASINI İSTEYEN BİRİNE İNSANİ ZİYARET YAPILMAZ, YAPILMAMASI GEREKİR

adalet

Eğer ki diyanet işleri başkanını görevden alırsanız ak parti eski günlerine zor döner

Misafir

Atatürk'le, Kadir Mısıroğlu'nu referandum da halka soralım o zaman, cesaretin var mı? 90 senedir daha arşivleri açamamışsın hava atıyorsun burada.

dede

Arkadaşlar bir kişinin yanlışı diğerinin yanlışının doğruluğuna dalalet olamaz. Bu nasıl bir akıl. Yanlışa yanlış doğruya doğru diyebilmeliyiz.

dede

Atatürk'e hakaretleriyle bilinen Kadir Mısıroğlu diye başlamışsınız habere. Ben Atatürkçü biri olarak bu adamı çok kez dinledim ama bir hakaret görmedim. Eger gerçekse gereken yapılmalıdır.

ses

Diyanet işleri başkanlığına kanaatime göre Hasan onat, mehmet okuyan, bayraktar bayraklı, islamoğlu gibi işin gerçekten ehil olan insanlara verilmelidir.

poyraz

%38 lik bir dilim istemiyor. AKPli arkadaşlarımdan da istemeyenler var. Yani diyanet işleri başkanı istifa

gedik

Peygamberimiz döneminde böyle şatafatlı ve israfa giren bir cami yapılmışmıdır.Bir inceleyin. 10 milyar bütçe ile diyanet israf kapısı olduğu kanaatindeyim.

Misafir

konu Ahmet türk değil güzel kardeşim. Habere göre yorum yazsan ne iyi olur

k.k.k

Yazıklar olsun size. Başka birşey denmez. Artık hadsizliğiniz can sıkmaya başladı. Milleti nasılsa size oy veriyor diye, yaptığınız bu tavırların akıbetini seçimlerde göreceksiniz.

Murat sezer

Bilerek yapıyorsunuz. Aynen devam edin.

astr

Ali erbaş kendi kıyafetiyle gitse yine aynı olumsuz tepkiyi alırdı...

Misafir

kılıçdaroğlunun yaptığı yanlış ali erbaşı haklı mı gösterir hakkı efendi, kınıyoruz

poyraz

Kanaatime göre diyanet ve ilahiyat ile imam hatiplerde feto zihniyetinin bir başka türü zihniyet var. Bunlar temizlenmeli iş ehline Kurancılara verilmelidir.

Misafir

sen hangi görüştesin benim görüşte mi