BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 35,00
ALTIN 2.426,54

AK Parti'den CHP Kurultayı'yla ilgili flaş karar!

AK Parti CHP Kurultayı'na Temsilci göndermeme kararı aldı .AK Parti buna, CHP’lilerin de Erdoğan’ın genel başkan seçildiği kongrelerine temsilci göndermemesini gerekçe gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Hakkı

Bir kurum kongre yaparken yandaş ve muhalefet herkesi davet eder, davetliler de davete icabet eder. AKP yanlış yapmıştır. Keşke gönderseydi. Ayrışma ve bölünmeyi bu kadar açıkça desteklemeseydi.

fettah

tayyip erdoğan neden sürekli ülke gündemini diken üstünde tutmaya çalışıyor. chp kemküm etse de,suriye politikasına destek veriyor,vermek zorunda. bunu kullansa erdoğan,ülkede birlik-beraberlik sağlasa ne güzel olur. niçin sürekli gündemi sert tutmaya çalışıyor acaba. ekonomi patladığı için olabilir mi? insanların "ekonomi çohh iyi çohh" diye kandıramıyorlar artık o nedenle sürekli gündemi suni kavgalarla meşgul ediyor.

Misafir

CHP kongresine temsilci gönderme... Genel başkanının sakin ve olaysız yürüyüşünde konakladığı yerin önüne bir kamyon gübre döktür... İYİ partinin toplantı yapacağı salonların rezervasyonlarını otelleri tehdit ederek iptal ettir... İptalde geciktiğin olursa salonun elektriğini kestir... Salonu eli sopalılarca bastırarak toplantıyı engellemeye çalış..."YSK karar verdi" diyerek seçime giremez de... Senden olmayan ülke vatandaşını PKK,HDP ve FETÖ taraftarı olarak tanımla ve "BENDEN OLMAYAN HAİNDİR" diyerek çok büyük bir ayıp ve ahiret için vebali sırtına yüklen... Bayrağını,vatanını,milletini,demokrasisini ve cumhuriyetini seven her vatandaş şapkasını önüne koyup düşünmeli ve şu soruyu kendisine sorarak ona göre karar vermeli! BİZ DEMOKRATİK BİR CUMHURİYETTE Mİ YAŞIYORUZ VE NASIL BİR REJİME DOĞRU GİDİYORUZ?

  • 1