BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.299,22

AK Parti'de temizlik operasyonu başlıyor!

AK Parti'nin teşkilat ve belediyelerini kapsayacak çok büyük bir "temizlik operasyonu" geliyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 73 Adet Yorum
ahmet ünal

vallahi kimsenin ahı kimsede kalmaz.suçsuz yere açığa alınan ceza evinde yatan intar eden ar namus nuğruna evinden çıkamayan işinden atılan açığa alınan yüzbin kişi ise bunun elli bini madur bunu idda ediyorum iyice suyu çıktı. Yine söylüyorum kimsenin ahı kimsede kalmaz cenabı allahın parmağı varda gözünemi sokacak ( Bu cumhur başkanıda olsa başbakan da olsa geçerli)

Ali

Ak mı.Kara parti deseniz daha isabetli olur.

mevhibe inal

Demokrasilerde 2 Dönem, hele 3 Dönem sonra oyların gerilemesi çok doğal bir durum. Her duruma Günah Keçisi arayarak, Milleti Aptal yerine koyduğunuzun farkında değilsiniz.

Misafir

Camiye bulaşan kin nefret ve düşmanlık AKP'ye ulaşacak galiba.

Misafir

Iğdır'da 'FETÖ' operasyonu: 14 gözaltı arasında öğrenciler de var Iğdır Tuzluca'da "FETÖ" operasyonunda örgüt üyeliği iddiasıyla arandığı ifade edilen 14 kişi gözaltına alındı.

sivaslı

kağıthane belediyesinde temizlik yapılsın lütfen. imarda para karşılığı iş yapanlar ve müteahhitlerle iş birliği yapıp vatandaşı mağdur eden müdürler temizlensin. Fazlı Kılıç'ın ne işe yaradığını bilmiyoruz, sırf akp ye oy veriyoruz diye başa geçen bu adamdan da kurtulmak istiyoruz. hasan can gelsin, birazda kağıthane şaha kalksın.

Selçuklu

Seçime kadar AK partide hiçbir temizlik olmaz.Seçimdede aday gösterilmezler o kadar.Asıl Fetöcüler AK partide herkes bunu biliyor.AK parti hariç her yerde Fetöcü var Ak partide yok öylemi?

Recep ÇAKIR

BURSADA,ki rantçılar gidici inşallah

Misafir

Erdoğan size ne yapıyor tapınak Şövalyelerimisiniz bir tarihe bakın ama sizde onlardan olduğunuz için inşallah temizleneceksiniz vesselam

ali ak

Peki şimdiye kadarki, mağdurların hesabını kim verecek?

Misafir

Erdoğan’ın olağanüstü kongreyi öne çekmesinin altında partide çıkan aykırı seslere bir an önce müdahale etmek yatıyor........

MİSAFİR

EVVELA İÇLERİNDEKİ FETÖ-CÜLERİN TEMİZLENMESİ GEREK ..HER YERDE AZ ÇOK TEMİZLENDİ PEKİİİ..NİÇİN AKP İÇİNDEKİ FETÖ-CÜLERE HİÇ DOKUNULMADI VEYA DOKUNULMUYOR_??

kimsesiz

15 yılda bu ülkeye katkı sağlamayan akp bundan sonra hiç bir şey katamaz çünkü iktidarı döneminde 15 yılda akp ye katılanlar köşeyi döndü devlette olanlarda köşe kaptılar işte akp nin bundan sonrada yapacağı icraatlar bunlardır.havanda su döğmenin manası yok sayın yazar.

kimsesiz

senin yazdıklarına göre herkes yerinde kalıyor bu nasıl temizlik sanırım sen biraz fazla üfürdün.

Aaa

Sadece kendilerine çalışıyor artık . Referandumdan önce verilen hiç bir söz tutulmadı.Binlerce KHK li insan hapiste.Hepsi ailesi dağılmış ve suçsuz.Bunu herkes dile getiriyor artık.

Neyse

Herkes görevinin başında kim değişiyor süleyman özışık bey, yazının başlığı ile içeriği arasında tezat var....

Misafir

akp deki temizlik,önce erdoğan kurtulma ile gerçekleşebilir. o ve ekibi akp den ytemizlenmeyince akp asla kendine gelemez.

sng

despotizm ve şakşakçıları. akıl ve mantıktan yoksun kitleler ancak sürü halinde yönetilirler

KUL HAKKI!....

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ;BİRDE ŞU HAKİMLİK SINAVINA BİR EL ATSANIZ,NELER OLUYOR,NELER DÖNÜYOR.HAKKI YENENLERİN HAKKINI KİM SAVUNACAK?KAZANDIRILMAYANLARIN DUYDUĞU ÜZÜNTÜ İÇİN,YENEN HAKLARI İÇİN,KUL HAKKI DURUMU NE OLACAK?

fgnhfghrxft

Erdoğan hiç şaşırtmıyor. Onu en ağır dönemlerde destekleyen herkesi sırtından bıçaklayacak gene. Sıra bir gün, bu birgün bana kalırsa hiç uzakta değil, kendisine de gelecek. Kendisi de sırtından bıçaklanacak. etme bulma dünyası işte.

Misafir

Haftada kaç kitap okuyorsunuz? Çok Satanlar !..........Huzursuzluk Zülfü Livaneli 2. Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler 3. Uçurtma Avcısı Khaled Hosseini 4. Sabahattin Ali Nahide Dikel................ Tutsak Güneş Ayşe Kulin İnce Kapak Marslı Andy Weir Olağanüstü Bir Gece Stefan Zweig

cem özkan

sağlık,emniyet,eğitim.askeri kurumlarda fetö temizliği oluyor da nedense hala siyasi kanatta tık yok bu samimiyetsizlik olduğu süreçte akp güvensizlik vermekte ki veriyor dikta yönetime adım adım gidiyoruz

mertt

selvinin ak parti ile ilgili söylediği ve tutan bir şey var mı? bu adamı doğan medya ve ilişkili kişiler ak partiye yakın gazeteci olarak sundu, zorla yaklaştırmaya çalıştılar yani. ama kesinlikle ak parti ile ilgili bilgi alınacak kişi değil, tam aksine söyledikleri manipülatif olma ihtimali önplanda tutulmalı. habere gelirsek fetönün siyasi kanadına operasyon gelecek, bu da istifa et demekle değil tutuklusunuz diyen polislerle olacak inşallah. istifa ettirip sonra soruşturma ak partiye zarar verir ki selvinin maksadı sanırım bu.

Misafir

sayın Süleyman bey tespitleriniz cok yerinde .Bu arada hala kuurmlarda FETOcu oldugu bilinen veya gizlenen kripto FETOcu yönetici ve müdürler var. Sıra bunlara gelmeyecek mi? Bakanlıklar memurların sicillerini, referanslarını geriye dönük tararsa FETO referansı ile etkili konuma gelenler ortaya cıkacaktir. Bir na önce kuurmlarda da FETOcu hainin yandaslarının temizlenmesini bekliyoruz. EVET oyunu FETO ve hainlerle temizlik icin veridk.Geregi arz olunur

SAGLIK

aklın kk zamanındamı kaldı sorunlar var demiş BİZİM KAÇÇAK MİSAFFİR