BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,39

AK Parti'den atılacak 9 kişinin tam listesi

AK Parti'den atılacak 9 kişinin tam listesi... Bu iddialı başlık Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'ün bugünkü köşesine ait, detaylar ise dikkat çekici.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 29 Adet Yorum
z.z.

Gerçek Ak Partililerin imza atacağı bir tespit. Ak Parti şapkasını önüne alıp bu tespiti derin derin düşünmeli ve gereğini yapmalıdır. Yoksa 2019 da ilk mağlubiyeti tatmaları işten bile değil. Onların bu felaketi tatmaları önemli değil ama ülke için felaket olabilir.

Misafir

akp tamamen bir menfaatler topluluğu, ticaretle uğraşan adının önüne ak ekliyor her türlü işi alıyor, bakıyorsun adamın vatana hizmetle milletle hiç işi yok ama ondan da başkaları başka şekilde nemalanıyor, velhasıl herkes işini yürütüyor ak adı altında. bir yerlerde işini gördürmek isteyen hemen akp etrafında topanıyor. zengin daha da zengin oldu fakir ise olduğu yerde devam. akp li değilsen yüzüne bile bakmazlar. dava partisi değil, olamazda. içinde solcuda var milli görüşçüde ülkücü de. herkes bir çıkar etrafında toplanmış. akp gerçeği bu işte. bir zamanların anap gibi.

Vatandaş

diğer partiler zaten bitik durumda,ak parti gerçekten sıkı bir temizlik istiyor örneğin gizli fetöcüleri (kurucu dahi olsa) çıkartıp atmalıdır,böylelikle 2023 vizyonuzora girer

vatanımsın

AKP nin hepsini atsan ne yazar zihniyet fetöcü önce beyinlerini yıkayacaksın..

baltacı

sosyal demokratlardan tekmelenmesi gerekenleri de ben yazıyım bari..1-Antalyadan farkı olmayan MİAMİyi anlata anlata bitiremeyen görgüsüz göreneksizleri..2-% 48 i görünce kendini saraya layık gören Beştepe düşmanı ayaktakımları

Misafir

ne dokuzu ne kırkdokuzu ne doksanı, yarısı fetöcü. bir başlasalar çorap söküğü gibi ucu herkese dokunacak ondan cesaret edemiyorlar. hepsi kirli.

nejati

kırk yılda bir doğru bişiy söylemiş. birçoğuna hak veriyorum

Misafir

akp ,tepeden tırnağa; özkök ün tespit ettikleri ile dolu.elinizi her daldırışta, ellisi birden çıkar.hepsini birbirine bağlan,çıkar ilişkisinden başka bir şey değil.dünyevi çıkarlarını,dava edinmişler vesselam.

Vatan TOPRAK

Size bir FİTNECİ bir haber getirdiğinde, birbirinize düşmeden haberi iyi araştırın.

Misafir

yazının çıktısını alıp getirin, altına imzamı atacağım

vatandaş

özkökü sevmem ama parti içinde temizlenmesi gereken çok adam var reisin gücünü arkasına alıp fırtına olmaya kalakna menfatt cukkcıları çok miktarda arttı.

KAMİL

BEN LİSTENİN HEPSİNE KATILIYORUM.ÖZELLİKLE BİRİNCİ SIRADA OLANLAR VE OLAN.CUMHURBAŞKANI DANIŞMANI OLAN ZAT,ESKİ BELEDİYE BAŞKANI OLAN ŞAHIS(ŞÜKRÜ KARATEPE).BU ZAT ÖYLE CEZALANDIRILACAK Kİ BİR DAHA ESAMESİ OKUNMASIN.SEÇİMDE EN AZ İKİ PUAN GARANTİ KAYBI VAR.

samet

buna itiraf denir temizlik değil..

ÖNCE VATAN

gaziantep de fetöcü belediye başkanları (BÜYÜKŞEHİR) ve AKP İL YÖNETİCİLERİ VAR KAYYUM ATANMASI LAZIM LİYAKATLİ KİŞİLERE VERİLSİN ŞAHİNBEY BELDEDİYE BAŞKANI 16 NİSANA 15 GÜN KALA İŞÇİ ÇIKARTIYOR 1 KASIM DADA ESNAFA BİRSÜRÜ CEZA KESTİ BU FİRAVUNLARIN GİTMESİ LAZIM

karadenizz..

bu söylediklerini chp için uygula da bak bakalım neler oluyor ertuğrul efendi? bırak üçü beşi avrupadan ithal partili getirmek zorunda kalırsınız .. Sizin devriniz bitti kapandı çıldırmakta haklısınız ;)

sancar

Geriye kimse kalmıyor ki

ihsan

misafir sen hayal görmeye devam et akp tebirlerini alıp daha kuvvetli gelecek bu Ertuğrul malum fitnecinin biri

Gasteci

BOŞVERİN SİZ AT GÖZLÜKLÜ ADAMIN YAZDIĞINI VE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ.O kendi düşüncesini yazacak kadar Bu Ülkenin ADAMI DEĞİL Kİ.

Ev Sahibi

Bende YAN tarafta duran birisi olarak diyorum ki, "Komşunun" yada Ertuğrul gözüyle-kafasıyla söylersem "Düşmanın karargahı"nı izleyip yorum yapan bu kafa,bu beyin bu vücudun sahibi ZAT Aynaya bir baksın.Hatta aynayı azıcık yana döndürüp biraz da CHP yi HDP yi görecek şekilde tutsa ve gördüklerini de YAZABİLECEK ADAM OLABİLSE KEŞKE.Acaba ne yazarmış?

Ertuğrulun ANALİZİ

Bende YAN tarafta duran birisi olarak diyorum ki, "Komşunun" yada Ertuğrul gözüyle-kafasıyla söylersem "Düşmanın karargahı"nı izleyip yorum yapan bu kafa,bu beyin bu vücudun sahibi ZAT Aynaya bir baksın.Hatta aynayı azıcık yana döndürüp biraz da CHP yi HDP yi görecek şekilde tutsa ve gördüklerini de YAZABİLECEK ADAM OLABİLSE KEŞKE.Acaba ne yazarmış?

Misafir

bravoo inşallah cumhurbaşkanımız bu yazıyı okumuştur..zira doğru söze ne hacet..

FİKRET BODUROĞLU

ERDOĞAN VE AKP ÜLKENİN GELECEĞİ DE KADERİ DE DEĞİLDİR.İKTİDARDAN İNDİKLERİ GÜN FATURALAR ÖNLERİNE KONACAK VE ÖDETTİRİLECEKTİR.BUNU BİLDİKLERİ İÇİN DÜŞMEMEYE VE GİDİŞİ GECİKTİRMEYE ÇALIŞMAKTADIRLAR.

osman

Geriye ne kaldı ki? :)

Ahmet Bilir

Baslikla içerigin hiç alakasi bile yok...

bir basit vatandaş

Eğer bu maddeler gerçekten uygulanırsa AKP nin %90 temizlenmesi gerekir. Her yönetim 10 senede yozlaşır. AKP yönetimi artık yozlaşmanında ötesine geçti. Artık yeni ve temiz kanlı yönetim gerekli Ülkemize.