BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

AK Parti'den dolar açıklaması 10 Ağustos tarihine dikkat

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, doların TL karşısındaki yükleşiyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
AS

FOS VE BOŞ GÖRÜYORUM...

Fikirci Fikri

Son 10 yıldır Ülkemizde hükumet yok. AKP ve destekçileri Türkiye'yi yönetimsiz bıraktılar.

Misafir

İyi ki 10 ağustosta doları on kat artırmamışlar, daha manidar olurdu

Misafir

Ne zeki bir adam, hemen çözmüş olayı

Misafir

Trump'ın twitti dış güç arayanların gözüne sokulacak sokulacak bir twit. Ekonomiden sorumlu bakanınız konuşuyor Trump Twit atıyor Dolar %30 lara kadar yükseliyor.Bu da doların Reel değil dışarıda müdahale ile yükseldiği açık.A KP Trump'ın Twitini epey büyüklükte bir cam çetceveye alıp CHP'ye hediye etmelidir.Diğer ülkelerin tamamı ABD tahvili satıp dolar borçlarından kurtulmaya kalkarsa ABD çakılır mı ?

Misafir

Tesadüf değilse akpnin sorumluluğu ve ağırlığı nerde. Trübünlere oynayarak milleti uyutun bakalım

efe

Tabi tabi.Kanlı ay tutulmasinin artci sarsintikari bunlar sizler devam edin tabandan tavana devket nekanuznasinda liyakati kaldirin.es dost eniste dayioglu ogulun arkadasi ile devketi yonetemez hale getir.sonra da paranoyak sekilde teori uret..

özgür

Başkan seçilmeden Adana’da konuşan Erdoğan,“24’ünde siz bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra bu faizle, şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz” demişti. O zaman hangi yetkisini yetersiz buluyordu pek anlaşılamamıştı ancak seçimden zaferle çıkmasıyla beraber herhalde bir bahanesi kalmamıştı. Neticeyi hep beraber görüyoruz. Faizle, şunla bunla öyle bir mücadele etti ki, Türk Lirası’nın karşısında değer kaybetmediği bir para birimi kalmadı. Ne dolar ne Avro ne de pound artıyor. Lira baş aşağı çakılıyor. Başkanlık gelince bürokrasi ortadan kalkacak, kararlar hızla alınabilecek denmişti. Günlerdir kimseden doğru düzgün bir açıklama gelmedi. Sonunda Erdoğan çıktı konuştu. Ekonomik krize getirdiği çözüm mükemmel: “Onların doları varsa bizim Allah’ımız var.”

EMRAH

Dolar esas alınarak ihaleler yapılıyor yani dolar baş tacı ediliyor bu politikadan vazgeçilmeli. Dolar esas alınarak süratle TL’ye dönüştürülmeli eğer TL’ye güveniyorsanız ‘TL bizim paramız’ diyorsanız süratle ihaleleri Türk Lirasına dönüştürün. Dolara endeksli geçiş ücretleri var. Bunların da tamamen TL’ye dönüştürülmesi gerekiyor.

Misafir

Nede olsa Turk milleti ne soyleseniz yiyor. Hemen bir komplo teorisi hemen bir dis gucler. Zaten bugune kadar neyin sorumlulugunu aldiniz ki?. Sizde haklisiniz herseyi hakeden Turk Milleti ne desen inaniyor.

Nasil yani 467 milyar $ DOLLAArrr Borrç alacak sin milli to numb

Nasil yani 467 MillArr DoLLARrrri borçlanacan yerl i vve Milli tohumu yasakliyacan her şeyleri dişardan ita l edicen geçmedigimiz yollardan ,uçmadigimz uçaklardan ,girmedigimiz tunellerden, g itmedigimiz Hastanelerden,vs vs, vs daha bizim bilmedigi miz nice işlerden Dollar uzerinden harç kesicen eee...Sonra dicen Milli mesele Rahmetli Erbakan hocanin dedigi gibi "Hadi ordan Hadi ORDAN..." ,DIYORUM...

Misafir

Rahmetli necmettin erbaka : gün gelecek dövecek diz bulamayacaksınız...

bayburt

valla kusura bakmayin sizde tesadüf degildiniz! 28 subat sürecinde erbakan hocaya yapilan bop es baskaligini kabul etmezken bazilari bunu kabul edip parti kurdu ve burda cok agir tavizler verildi gelinen nokta ortada hocanin her dedigi bir bir cikti bu ülkeye verdiginiz zarar cok buyukve tarih sayfalarinda hic iyi hatirlanmicaksiniz yazin bunu bir kenara

Misafir

Çok mükemmel bi tespit. Nasıl olduda biz düşünemedik. Hayret. Seneye 24 hazirandada dolar uçarsa bahane hazır. Başkan olduya ondan oldu komik

Zafer TL'nin

Fetöcü klavye tetikçileri dolarla euro ile geberin..sizin o taptığınız doları düdüklesin..ler

Misafir

evet evet ençok dolar kimde ise o düşünsün ..gerçekten ilahi bir güç gelsede şu dolarların en çok hangi parizanda olduğunu birbir açıklasa ...ahhhhh ah..

Misafir

Bahaneye bak ya,sen hiç üretim yapma hiç bi fabrika açma hatta daha önce açılanları sat ye ondan sonra erdoğanı öv hadi ordan beceriksizler

Misafir

ey AKP Sizin şu ankı durumuz daha kötü ne olduğunuz beli değil. sahi siz İktidardamısınız ? ......ayrıca Dört yılda Ülke olarak bu noktaya geldiysek bundan sonra kı yıllar bizi felaket bekliyor........

Misafir

Devlet yönetimi kimlerin eline kalmış, yalakalığın bu kadarına da pes artık.Dolar 3 aydır hızla yükseliyor, yükselen ve yükselecek her güne bir bahane bulursunuz artık.Fal bakıyor sanki adam.Amerika düşündü düşündü ''Tayyip Erdoğan 10 Ağustos 2014 te Cumhurbaşkanı seçildi bizde bi operasyon çekelim yıldönümü şerefine'' bu mudur yani doların artış yada TL nin değer kaybetme sebebi. Çok inandırıcı geldi bana ben neden bunu düşünemedim diye kahroluyordum dünden beri.

Gül

Manidar... evet. Dış güçlerin oyunu. Türkiye’nin iyiliğini istemiyolllaaaa.

Adnan

yani, zamanlaması manidar, diyosun... bu adamlara bu millet oy veriyor.

invisible..

Kel alaka yorum. 10 ağustos tarihiymiş. Zırvalamaya başladı bu adamlar

tepe

hafta sonu size iyi yetistti... pazartesi gününe kadar bir cözüm bulunmazsa, trump bir twet daha yazar cumaya kadar türkiye batar

Kırk Ok

ABD ve dolarına tapan hainler düşünsün

tepe

aziz nesin yüzde atmis demisti!!! son secimde yüzde elli ikiye düsmsüs belli.. yüzde kirksekizi inanmiyor sizin masallariniza.. onlara mantikli bir sey söyleyin!